Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Saua Tisitei - Muntii Vrancei

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Saua Tisitei - Muntii Vrancei - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Baia Izvorul Lung Izvor apa minerala Siculeni
Baia Izvorul Lung
Frontal biserica ponoare
Frontal
Creasta zimtata Cheile Runcului Runc Ocolis
Creasta zimtata
Biserica evanghelica Agnita Agnetheln
Biserica evanghelica

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Saua Tisitei Muntii Vrancei!

Saua Tisitei.. Vizitati Saua Tisitei - Muntii Vrancei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Gresu, se afla la 11,71 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Saua Tisitei Muntii Vrancei?
(detalii dupa autentificare)
Lacul Negru - Muntii Vrancei la la 1,3 km. Varful Bulboace - Muntii Vrancei la la 2,2 km. Saua Fantanita - Muntii Vrancei la la 3 km. Saua Golici Muntii Vrancei la la 4,3 km. Cascada din Horn Muntii Vrancei la la 6 km. Saua Cristianul Muntii Vrancei la la 6,1 km.
Varful Goru Muntii Vrancei la la 6,7 km.
Spre deosebire de acesta din urma, aflat pe culmea principala a Muntilor Vrancei, Goru se desprinde ca un picior, scurt, din aceasta si se inalta singular, impresionant prin alura sa greoaie, ca o spinare de porc (hogback).
Poiana Butuci Muntii Vrancei la la 7,3 km.
Ea se afla cam la jumatatea distantei dintre capetele acestei culmi reprezentate de varfurile Musat și Lacauti.
Izvorul La Uluce Muntii Vrancei la la 7,4 km.
Varful Lacauti la la 7,4 km. Varful Lacauti a fost unul din cele doua obiective principale (al doilea Varful Goru) ale unui traseu in circuit de o zi. Am ajuns aici prin Comandau, in cadrul unei drumetii organizate de Munte si flori -Onesti. Saua Geamana Muntii Vrancei la la 7,8 km.
Stanca Gurguiata Muntii Vrancei la la 8,8 km.
Unul dintre contraforturile sale, nordic, are si el o imagine penetranta pentru drumetii care strabat Cheile Tisitei, in partea lor amonte, este numit Gurguiata.
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei la la 9,4 km.
Cred ca e cea mai de succes cutie din cate am vazut. M-am intors si am reasezat geocutia intr-un loc mai bun, si am curatat-o de tot ce inseamna mancare sau alte lucruri nepotrivite. Geoascunzisul nu exista, cutia fiind pusa la vedere, pe un mic postament de piatra.
La Ziduri la la 9,6 km.
Pe harta site-ului Muntii Nostri, zub Varful Zarna, apare un punct consemnat cu denumirea La Ziduri.
Arcada Cheile Tisitei la la 9,6 km.
Sunt ultimele ramasite ale caii ferate cu ecartament ingust construite de societatea forestiera Tisita pe ambele brate ale raului cu acelasi nume.
Tunelul Mare din Cheile Tisitei la la 9,6 km.
Am baleiat destul de constiincios bazele celor doi versanti ai Tisitei.
Cascada Pastaia Muntii Vrancei la la 9,7 km.
Piatra Rosie Muntisoarele Vrancei la la 9,9 km.
Piatra Rosie este numit versantul stancos etalat spre nord-vest al varfului omonim situat, relativ, in extremitatea vestica a Muntisoarelor Muntilor Vrancei, fiind, poate, cel mai spectaculos dintre acesti muntisori.
Balconul de pe Piatra Ursului Muntii Vrancei la la 10 km. Padurea Verdele Cheile Narujei 2 la la 10,6 km.
Varful Zarna Muntii Vrancei la la 10,8 km.
Din ceea ce, indeobste, este cunoscuta ca fiind culmea principala a muntilor Vrancei - Lacauti - Musat -, se despribnde un puternic si (cel mai) lung picior, ce ajunge pana in Depresiunea Targu Secuiesc: Zarna.
Cascada Vacaria Muntii Vrancei la la 11,3 km.
Groapa cu pini Coza Tulnici la la 12,3 km.
Groapa cu pini este o arie protejata, care se afla in satul Coza, comuna Tulnici, si este inclusa in Parcul Natural Putna - Vrancea.
Varful Tisaru Mare Muntii Vrancei la la 12,5 km.
Tisaru Mare, cu inaltimea maxima de 1265 m, formeaza o parte din spectaculosul versant stang al Cheilor Tisitei.
Cascada Misina Muntii Vrancei la la 13,1 km.
Stramtura Cozei la la 13,3 km.
La Stramtura este numele popular al unei mici porti formata de versantii Cozei, afluent al Putnei, ceva mai apropiati decat de-a lungul restului vaii.
Cascada Putnei la la 13,8 km.
Am gasit cutia ieri impreuna cu fiul meu, Rares.
Valori naturale - Judetul Vrancea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Saua Tisitei
  • Localizare pozitie pe harta Muntii Vrancei
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Izvorul de pe strada Mestecanisului: Apa nepotabila - Am ajuns la fata locului in jurul amiezii. Izvorul era inconjurat de localnicii, care carau apa, unii pentru baut, alti pentru gradina.
  • Geotrekking Baile Tusnad: Mingea e la voi - Din scurt? Am anuntat tura acum o luna, pe data de 23 februarie.
  • Biserica Neagra Brasov: Loc fain - Florin, Lumi si usmile. Nice place.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Gasita - Am gasit aceasta geocutie.
  • Biserica unitariana din Calnic: Biserica unitariana versus reformata - Odata ajuns in sat, am inceput sa caut geocutia in clopotnita de la prima biserica. Apoi mi-am dat seama ca m-am grabit.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad: Trei culori - Am incheiat excursia in zona cu o partida de ski. Am cercetat si imprejurimile, si asa am gasit herghelia si apa rosie.
  • Piatra Cetii: Geokret - Am depus geokretul geokopacz03.
  • Cetatea Liteni: Intr-o zi insorita de toamna - Am fost la cetatea Liteni cu bicicleta. La ora 12:37 am gasit geocutia.
  • Pasul Cavnic: Cutia din pas - Am gasit geocutia.
  • Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti: Dansand cu serpii - Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
  • Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures: Inainte de concert - Au trecut aproape 3 ani de cand am prezentat aceasta locatie ca punct de interes. In acest timp am trecut de mai multe ori pe aici, cautand un ascunzis bun pentru o geocutie.
  • Varful Vitos: Varful Pietrei Vitos, ca si cutia de pe el, in ceata - Am ajuns pe Piatra Vitos pe o ceata atat de deasa ca era sa-l ratam. Ramasesem pe un prevarf admirand stancile de sub picioarele noastre.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Pornind din vale - Am luat-o pe calea directa. Adica in sus.
  • Ceardacul Stanciului - Piatra Craiului: Felicitari - Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Dupa ce in trecutul apropiat salvamontistii au indepartat scara de acces in interiorul cavitatii, accesul la geocutie a devenit imposibila pentru majoritatea drumetilor montani.
  • Valcele - Drumul apelor minerale: O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX. Dupa comunism a urmat democratia si rezultatul se vede foarte bine.
  • Izvorul Piricske - Muntii Harghita: Izvorul Piricske - Acest drum m-a intrigat de multa vreme. Acum i-am acordat mai mult timp si asa am descoperit si izvorul, si hotelul si partia de schi.
  • Dealul Pivnitele Mari - Moacsa: Nici o armata nu face cat un gps - Am inscris locatia de aici ca punct important al unui traseu si asa bogat in obiective. Dalnic - satul natal al lui Gheorghe Doja, bisericile din Moacsa, Rezervatia Reci.
  • Varful Cozluc - Muntii Macinului: Eroare, Sulucu e Cozlucu - Dintr-o eroare impardonabila - nostra culpa - am botezat varful Cozluc, unde am instalat o geocutie, cu numele altui varf, Suluc (care sunt, de fapt, doua, Mic si Mare). Rugam admnistratorul site-ului sa inlocuiasca in titlu si in text numele Suluc cu Cozluc, iar pe cel care va gasi primul cutia, sa faca, atat pe coperta jurnalului, cat si pe eticheta cutiei, corectura necesara.
  • Suhardul Mic: Suhardul Mic - Am parcurs cu masina drumul forestier pe langa hotelurile Turist si Iasicon, pana in capatul de sus al fostei partii de schi. Apoi un traseu marcat, de 40 minute ne-a ghidat pe varful Suhardul Mic, de unde am admirat ceata densa.
  • Lacul Tivoli - Sovata: Cred ca localizarea a fost incorecta - Din cate observ eu, poza atasata este facuta pe partea din sud-vest a lacului. Iar ascunzisul se afla pe partea din est, intr-o zona mai greu accesibila.
  • Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana: In ploaie - Dar am gasit si aceasta geocutie. Este un ascunzis foarte bun.
  • Cascada Supanu: Cascada Supanu - Am ridicat manusa - Am raspuns provocarii. Am amplasat, in acelasi loc, o cutie spatioasa, inscriptionata, dotata si fotografiata.
  • Detunatele: Amintiri - Pentru ca am umblat de curand in cutia cu amintiri nu se poate sa nu pomenesc si de Detunatele, vizitate acum patru ani. Ajungeam acolo uluiti de Sarmizegetusa Regia unde petrecusem o noapte foarte aproape de cetate.
  • Biserica reformata din Talisoara: Cutie disparuta cu ocazia unor lucrari - Eram intr-o excursie in valea Cormosului. In drum spre casa am trecut pe langa biserica reformata din Talisoara.

Ai ajuns in Muntii Vrancei si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Saua Tisitei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Vrancea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.