Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Casa muzeala svabeasca - Petresti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Casa muzeala svabeasca - Petresti | Unde este acest loc?

Petresti este situata la 43 km de municipiul Satu Mare, pe drumul DN 19 Satu Mare–Oradea. Casa muzeala svabeasca din Petresti este una dintre cele mai reprezentative pentru arhitectura populara svabeasca. Construita in 1881, perpendiculara pe sosea, are o componenta de patru camere, doua holuri, doua bucatarii, doua pivnite, casa terminandu-se cu un grajd pentru animale...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Casa muzeala svabeasca Petresti! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Casa muzeala svabeasca - Petresti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Petresti, se afla la 0.21 km distanta.
Cazare

Cazare Petresti (Satu Mare)


Vezi oferte de cazare langa Petresti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 72.11 km distanta: Pestera Osoiu - Muntii Padurea Craiului (54 poze).
14714726091100
14714726111101
14714726121102
14714726131963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Casa muzeala svabeasca Petresti?
Parcul Central. (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica reformata Tasnad. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacurile Moftin. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Simian. Lacul Dacia. La 25.5 km. Acumularea Crestur. Biserica reformata. Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc. (geoascunzis)
Biserica romano-catolica. Azi apartine bisericii reformate.
Lacul Cicos.

Casa muzeala svabeasca Petresti in limba maghiara - magyarul: Sváb múzeum Mezőpetri

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Satu Mare
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Casa muzeala svabeasca
 • Localizare pozitie pe harta Petresti
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Petresti si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Casa muzeala svabeasca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Stii locuri de vizitat din judetul Satu Mare, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.