Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Casa Intoarsa - Brambura Park - Avrig - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Casa Intoarsa - Brambura Park - Avrig | Unde este acest loc?

Casa Intoarsa este atractia principala din cadrul Brambura Park de langa Avrig. Dar gasim aici si un mini zoo, teren de joaca pentru copii, si un restaurant in aer liber...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Casa Intoarsa Brambura Park Avrig! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Casa Intoarsa - Brambura Park - Avrig si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Porumbacu de Sus, se afla la 4.21 km distanta.
Cazare

Cazare Porumbacu de Sus (Porumbacu de Jos, Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Porumbacu de Sus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 13.5 km distanta: Varful Negoiu - Muntii Fagaras (18 poze).
14714711931100
14714711941101
14714711961102
14714711971103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Casa Intoarsa Brambura Park - Avrig?
Pasul Barcaciului. Pasul Barcaciului. Cutia necesita urgent intretinere - Am gasit cutia in noiembrie 2011, vezi inscrisul de la "alte geocutii din judetul Sibiu" unde se pare ca l-am inscris din greseala. (geoobiectiv cu geocutie)
Palatul Brukenthal. Palatul Brukenthal din Avrig a fost resedinta de vara a guvernatorului Transilvaniei Samuel von Brukenthal. Usor de gasit - Am gasit relativ repede cutia, mai ales ca aceasta se vedea de departe (motiv pentru care, dupa ce am pus-o la loc, ne-am permis sa-i adaugam un mic "capacel", fara a spori dificultatea cautarii). (geoobiectiv cu geocutie)
Refugiul Suru. Biserica fortificata. Sticluta - Am gasit geo-sticluta ascunsa in zid. (atractie turistica si geocutie) Balta lui Iancu. Portita Avrigului. Saua La Apa Cumpanita. Lacul Avrig. Am ajuns aici - Am fost la acest POI.

Casa Intoarsa Brambura Park - Avrig in limba maghiara - magyarul: Fordított ház Brambura Park Felek

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Brambura Park - Avrig
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Casa Intoarsa - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Brambura Park - Avrig si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Casa Intoarsa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Castelul de lut Valea Zanelor
  Castelul de lut Valea Zanelor
  Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus.
  Pasul Barcaciului
  Pasul Barcaciului
  Pasul Barcaciului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.