Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Stancile Doisprezece Apostoli - Muntii Calimani - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stancile Doisprezece Apostoli - Muntii Calimani

Stancile Doisprezece Apostoli - Muntii Calimani | Unde este acest loc?

Creasta ce formeaza cumpana apelor dintre bazinele paraielor Neagra Sarului si Poiana Negri si coboara dinspre Calimani peste culmile Tamau si Pietrele Rosii spre varful Lucaciu si orasul Vatra Dornei adaposteste multe figuri zoo- si antromorfe sculptate de intemperii in decursul vremii, deosebit de interesante, constituite din fragmente de lava cimentate...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Urcand Doi dintre apostoli Alti apostoli Un apostol Mai multi apostoli Apostoli vazuti de pe un apostol Maresalul Mosul Clopotei-pitici-de-stanca. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stancile Doisprezece Apostoli Muntii Calimani! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Stancile Doisprezece Apostoli - Muntii Calimani si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gura Haitii, se afla la 5.14 km distanta.
Cazare

Cazare Gura Haitii (Saru Dornei, Suceava)


Vezi oferte de cazare langa Gura Haitii, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.14 km distanta: Stancile Tamau - Muntii Calimani (24 poze).
14714756351100
14714756371101
14714756411102
14714756421103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stancile Doisprezece Apostoli Muntii Calimani?
Varful Pietros. La 11.5 km. Varful Pietrosul Calimanilor are o inaltime de 2102 m, si este cel mai inalt varf din muntii vulcanici Calimani. Doua cutii in acelasi ascunzis - Am ajuns pe Varful Pietrosu (2. (geoascunzis)
Piatra Fantanele. Curmatura Tihu Judetul Mures. Varful Rachitis. De aici avem o priveliste deosebita, in toate directiile. (obiectiv interesant cu geocutie)
Lacul Iezerul Calimanilor. Palarie in... doua picioare - Gasirea cutiei de la Iezerul Calimanilor (numit si Retitis după varful sub care se afla) a incununat o zi fructuoasa din punct de vedere al geotrekkingului: o cutie pusa la M-rea de la Gura Izvorului, alte doua cutii gasite (Domnul Lomasel si Cascada Lomasitei) si un traseu de drumetie in circuit, deosebit de pitoresc (fotoreportajul pe muntesiflori. (atractie turistica si geocutie) Varful Tihu. Varful Tihu, 1799 m, este un con secundar ce domina o regiune periferica din flancul sudic al Muntilor Calimani. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Bistriciorul. La 15.6 km. Voi folosi gps-ul - Multumesc! :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.

Stancile Doisprezece Apostoli Muntii Calimani in limba maghiara - magyarul: Tizenkét Apostol sziklái Kelemen-havasok

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Suceava
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Stancile Doisprezece Apostoli
  • Localizare pozitie pe harta Muntii Calimani
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Ruga zadarnica celor 12 Apostoli - Am dedicat o zi speciala vizitarii celor 12 Apostoli si Pietrelor Lucaciului, din cele trei ale expeditiei noastre in Calimani...

Ai ajuns in Muntii Calimani si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stancile Doisprezece Apostoli? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Stancile Lucaciu
Stancile Lucaciu la 1.28 km
GR0196 Stancile Lucaciu Muntii Calimani
Panteonul megalitilor
Panteonul megalitilor
Cu ceasta expresie, doar metaforica, descriem un numar imresionant de asa-zisi megaliti (de fapt, grupuri de stanci naturale din roca vulcanica) specifici Muntilor Calimani, insirati pe culmea Harlei, cea care tine traseul ce uneste stancile de la 12 Apostoli cu Gura Haitii.

Stii locuri de vizitat din judetul Suceava, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.