Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Lacul de sub Schitul Dealu Sarii

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Lacul de sub Schitul Dealu Sarii

Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia). La schit se ajunge pe un drum asfaltat, pân? la ieșirea din sat, ce pornește de la intrarea în Jitia.

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul de sub Schitul Dealu Sarii - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lacul de sub Schitul Dealu Sarii:

Cabana părăsită, de lângă Lacul lui Busuioc
Cabana părăsită, de lângă Lacul lui Busuioc
Lacul lui Busuioc
Lacul lui Busuioc
Schitul Dealu Sării
Schitul Dealu Sării

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul de sub Schitul Dealu Sarii!

Vizitati Lacul de sub Schitul Dealu Sarii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Dealu Sarii, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,9 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Ograzii

Lacul Ograzii la 2,7 km
Este un frumos lac, datorita marii poieni care il inconjoara sub forma unei polii si aflata sub dealurile Sindrila (est) si Piatra Ograzii (vest).
Stramtura de la Jitia de Jos Judetul Vrancea

Stramtura de la Jitia de Jos Judetul Vrancea la 2,8 km
La Jitia de Jos Ramnicul Sarat a trebuit sa strapunga un aliniament de strate redresate la verticala.
Schitul Sarile Bisoca

Schitul Sarile Bisoca la 3,1 km
Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului.
Zidul Uriasilor

Zidul Uriasilor la 3,3 km
Este vorba despre un perete de calcar cochilifer cu matrice grezoasa. Face parte dintr-un aliniament de strate redresate la verticala.
Lacul Sarile Bisoca

Lacul Sarile Bisoca la 5,4 km
Localitatea Sarile este un sat apartinator comunei Bisoca accesibil pe un drum comunal pietruit - accesibil pentru orice autovehicule - ce vine din drumul judetean ce leaga Vintila-Voda de Bisoca, drum in curs de modernizare.
Lacul cu Ciuciur Recea Bisoca

Lacul cu Ciuciur Recea Bisoca la 5,6 km
Lacul cu Ciuciur se afla la marginea nord-vestica a satului Recea al comunei Bisoca, aparand pe unele harti si cu numele Moldoveanului.
Grunjul de la Manzalesti

Grunjul de la Manzalesti la 12,3 km
Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari.
Crucea Eroilor Poienita

Crucea Eroilor Poienita la 12,5 km
O monumentala cruce de beton a fost ridicata in satul Poienita, comuna Dumitresti in cinstea eroilor din Primul Razboi Mondial.
Lacul Meledic

Lacul Meledic la 12,8 km
Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic, pe marginea lui se afla un camping si o pensiune. Este unic in lume, deoarece este un lac cu apa dulce, care este asezat pe un munte de sare.
Pesterile in sare

Pesterile in sare la 12,8 km
Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona. Gasim aici 27 de pesteri mai mari de 10 m, care insumeaza 2169 m lungime si 300 m denivelare.
Muntele de sare de la Lopatari

Muntele de sare de la Lopatari la 14,1 km
Muntele de sare de la Lopatari se afla la intrarea in localitate, pe dreapta. Dupa un izvor alb si sarat se afla un intreg munte de sare, cu rape brazdate de sarea iesita la suprafata si plini cu bolovani acoperiti cu spuma alba.
Sfinxul din Bustea

Sfinxul din Bustea la 14,2 km
Declarat monument al naturii, este vizibil de la mare departare. Sfinxul din Bustea se afla in masivul Breazau.
Odaia de pe Piatra Muntele Macesu

Odaia de pe Piatra Muntele Macesu la 14,4 km
Pe plaiurile sudice terminale ale Muntilor Vrancei, acoperite de fanete sunt imprastiate așa-zise adai.
Focul Viu din Terca

Focul Viu din Terca la 15,9 km
Focul Viu de pe un deal din localitatea Terca, comuna Lopatari, arde fara intrerupere si poate fi admirat oricand, dar mai ales seara.
Piatra Mortatului Masivul Ivanetu

Piatra Mortatului Masivul Ivanetu la 18,4 km
Culmea principală a Masivului Ivanetu, intre radacina ei din culmea principala a Muntilor Vrancei si Varful Ivanetu este una calma.
Valori naturale - Judetul Vrancea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul de sub Schitul Dealu Sarii
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Vrancea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Baile Balvanyos - Izvorul Transilvania Treburi mici si mari. Eram in drum spre valea paraului Iadului, dar am oprit la izvor, pentru a gasi geocutia ascunsa aici. In spatele capelei o doamna isi vedea de treaba.
  • Stanca Soimilor - Baile Tusnad O noua cutie intr-un loc nou. Am ascuns o noua geocutie, intr-un loc nou. Dupa ce ascunzisul initial a fost devastat de 4 ori.
  • Gradina Zanelor - Cheile Bicazului Amfiteatru. Distanta mica intre obiective (Suhard-Gradina) m-a intrigat. Credeam ca le desparte o rapa.
  • Baltile Nemirei Baltile Nemirei. Dupa un parcurs de 90 minute de la Varful Nemira Mare, pe la crucea metalica a lui Carpinis, pe Scari la vale, pe fostul drum forestier de exploatare in jos, apoi la stanga la intersectia cu drumul de la Balti spre Ciunget. Zona baltilor este propice buretilor de padure.
  • Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei Cheile Tisitei - fotoreportaj. Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori. muntesiflori-cheile-tisitei.
  • Varful Vitos Varful Pietrei Vitos, ca si cutia de pe el, in ceata. Am ajuns pe Piatra Vitos pe o ceata atat de deasa ca era sa-l ratam. Ramasesem pe un prevarf admirand stancile de sub picioarele noastre.
  • Piatra cu Palarie - Piatra Soimului - Oituz Jos palaria pentru Piatra cu Palarie. Titlul comentariului se refera la ideea excelenta a administratorului acestui site de a amenaja un ascunzis la interesanta stanca numita de locuitorii Oituzului Piatra cu Palarie. Belvederile de pe ea sunt impresionante.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul de sub Schitul Dealu Sarii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 15 zile!