Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Strandul termal Broscarie

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Strandul termal Broscarie - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Drum forestier Belvedere Piatra Sugaului
Drum forestier
Perete de calcar 1 Paraul Sec muntii Hasmas
Perete de calcar 1
Castelul Kemeny 9 Castel Kemeny Brancovenesti Mures
Castelul Kemeny 9
Mansarda Casa Rado Targu Mures Toroczkai Wigand Ede
Mansarda

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Strandul termal Broscarie!

Strandul termal Broscarie.. Vizitati Strandul termal Broscarie si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Simleu Silvaniei, se afla la 2,14 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Simleu Silvaniei: 56
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Strandul termal Broscarie?
(detalii dupa autentificare)
Ruinele cetatii Bathory - Simleu Silvaniei la la 2,6 km. Magura Simleului la la 3,6 km. Lacul Varsolt la la 7,2 km. Balta Cehei la la 7,5 km. Biserica reformata din Zauan la la 12,5 km. Stejarisul de balta Panic la la 13,2 km. Lacul Carastelec la la 15,3 km. Biserica catolica Zalau la la 17,6 km. Biserica reformata Zalau la la 17,7 km. Izvoarele Barcaului la la 23,7 km. Biserica de lemn Ciumarna la la 25,3 km.
Statuia Isus Mantuitorul Borumlaca la la 26,8 km.
Copia celei mai mari statui ale lui Isus Cristos din lume, avand dimensiunile unui om, a fost realizata de catre invatatorul Rudolf Docolonansky in anul 1938.
Lacul Salatig la la 27,1 km.
Biserica de lemn din Bucea la la 32,4 km. Am gasit cutiuta in drum spre Cluj. Lacul Motis la la 33,2 km. Biserica reformata Tasnad la la 33,7 km.
Biserica romano-catolica Abram la la 35,8 km.
Azi apartine bisericii reformate.
Gradina Zmeilor la la 35,8 km.
Am iesit la iarba verde la zmei si din intamplare in timp ce ne cataram din distractie pe stanci am dat din intamplare peste cutie. Am gasit foarte usor cutia. In Gradina Zmeilor, aceasta bijuterie naturala de importanta geologico-peisagistica unica in Romania, putem vedea azi niste amenajari oribile.
Calcarele cu hipuriti Valea Crisului la la 36,7 km.
Pestera Casa Zmeului Vadu Crisului la la 37 km.
In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.
Peretele Zanelor Vadu Crisului la la 37,2 km.
Cuta Socond la la 37,5 km.
Am fost acolo dar nu am gasit cutia, poate din cauza zapezii, sau poate din cauza ca nu am citit atent toate detaliile de aici.
Lacurile din Alesd la la 37,8 km. Cascada si Pestera Vadu Crisului la la 38 km. Cascada Boilor la la 39,2 km.
Atractii inedite - Judetul Salaj
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Strandul termal Broscarie
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Baile Homorod: Ascunzis mult mai bun - Am gasit si aceasta geocutie. De data aceasta o noua geocutie, intr-un ascunzis nou, ascunsa de o alta persoana.
  • Panorama Bozeni: Am gasit numai panorama - Am sosit in padurea de deasupra satului Bozeni, venind cu bicicleta prin padure, dinspre movilele lui Ali pasa. In drum am vazut o caprioara, precum si tigani care adunau nuci.
  • Sub Muntele Uroi: Comoara - Am gasit comoara de la muntele de aur. E drept, nu era comoara lui Decebal.
  • Cheile Baciului: Noroc cu poza despre copac - Am gasit cutia, noroc cu poza despre copac. Eu cu ajutorul unui iphone 3 am gasit-o in 20 minute.
  • Cheile Tisitei: Transformare POI - Indiferent de modul in care se anunta un nou ascunzis (prin completare formularului, printr-un comentariu, sau prin email), datele ajung la moderator. Deci la mine, urmand sa creez pagina unui ascunzis nou, sau sa transform un POI intr-un ascunzis traditional, dupa caz.
  • Cetatea Turia: Pai, ai doua posibilitati - 1 Inghiti sec, saluti politicos, si intri. Sper ca ai obrazul destul de gros, pentru ca s-ar putea sa primesti niste palme.
  • Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi: Bigar - Cascada Bigar este una din scaparile mele. Am vizitat zona acum patru ani cred, dar la ea nu ne-am oprit.
  • Cetatea Ciuchian din Lutoasa: Cautand ruinele cetatii Ciuchian - M-am bucurat foarte mult, cand am aflat despre acest ascunzis. Deoarece am mai cautat aceste ruine, dar nu le-am gasit.
  • Biserica unitariana din Calnic: Clopotnita - Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale. Datorita ingeniozitatii cu care au fost realizate, partile componente fiind inbinate exclusiv cu cuie de lemn, sint unicate in judet.
  • Manastirea Tiganesti: Observatii - Geocutia finala a disparut si am inlocuit-o. Coordonatele finale sunt aceleasi.
  • Ghetarul de la Scarisoara: Ghetarul Scarisoara - De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Chiar daca efortul a fost sustinut, a meritat.
  • Baile Sarate - Cristuru Secuiesc: Baile sarate, o experienta deosebita - In drumul meu spre casa, dinspre Sibiu, a plouat continuu. Ajungand insa la Cristuru Secuiesc, a iesit soarele.
  • Capela Sfantul Iosif - Barzava: A doua cutie, da! - Capela este la doi pasi de cealalta biserica a Barzavei. Am ajuns la capela odata cu femeia ce are in grija curatenia.
  • Capul Fagului: Update la geoascunzis - Drumetind pe interfluviul Fisag-Fitod am trecut si pe langa troita aflata pe interfluviului in capul drumului ce suie din Misentea si ajunge la antena GSM de pe Varful Capul Fagului. Cu gandul de a verifica existenta geocutiei de aici.
  • Pasul Ghimes: Pasul Ghimes - In locul descris al ascunzisului, am gasit doar o piatra. Acpoerisul pare renovat, cu folie pe sub sindrila.
  • Pestera Stanciului - Muntii Piatra Craiului: Am gasit cu usurinta comoara - Neavand la dispozitie un gps, doar am sunat acasa pe cineva sa ma ghideze cu info de pe net.
  • Panorama Sfantu Gheorghe: Deasupra orasului Sfantu Gheorghe - Daca iesiti din orasul Sfantu Gheorghe spre localitatea Valcele, merita sa va opriti pentru a va potoli setea la izvorul din apropiere. Apoi sa urcati pe deal, sa cautati aceasta geocutie si sa admirati privelistea ce se deschide spre oras.
  • Stancile Turnuri: La o inaltime bunicica - Dupa un urcus pronuntat am ajuns la aceasta geocutie. Un ascunzis foaret bun.
  • Pasul Liban: Spre varful Amza - Ce poti face altceva intr-o zi de luni, decat sa pornesti intr-o drumetie :-). Dupa-masa la ora 5 am pornit sa caut ascunzisurile de pe varful Amza, respectiv Stanca Minunata.
  • Izvorul Salus - Muntii Bodoc: Un ascunzis fragil, dar rezistent - Am trecut pe la izvorul mineral Salus de la Baile Sutei, cu prilejul unei drumetii cu multe geoobiective, curiosi sa vedem amenajarea din 2011 realizata de asociatia ungara Ars Topia. Ei au mobilizat arhitecti, studenti, peisagisti veniti voluntar din Ungaria, dar si comunitatile locale, in speta Primaria Bodoc si mai multi localnici si ei voluntari, rezultatul fiind demn de toata lauda.
  • Varful Harghita Madaras: Apus de soare pe varf si o intalnire neasteptata - Excursia pe varful Harghita Madaras nu a fost una programata. Am pornit dupa pranz, destul de tarziu.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni: O alta schimbare la fata: ascunzisul de la Leliceni - Consimtim la comentariile elogioase la adresa locului. Linistea - cea transcedentala, nu doar cea sonora - stapaneste nu doar spatiul dimprejur ci si timpul.
  • Pasul Sanc - Muntii Bretcului: Cutiuta distrusa cu continut umed - Dupa ce am pierdut timpul cu restul geoobiectivelor din zona, am ajuns aici dupa inserare. In posesia coordonatelor gps este foarte usoara gasirea ascunzisului.
  • Lacul Vulturilor - Muntii Siriului: Cuibul Vulturilor - Intr-o drumetie postata pe site-ul munte si flori, urmand traseul triunghi albastru pe apa Crasna Urlatoare din jud. Covasna, am descoperit frumusetea salbatica a locului.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Strandul termal Broscarie? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Salaj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.