Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Manastirea Piatra Taieturii - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Manastirea Piatra Taieturii

Manastirea Piatra Taieturii | Unde este acest loc?

Manastirea Piatra Taieturii se afla pe un varf de munte, pe raza comunei Panaci. A fost infiintat dupa primul razboi mondial si reinfiintat in 1992. Schitul de calugari compus din biserica din caramida si chilii din lemne se afla in padure, ctitorit de calugari si de credinciosii din sat din 1937...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Manastirea Intrarea Zidul Manastirea Piatra Taieturii Din gradina Cladirea manastirii Crucea Dinspre cruce Crucea manastirii Grup de cladiri Bloc de beton. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Manastirea Piatra Taieturii! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Manastirea Piatra Taieturii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Coverca, se afla la 3.58 km distanta.
Cazare

Cazare Coverca (Panaci, Suceava)


Vezi oferte de cazare langa Coverca, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 16.3 km distanta: Varful Pietrosu Bistritei - Muntii Bistritei (24 poze). Pietrosul Bistritei sau Muntele Pietrosu este cel mai inalt varf din partea de nord al Muntilor Bistritei.
14714757071100
14714757081101
14714757111102
14714757151103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Manastirea Piatra Taieturii?
Saua Putna Mica. Cheile Zugreni. (atractie turistica si geocutie) Paraul Dobreanului. La 19.2 km. Stancile Pietrei Rosii. Satisfactie dubla - Varful Pietrele Rosii a fost primul al culmii, imediat ce am ajuns pe ea, suind din Gura Haitii cu gandul sa ajungem pe Pietrosul Calimanilor. (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica Sfantul Nicolae. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Iezerul Calimanilor. Rezervatia Lacul Iezerul Calimanilor este o arie protejata de interes national inclusa in Parcul National Calimani. Palarie in... doua picioare - Gasirea cutiei de la Iezerul Calimanilor (numit si Retitis după varful sub care se afla) a incununat o zi fructuoasa din punct de vedere al geotrekkingului: o cutie pusa la M-rea de la Gura Izvorului, alte doua cutii gasite (Domnul Lomasel si Cascada Lomasitei) si un traseu de drumetie in circuit, deosebit de pitoresc (fotoreportajul pe muntesiflori. (geoascunzis)
Varful Rachitis. La 22 km. Varful Rachitis se afla in apropierea lacului Iezerul Calimanilor, la doar cativa metri departare de statia meteorologica.
Varful Negoiul Unguresc. Varful Pietros. Poate fi atins dinspre Lunca Bradului, Gura Haitii, sau Toplita. Doua cutii in acelasi ascunzis - Am ajuns pe Varful Pietrosu (2.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Suceava
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Manastirea Piatra Taieturii
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Manastirea Piatra Taieturii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Hribul de piatra de pe Valea Jidanului
  Hribul de piatra de pe Valea Jidanului
  Coborand de pe Piciorul Harlei (venind de la 12 Apostoli) pe culmea nemarcata ce formeaza - in continuarea piciorului Harlei - versantul drept al Paraului Jidanului am obeservat pe versantul stang al paraului o alcatuire stancoasa ce semana de la distanta, prin forma dar si culoare, cu un hrib urias.
  Panteonul megalitilor
  Panteonul megalitilor
  Cu ceasta expresie, doar metaforica, descriem un numar imresionant de asa-zisi megaliti (de fapt, grupuri de stanci naturale din roca vulcanica) specifici Muntilor Calimani, insirati pe culmea Harlei, cea care tine traseul ce uneste stancile de la 12 Apostoli cu Gura Haitii.

  Stii locuri de vizitat din judetul Suceava, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.