Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Casolt - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Casolt

Casolt | Unde este acest loc?

Casolt (in germana Kastenholz, in maghiara Hermány) este o localitate din judetul Sibiu, situata pe Valea Hartibaciului. Apartine administrativ de comuna Rosia Saseasca...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Poarta Turnul cu ceas Bestia fioroasa Usa bisericii O alta bestie fioroasa Fereastra Ceasul bisericii Turnul bisericii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Casolt! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Casolt si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Casolt, se afla la 0.39 km distanta.
Cazare

Cazare Casolt (Rosia, Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Casolt, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 30.57 km distanta: Varful Negoiu - Muntii Fagaras (18 poze).
14714711931100
14714711941101
14714711961102
14714711971103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Casolt?
Sibiu. Am găsit cutia - Am pus o mină de pix în ea pentru a se putea completa log-ul pe viitor. (obiectiv turistic cu geocutie) Podul Minciunilor. Sibiu - Participand la eventul GeoFest Sibiu-2014, locul de intalnire fiind Kleine Cafe, a trebuit sa trec peste Podul Minciunilor, asa ca m-am oprit sa caut si aceasta cutie, nuai ca norocul nu a fost de partea mea in a gasi cutia, insa am admirat capodopera Sibiului cu atatea povesti si legende. Johanniskirche. Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu. Sibiu - In cadrul eventului GeoFest Sibiu-2014, la o plimbare prin oras cu un grup numeros, chiar daca era in timpul slujbei si foarte multa lume am reusit sa gasesc cutia si sa ma loghez. (geoascunzis)
Parcul Petofi Sandor. La 10.7 km. Parc - Am gasit cutia ascunsa in zid. (atractie turistica si geocutie) Pod nou peste Cibin . Parcul Natural Dumbrava Sibiului. Parcul Natural Dumbrava Sibiului este o arie protejată de interes national, care se afla la limita sud-vestica a Sibiului. Parcul Natural Dumbrava noaptea - In drum spre Paltinis, noaptea. (geoascunzis)
Cisnadie. La Cisnade se ajunge pe un drum modernizat ce se desprinde din drumul E 81 la iesirea din Sibiu spre Talmaciu.
Gradina zoologica Sibiu. Suvara Sasilor. Biserica evanghelica Turnisor. Ea a fost construita in secolul al XIII-lea si modificata in secolul al XIX-lea. Frumos - Am avut noroc ca am gasit poarta deschisa.
Hosman Judetul Sibiu. Cetatea Talmaciu. La 13.9 km. Construita in anul 1370, cetatea Talmaciu este situata la sudul localitatii, pe un deal ce domina trecerea spre defileul Oltului. La vanatoare fara pusca - Cand am ajuns sus la cetate am constatat ca ne lipseste gps-ul (uitat jos la masina)! N-am disperat, desi nu mai stiam exact despre ce fel de zid era vorba in indicatia de cautare: NV, NE, SE.
Vurpar. Vurpar (in germana Burgberg, in maghiara Vurpód) este un sat din judetul Sibiu. Gasita - Am gasit triunghiul si cutiuta.

Casolt in limba maghiara - magyarul: Hermány

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Casolt
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Am gasit cutiuta - Am gasit cutiuta in geam...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Casolt? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Daia
Daia
Daia (in germana Thalheim, in maghiara Dolmány) este o localitate din judetul Sibiu.
Nou
Nou
Nou (in germana Neudorf, in maghiara Szászújfalu) este o localitate din judetul Sibiu, care apartine de comuna Rosia.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.