Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Biserica din Grossau - Cristian - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica din Grossau - Cristian

Biserica din Grossau - Cristian | Unde este acest loc?

Cetatea taraneasca este compusa din biserica fortificata si incinta de aparare. Biserica este monument istoric si are hramul Sf. Servatius...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Interiorul bisericii Interiorul curtii Perete Informatii Intrarea spre dreapta Raul Cibin Aleea din jurul bisericii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica din Grossau Cristian! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Biserica din Grossau - Cristian si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Cristian, se afla la 0.16 km distanta.
Cazare

Cazare Cristian (Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Cristian, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 22.79 km distanta: Varfurile Oncesti, Batrana, si Rozdesti (30 poze).
14714788921100
14714788951961
14714788981102
14714789001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica din Grossau Cristian?
Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel. Muzeul de icoane pe sticla Zosim Oancea se afla langa biserica din Sibiel si cuprinde cea mai mare colectie de icoane pe sticla din Ardeal (sec.
Biserica Sfanta Treime. Biserica Sfanta Treime din Sibiel a fost contruita in anul 1765. Crucea, fantana, si cantarul - Mi-a placut crucea veche de la Pomana, datand din 1877. (obiectiv interesant cu geocutie)
Johanniskirche. La 9.2 km. Biserica este evanghelica, de confesiune augustana (luterana) construita in anul 1912. Sibiu - In cadrul eventului GeoFest Sibiu-2014, la o plimbare prin oras cu un grup numeros, chiar daca era in timpul slujbei si foarte multa lume am reusit sa gasesc cutia si sa ma loghez. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Podul Minciunilor. Legendele legate de numele podului spun ca acesta scartaie la fiecare minciuna spusa de cei care il trec, amenintand sa se rupa sub greutatea unei minciuni mai mari. Sibiu - Participand la eventul GeoFest Sibiu-2014, locul de intalnire fiind Kleine Cafe, a trebuit sa trec peste Podul Minciunilor, asa ca m-am oprit sa caut si aceasta cutie, nuai ca norocul nu a fost de partea mea in a gasi cutia, insa am admirat capodopera Sibiului cu atatea povesti si legende.
Biserica catolica Sibiu. Biserica Catolica - Sibiu - Aceasta este foarte bine ascunsa, trebuie sa fii foarte agil pentru a reusi in a extrage cutia. (atractie turistica si geocutie) Turnul Olarilor. Strada Cetatii este flancata de trei turnuri de aparare care apartin celei de-a treia centuri de fortificatii. Bine fixata - Era bine fixata intre caramizi, are un log si un creion mic.
Turnul Zincarilor. De doua ori la Turnul Zincarilor - Prima data nu am reusit sa gasesc geocutia. Lacul Verde. Originea lacului este prabusirea a doua saline apropiate, neatestate documentar, ce se exploatau concomitent si care au fost abandonate din cauza infiltratiilor de apa.
Lacul Brancoveanu. Lacul Brancoveanu de la Ocna Sibiului este situat pe locul unei saline ce se afla in exploatare pana in anul 1699, cand infiltratiile de apa au determinat parasirea ei, la adancimea de 140 m.
Lacul Austel Ocna Sibiului. Supra­fata lacului este de 254 m2 si adancimea maxima de 2,50 m.

Biserica din Grossau Cristian in limba maghiara - magyarul: Erődtemplom Kereszténysziget

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Cristian
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Biserica din Grossau - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Gasita - Am gasit cutiuta...

Ai ajuns in Cristian si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica din Grossau? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cibinburg
Cibinburg
Comuna Orlat se afla la 15 km vest de orasul Sibiu.
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica din Turnisor este o biserica evanghelica situata in cartierul Turnisor, in germana Neppendorf, al orasului Sibiu.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.