Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Brateiu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Brateiu

Brateiu | Unde este acest loc?

Brateiu, mai demult Bratei este un sat in partea de nord a judetului Sibiu, in Podisul Tarnavelor. Este resedinta comunei Brateiu. Se afla pe valea raului Tarnava Mare, la 5 km de Medias, pe soseaua Medias-Sighisoara...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Intrarea dupa gratii Cheia la nr. 30 Biserica fortificata Turn cu ceas Turnul bisericii Intrarea in biserica Altarul bisericii Orga Inscriptie Usa bisericii Mecanism ceas. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Brateiu! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Brateiu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Brateiu, se afla la 0.58 km distanta.
Cazare

Cazare Brateiu (Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Brateiu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 56.56 km distanta: Lacul Rák - Porumbenii Mari (15 poze). Lacul Rák (Rac) este situat la 2 km nord de Porumbenii Mari, la altitudinea de 600 m.
14714746111100
14714746121101
14714746131102
14714746161103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Brateiu?
Biserica evanghelica fortificata. La 11.4 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Valchid. La 12.2 km. (atractie turistica si geocutie) Biserica armeneasca. Fara un coif de turn, dar cu o geocutie - Imaginea asimetrica a bisericii armenesti din Dumbraveni este rezultatul furtunii din anul 1927, cand vantul puternic a daramat coiful turnului de nord-vest, care de atunci nu a mai fost reconstruit. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Poligon-Dumbraveni Judetul Sibiu. Padurea de stejar pufos Tarnava Mare. Moardas. Moardas este o localitate din judetul Sibiu, se afla la 20 km est de Seica Mare in directia Agnita, intr-o zona impadurita.
Bratul mort Custelnic.

Brateiu in limba maghiara - magyarul: Evanglikus erdtemplom Barthely

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Brateiu - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Gasita - Locul e cam sus...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Brateiu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Izvorul Dorului
Izvorul Dorului
Izvorul Dorului, situat in Medias este considerat izvorul cu apa cea mai buna din tot orasul.
Biertan
Biertan
Biertan este situata in mijlocul podisului Transilvaniei, in nordul judetului Sibiu, la egala distanta de orasele Medias si Sighisoara.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.