Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lacul de sub Schitul Dealu Sarii - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacul de sub Schitul Dealu Sarii

Lacul de sub Schitul Dealu Sarii | Unde este acest loc?

Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia). La schit se ajunge pe un drum asfaltat, până la ieșirea din sat, ce pornește de la intrarea în Jitia...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Lacul de sub Schitul Dealu Sării Cabana părăsită, de lângă Lacul lui Busuioc Lacul lui Busuioc Schitul Dealu Sării. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul de sub Schitul Dealu Sarii! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lacul de sub Schitul Dealu Sarii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Dealu Sarii, se afla la 0.9 km distanta.
Cazare

Cazare Dealu Sarii (Jitia, Vrancea)


Vezi oferte de cazare langa Dealu Sarii, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 12.24 km distanta: Grunjul de la Manzalesti (4 poze). Grunjul de la Manzalesti este alcatuit din tuf dacitic, care provine din cenusa vulcanica.
14714765161100
14714765171101
14714765221102
14714765261103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul de sub Schitul Dealu Sarii?
Masa lui Bucur. Grunjul de la Manzalesti. Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari. (geoobiectiv cu geocutie)
Crucea Eroilor. (punct de interes turistic cu geocutie) Lacul Meledic. Este unic in lume, deoarece este un lac cu apa dulce, care este asezat pe un munte de sare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Pesterile in sare. Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona. (geoascunzis)
Muntele de sare de la Lopatari. La 14.1 km. Sfinxul din Bustea. Sfinxul din Bustea. La 14.2 km. Declarat monument al naturii, este vizibil de la mare departare.
Odaia de pe Piatra. La 14.4 km. Pe plaiurile sudice terminale ale Muntilor Vrancei, acoperite de fanete sunt imprastiate așa-zise adai.
Focul Viu din Terca. La 15.9 km. Focul Viu de pe un deal din localitatea Terca, comuna Lopatari, arde fara intrerupere si poate fi admirat oricand, dar mai ales seara.
Piatra Mortatului. Culmea principală a Masivului Ivanetu, intre radacina ei din culmea principala a Muntilor Vrancei si Varful Ivanetu este una calma.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Vrancea
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lacul de sub Schitul Dealu Sarii - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul de sub Schitul Dealu Sarii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Manastirea Poiana Marului
  Manastirea Poiana Marului
  Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene.
  Piatra Matei
  Piatra Matei
  Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia.

  Stii locuri de vizitat din judetul Vrancea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.