Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Rozdesti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Rozdesti

Varful Rozdesti | Unde este acest loc?

Varful Rozdesti..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Partia Oncesti Telescaun Oncesti Cristian Quelle Izvorul P... Babei 8903 8909 8914 Puiul pe stanca Broasca testoasa 8932 De pe varful Rozdesti. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Rozdesti! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Rozdesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Paltinis, se afla la 6.83 km distanta.
Cazare

Cazare Paltinis (Szeben, Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Paltinis, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Varfurile Oncesti, Batrana, si Rozdesti (30 poze).
14714788921100
14714788951961
14714788981102
14714789001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Rozdesti?
Varful Stramba Mare 1830 m. Pasul Steflesti. Poiana Padina Rudarilor. Gura Raului. Barajul de la Gura Raului, situat la aproximativ 3 km de localitate, este un baraj artifical cu scopul principal de a alimenta cu apa orasul Sibiu, comunele Gura Raului, Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului si Selimbar. Gasita - Am gasit cutiuta. (geoascunzis)
Rezervatia Cristesti. Varful Pogoana. La 12.4 km. Cetatea Salgo Judetul Sibiu. La 15.3 km. Cetatea Salgo se afla la sud-vest de satul Sibiel, pe Varful Zidului, la altitudinea de 1098 m. Unii pe jos, altii motorizati - M-am apropiat de locatie dinspre Sibiel. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica Sfantul Nicolae. Fantanele, mai demult Cacova sau Cacova Sibiului, (Krippesseifn sau Krebsbach in germana, Szebenkákova in maghiara) este un sat situat la 20 km vest de Sibiu. In ultimul loc, ca de obicei - Era deja trecut de miezul noptii, cand am ajuns la Fantanele, dupa concertele primei seri ale festivalului rock Artmania. (geoobiectiv cu geocutie)
Rosen Garten. Padurea de langa refugiul Rosen Garten construit in 1979. Necesita intretinere - Am gasit cutia.

Varful Rozdesti in limba maghiara - magyarul: Rozdesti-csúcs Szebeni-havasok

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Varful Rozdesti
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Rozdesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Varful Oncesti
  Varful Oncesti
  Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis.
  Gura Raului
  Gura Raului
  Barajul de la Gura Raului, situat la aproximativ 3 km de localitate, este un baraj artifical cu scopul principal de a alimenta cu apa orasul Sibiu, comunele Gura Raului, Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului si Selimbar.

  Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.