Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cetatea Dealu Frumos - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cetatea Dealu Frumos

Cetatea Dealu Frumos | Unde este acest loc?

Cetatea Dealul Frumos se afla in apropierea satului, in directia sud-est dinspre biserica fortificata, in padure, la o distanta de aproximativ 1,5 km...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cetatea Dealu Frumos Punct de altitudine Bloc de beton. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Dealu Frumos! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cetatea Dealu Frumos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Dealu Frumos, se afla la 1.54 km distanta.
Cazare

Cazare Dealu Frumos (Merghindeal, Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Dealu Frumos, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 32.89 km distanta: Piramidele de la Sona (10 poze). Depresiunea Fagarasului (Tara Fagarasului, Tara Oltului, valea raului Olt).
14714742651100
14714742661101
14714742671102
14714742681103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Dealu Frumos?
Richis. Clopotnita - Cred ca (din pacate) cutiuta a disparut. Biertan. Biertan se afla intr-o zona deluroasa, la stanga raului Tarnava Mare. Gasita - Am gasit cutia! Mersi. (obiectiv interesant cu geocutie)
Valchid. La 22.3 km. (atractie turistica si geocutie) Manastirea Cisterciana. Manastirea Carta, fosta manastire cisterciana din Tara Fagarasului, actualmente biserica evanghelica a comunitatii locale germane, situata pe malul stang al Oltului, intre municipiile Sibiu si Fagaras, in imediata vecinatate a localitatilor de azi Carta si Cartisoara.
Canionul Mihaileni. La 25 km. Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600 m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m. Geocutie lipsa - Din pacate geocutia nu mai e la locul ei.
Biserica evanghelica fortificata. La 25.2 km. Biserica - Am cautat de mai multe ori (degeaba) cutiuta de aici. Moardas. Pana la Agnita si pana la Medias sunt circa 30 km, iar pana la Sibiu, 50 km.
Daia. Satul Daia, mai demult Daia Saseasca (in dialectul sasesc Doendref, Dändref, in germana Denndorf, Dellendorf, in maghiara Szászdálya), se afla in preajma Sighisoarei si apartine administrativ de comuna Apold. (geoascunzis)
Hosman. Hosman (in germana Holzmengen, in maghiara Holcmány), este o localitate din judetul Sibiu.
(obiectiv turistic cu geocutie) Balta lui Iancu Judetul Sibiu. Padurea Breite. Pe platoul Breite de langa oras se afla cel mai mare si bine conservat habitat de pajiste impadurita cu stejari multiseculari si goruni din centrul si estul Europei.
Fantanita Craiesei. Fantanita Craiesei, Fursten Brunnen - Fagaras, in prezent complex turistic.
Danes. Comuna Danes este asezata in partea centrala a Podisului Transilvaniei, in culoarul Tarnavei Mari, pe malul stang al raului. Gasita - Gasita.

Cetatea Dealu Frumos in limba maghiara - magyarul: Lesses vára

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cetatea Dealu Frumos - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Cutia din padure - Am gasit cutia in padure...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Dealu Frumos? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Agnita
Agnita
Agnita, pomenita pentru prima oara intr-un document de la 1280, este un orasel cu traditie mestesugareasca, renumit prin breslele de altadata ale tabacarilor, cizmarilor, croitorilor, dogarilor si olarilor, avand economie semi-rurala.
Chirpar
Chirpar
Chirpar (in germana Kirchberg, in maghiara Kürpöd), este un sat in partea de est a judetului Sibiu, in Podisul Hartibaciului.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.