Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu

Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu | Unde este acest loc?

Biserica evanghelica din Turnisor este o biserica evanghelica situata in cartierul Turnisor, in germana Neppendorf, al orasului Sibiu. Ea a fost construita in secolul al XIII-lea si modificata in secolul al XIX-lea. Ansamblul bisericii a fost inclus pe Lista monumentelor istorice din judetul Sibiu din anul 2004, fiind format din doua obiective: Biserica evanghelica si Casa parohiala evanghelica...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Turnisor Intrarea Turnul cu ceas Alee 1 Alee 2 3644 3645 Pietre funerare O piatra funerara veche Turnisor. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica evanghelica Turnisor Sibiu! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sibiu, se afla la 2.75 km distanta.
Cazare

Cazare Sibiu (Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Sibiu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 27.5 km distanta: Varfurile Oncesti, Batrana, si Rozdesti (30 poze).
14714788921100
14714788951961
14714788981102
14714789001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica evanghelica Turnisor Sibiu?
Turnul Falkenhayn. Falkenhayn inainte de Artmania - Am ajuns in orasul Sibu, cu ocazia festivalului rock Artmania, la ora 18 seara. (atractie turistica si geocutie) Biserica din Grossau. Cetatea taraneasca este compusa din biserica fortificata si incinta de aparare. Gasita - Am gasit cutiuta.
Cisnadie. Orasul Cisnadie este asezat intr-o pitoreasca depresiune la poalele dealului Magura, intr-o zona inconjurata de paduri si livezi, la 14 km sud de municipiul Sibiu. (geoascunzis)
Biserica evanghelica. Ea a fost ridicata pe locul unei foste biserici in stil gotic datata in anul 1428, din care s-a pastrat doar turnul din partea vest. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Cisnadioara. La 9.7 km. Geocutia Cetatea Cisnadioara - Geocutia este/era in partea dreapta, cum stam fata in fata cu poarta. Lacul Brancoveanu. Lacul Brancoveanu de la Ocna Sibiului este situat pe locul unei saline ce se afla in exploatare pana in anul 1699, cand infiltratiile de apa au determinat parasirea ei, la adancimea de 140 m.
Lacul Verde. La 10 km. Lacul Verde, sau lacul Poporului de la Ocna Sibiului.
Lacul Austel Ocna Sibiului. Supra­fata lacului este de 254 m2 si adancimea maxima de 2,50 m.
Lacul Randunica. Ioan de la Ocna Sibiului.
Calcarele cretacice de la Cisnadioara. Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica. Incarcare poze - Trebuie sa redimensionezi pozele, astfel incat pozele sa aiba mai putin de 400 KB, iar latimea, respectiv inaltimea sa fie mai mica decat 1024 pixeli. (geoascunzis)
Lacul Gura Minei. Lacul Gura Minei de la Ocna Sibiului s-a format prin prabusirea unui put din nordul salinei Ignatiu, deschisa in anul 1780.
Lacul Negru. La 10.2 km. Lacul Negru de la Ocna Sibiului are originea in trei lacuri mici carstosaline.

Biserica evanghelica Turnisor Sibiu in limba maghiara - magyarul: Kistorony evangélikus templom Nagyszeben

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Biserica evanghelica Turnisor
  • Localizare pozitie pe harta Sibiu
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Frumos - Am avut noroc ca am gasit poarta deschisa...

Ai ajuns in Sibiu si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica evanghelica Turnisor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Parcul Petofi Sandor
Parcul Petofi Sandor
In vecinatatea complexului Alba Iulia din Sibiu se afla parcul, care poarta numele celui mai mare poet ungur, Petofi Sandor.
Johanniskirche
Johanniskirche
Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.