Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cetatea Almasului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cetatea Almasului

Cetatea Almasului | Unde este acest loc?

Cetatea Almasului ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cetatea Almasului Trecatoare Almasu Turnul cetății Almașului Poarta turnului Turnul din interior Turnul din interior 2 Turnul din interior 3 Zidul lateral al turnului Turnul din interior 4 Poarta de stîncă dinspre cetate. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Almasului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cetatea Almasului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Almasu, se afla la 1.51 km distanta.
Cazare

Cazare Almasu (Salaj)


Vezi oferte de cazare langa Almasu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 12.03 km distanta: Laguna Albastra - Aghiresu (24 poze).
14714719141100
14714719161101
14714719191102
14714719211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Almasului?
Gresiile din Stanca Dracului. Poiana cu narcise Racas Hida. (obiectiv turistic cu geocutie) Mina evreilor. Biserica reformata. Din constructia romanica originala s-au mai pastrat numai portalurile de sud si de vest, precum si portalul sacristiei. Pana la urma - Locul cutiei este oarecum expus, si tot timpul am avut emotii sa nu apara cineva. (obiectiv interesant cu geocutie)
Magura Stanii. La 24.4 km. Avenul Dobru Huda Tatarilor. La 24.9 km. Stanca Barlogul Lupilor.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Salaj
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cetatea Almasului
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Intr-o zi splendida - In cadrul unei excursie cu bicicleta, într-o zi splendidă am găsit și această geocutie...
 • Tura organizata de Asociatia Carpatina Ardeleana - Am ajuns la Stana cu ocazia unei ture organizate de Asociatia Carpatina Ardeleana...
 • Cetatea Almasului - Am gasit aceasta geocutie in data de 19...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Almasului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cetatea Varjuvar
Cetatea Varjuvar la 7.38 km
GR0498 Cetatea Varjuvar
Laguna Albastra
Laguna Albastra
Laguna Albastra se afla la nord-est de comuna Aghiresu, in apropierea satului Aghiresu-Fabrici, la nord de Dealul Silos si vest de Dambu Dealului, intre valea Caolinei si valea lui Ciocas.

Stii locuri de vizitat din judetul Salaj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.