Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Locul fosilifer Malusteni

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Locul fosilifer Malusteni - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Nemira... pe fundal! Tinovul Mohos
Nemira... pe fundal!
Monumentul nou al lui Emil Rebreanu emil rebreanu palanca
Monumentul nou al lui Emil Rebreanu
Pietrele Doamnei - 4 Pietrele Doamnei Rarau
Pietrele Doamnei - 4
Dupa gard Casa rasturnata Praid
Dupa gard

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Locul fosilifer Malusteni!

Locul fosilifer Malusteni.. Vizitati Locul fosilifer Malusteni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Malusteni, se afla la 0,73 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Malusteni: 3
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Locul fosilifer Malusteni?
(detalii dupa autentificare)
Lacurile Carja la la 14,5 km. Lacul Vadeni la la 17,3 km.
Podul Verde Barlad la la 20,2 km.
Podul Verde din Barlad a fost construit anterior anului 1850.
Lacul de acumulare Rapa Albastra Simila la la 20,4 km. Padurea Fundeanu la la 26 km. Lacul Posta Elan la la 27,5 km. Lacul Cuibul Vulturilor Pogana la la 29,4 km.
Podul Doamnei Chitcani la la 29,9 km.
Podul Doamnei sau Podul de la Docolina - Chitcani.
Balta Corni la la 37,3 km.
Lacul Trei Stejari Umbraresti la la 37,4 km.
Zona de agrement Lacul Trei Stejari se afla intre orasul Targu Bujor si satul Umbraresti.
Lacul Puiesti la la 40,2 km. Lacul Corod la la 41,7 km. Lacul Motoseni la la 43,7 km. Lacul Minjesti la la 44,7 km.
Biserica din Largaseni la la 48,5 km.
Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita.
Biserica din Serbanesti la la 48,5 km.
Este biserica satului Serbanesti, comuna Corbita.
Lacul Vlascuta la la 49 km.
Manastirea Buciumeni la la 51,5 km.
Smaranda Braescu - prima femeie-parasutist din Romania - si Natalia Negru, scriitoare, sotia poetilor St O Iosif si Dimitrie Anghel.
Manastirea Sihastru Ploscuteni la la 52,4 km.
Interesanta si prin prezenta unei populatii majoritar, 95 la suta, catolica intr-o zona eminamente ortodoxa.
Coasta Rupturile Tanacu la la 53,8 km. Locul fosilifer Nisiparia Hulubat la la 54,1 km.
Lacul de Argint Adjud la la 54,1 km.
Intr-o zi torida, am cautat racoarea luncii Siretului.
Lacul Puscasi la la 54,2 km.
Asezarea geto-dacica de la Poiana la la 55,9 km.
Asezarea geto-dacica de la Poiana este localizata pe un promontoriu al malului stang al Siretului ce domina de la o inaltime relativa de 200 m oglinda lacului de acumulare Calimanesti.
Lacul Draslavat la la 55,9 km.
Biserica de lemn Recea Gaiceana la la 56,9 km.
Biserica a fost construita in 1864 de proprietara mosiei Gaiceana, Ecaterina Sturdza, pe locul uneia mai vechi, din 1808.
Trovantii de la Cornii de Sus la la 57 km. Lacul Calimanesti la la 58,6 km.
Valori naturale - Judetul Vaslui
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Locul fosilifer Malusteni
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cascada Beusnita: Cascada Beusnita - Cand am fost, debitul era foarte mic si vegetatia zvantata, de am reusit sa urc pe culmile cele mai inalte. Chiar si asa, frumusetea este deosebita.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Multumim frumos - Desi am urcat seara tarziu, a fost minunat. Am amplificat bucuria cu cautarea geocutiei, care este bine ascunsa si totusi usor de gasit.
  • Biserica reformata - Pava: Ambalaje in loc de cutie - In cele doua-trei gauri, mai promitatoare, din zidul indicat de GPS, am gasit, in loc de cutie, dosite ambalaje de biscuiti si de napolitane. Poate n-am vazut gaura care contine cutia.
  • Muntele Fratele: Piatra Ascutita - Pe toata durata excursiei in zona privirile mi-au fost atrase de aceasta piatra. Are ceva magnetic.
  • Biserica unitariana Sanvasii: Acces liber in turnul bisericii - Ajungand la fata locului, am intrat in gradina bisericii pe poarta de jos. Din aceasta cauza eram putin derutat sa identific locul ascunzisului.
  • Pasul Ghimes: Cutia din Pasul Ghimes inca mai exista - De la Trekkingclub am aflat ca in Pasul Ghimes inca exista ascunsa o cutie. Într-adevar, este inca in acelasi ascunzis mentionat in descrierea locatiei.
  • Laguna Albastra - Aghiresu: Autentic peisaj selenar - Speram sa ne astepte Brooke Shields. N-a fost sa fie.
  • Cascada Paraului Saritor: Am sarit la tinta! - Marcajul spre cascada seamana cu o tinta de tragere. Asa ca a tintit si eu obiectivul.
  • Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa: Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa - Un obiectiv impunator, bine intretinut, merita vizitat. Geocutia prezenta urme de condens.
  • Saua Nemirei: Saua Nemirei - Locatia ofera un moment de ragaz, un strop de apa rece, incanta ochiul si da sperante. La stalp este un punct de rascruce, spre Sandru, Nemira Mare sau Dofteana.
  • Cetatea Liteni: Cetatea Liteni - Catarat si cache la sfarsitul saptamanii.I
  • Casa rasturnata - Praid: De-a-ndoaselea - Am ajuns la Casa Rasturnata mai devreme decat trebuia, programul incepand cu o ora mai tarziu, asa ca am privit-o de dincoace de gard. N-am avut succes nici cu ascunzisul, vita de pe gardul unde se afla geocutia fiind acum prea densa ca sa reusim sa gasim agatatoarea geocutiei.
  • Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos: Ascunzis gol - Am ajuns la fata locului dupa inserare. Am urcat pe trepte pana la capela, am facut cateva poze, dupa care am pornit in cautarea geocutiei la lumina frontalei.
  • Cascada Duruitoarea - Muntii Ceahlau: Intr-o zi de luni - Aceasta excursie a fost o idee brusca, colegul meu de drumetie nu a mai fost aici, astfel am ales Ceahlaul. In majoritatea cazurilor, urcam pe Ceahlau dinspre Izvorul Muntelui, azi insa am urcat din Durau.
  • Podul pietonal Garasos hid: Dupa o cautare mai indelungata - Am gasit cutia dupa o cautare mai indelungata. Intr-adevar, un loc frumos, si ar fi si mai frumos daca nu ar fi atata mizerie sub pod.
  • Cheile Banitei: Sunt curios - Intr-adevar, avem o geocutie ascunsa acolo, anul trecut in iulie, dar nu am apucat inca s-o public si aici. Pe versiunea in limba romana a terenului de joaca Geotrekking.
  • Podul Borzia - Galaoaia: Trist sa ajung numai al doilea - Langa Galaoaia se afla un pod peste Mures, care ne duce spre Borzia. Podul a fost amplasat pe o stanca uriasa, stanca care este denumita Piatra lui Vig Albert.
  • Pasul Ghimes: Pasul Ghimes - In locul descris al ascunzisului, am gasit doar o piatra. Acpoerisul pare renovat, cu folie pe sub sindrila.
  • Lespezi Star: La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga - Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat. A fost un week-end de exceptie (nu numai meteo).
  • Stanca Kossuth - Harghita-Bai: Dupa ani si ani - Cunosc stanca inca din 2008 de cand vin aici la ski. Din vedere.
  • Apa Imputita - Paraul Lupului: Un loc ascuns cu o atmosfera aparte - M-am apropiat de ascunzis dinspre intrarea in parcul cu animale salbatice, urmand paraul Lupului. Nu exista o poteca clar batuta, astfel incat a trebuit sa inaintez prin padure, respectiv pe malul paraului.
  • Livada Postei: Cutia a disparut - Ascunzisul este dezactivat temporar. Se pare ca cutia a disparut.
  • Bucin: Gasita - Am gasit geocutia.
  • GK Hotel Szent Kristof: TB si GeoKret - Cereti geocutia la receptie. Am pus in cutie un TB, Eine Pfote geht auf Reisen si un GeoKret.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Locul fosilifer Malusteni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Vaslui, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.