Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Podul Minciunilor - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Podul Minciunilor

Podul Minciunilor | Unde este acest loc?

Podul Minciunilor din Sibiu este primul pod din fonta de pe teritoriul actual al Romaniei, realizat în 1859, acesta asigurand accesul in cetate dinspre Orasul de Jos. Legendele legate de numele podului spun ca acesta scartaie la fiecare minciuna spusa de cei care il trec, amenintand sa se rupa sub greutatea unei minciuni mai mari...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Podul Minciunilor. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Podul Minciunilor! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Podul Minciunilor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sibiu, se afla la 0.6 km distanta.
Cazare

Cazare Sibiu (Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Sibiu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 30.05 km distanta: Varfurile Oncesti, Batrana, si Rozdesti (30 poze).
14714788921100
14714788951961
14714788981102
14714789001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Podul Minciunilor?
Biserica evanghelica Turnisor. Ea a fost construita in secolul al XIII-lea si modificata in secolul al XIX-lea. Frumos - Am avut noroc ca am gasit poarta deschisa. (obiectiv interesant cu geocutie)
Turnul Falkenhayn. La 3.7 km. Falkenhayn inainte de Artmania - Am ajuns in orasul Sibu, cu ocazia festivalului rock Artmania, la ora 18 seara. (atractie turistica si geocutie) Parcul Natural Dumbrava Sibiului. Parcul Natural Dumbrava Sibiului este o arie protejată de interes national, care se afla la limita sud-vestica a Sibiului. Parcul Natural Dumbrava noaptea - In drum spre Paltinis, noaptea. (geoascunzis)
Gradina zoologica Sibiu. (obiectiv turistic cu geocutie) Cisnadie. Orasul Cisnadie este asezat intr-o pitoreasca depresiune la poalele dealului Magura, intr-o zona inconjurata de paduri si livezi, la 14 km sud de municipiul Sibiu.
Biserica din Grossau. Biserica este monument istoric si are hramul Sf. Gasita - Am gasit cutiuta.
Daia. Daia (in germana Thalheim, in maghiara Dolmány) este o localitate din judetul Sibiu. Gasita - Am gasit cutiuta in copac.
Lac Tocile. La 10 km. Casolt. Apartine administrativ de comuna Rosia Saseasca. Am gasit cutiuta - Am gasit cutiuta in geam.
Lacul Brancoveanu. Lacul Brancoveanu de la Ocna Sibiului este situat pe locul unei saline ce se afla in exploatare pana in anul 1699, cand infiltratiile de apa au determinat parasirea ei, la adancimea de 140 m.
Lacul Verde. Lacul Verde, sau lacul Poporului de la Ocna Sibiului.

Podul Minciunilor in limba maghiara - magyarul: Hazugok Hídja Nagyszeben

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Podul Minciunilor
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Sibiu - Participand la eventul GeoFest Sibiu-2014, locul de intalnire fiind Kleine Cafe, a trebuit sa trec peste Podul Minciunilor, asa ca m-am oprit sa caut si aceasta cutie, nuai ca norocul nu a fost de partea mea in a gasi cutia, insa am admirat capodopera Sibiului cu atatea povesti si legende...
 • Podul Minciunilor, care spune adevarul - Felicitari si la cat mai multe cutii gasite...
 • Am gassit cutiuta - Am gassit cutiuta de linga Podul Minciunilor...
 • Felicitari pentru gasirea cutiutei - Datorita faptului ca ascunzisul este destul de expus, vara fiind practic inconjurata de terase, este posibil ca cutiuta sa dispara mai devreme, sau mai tarziu...
 • Am gasit cutiuta magnetica - Aam completat logul si am adaugat ceva in ea...
 • Dupa 15 minute - Am gasit cutia dupa 15 minute de "lupta" cu GPS-ul...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Podul Minciunilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Biserica catolica Sibiu
Biserica catolica Sibiu
Biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime este situata in Piata Mare din Sibiu.
Turnul Olarilor
Turnul Olarilor
Zidul de pe strada Cetatii din Sibiu isi pastreaza aspectul din a doua jumatate a secolului XV, cand a fost refacut din caramida, prevazut cu drumul de straja.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.