Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cetatea Vityal - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cetatea Vityal

Cetatea Vityal | Unde este acest loc?

Ruinele cetatii Vityal...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Ruinele Piatra Likas Cocos?. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Vityal! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cetatea Vityal si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Eremitu, se afla la 3.72 km distanta.
Cazare

Cazare Eremitu (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Eremitu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Ruinele cetatii Vityal - Muntii Gurghiului (15 poze).
14714775591100
14714775601101
14714775611102
14714775621103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Vityal?
Biserica catolica Calugareni. Turnul bisericii si un cuib de barza - Am admirat cladirea bisericii catolice din Calugareni doar din exterior. (obiectiv turistic cu geocutie) Cea mai veche poarta secuiasca. Piatra Ves. Geocutie recomandata pentru familii cu copii - Am urcat pe muntele Becheci din Silea Nirajului. (punct de interes turistic cu geocutie) Castrul roman. Castrul a jucat un rol strategic insemnat in apararea partii superioare a Vaii Nirajului.
Pavilioane Time Box Judetul Mures. Punctul de belvedere Busola. Constructia bazata pe un proiect care a fost premiat la o competitie stiintifica studenteasca, a fost finalizata in vara anului 2018. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Casa Cripta Dracula. Prin aceste cuvinte, textul publicitar ne atrage atentia asupra edificiului deosebit.
Parcul dendrologic Gurghiu. Este atestata documentar inca din anul 1248. Parcul dendrologic Gurghiu - E

Cetatea Vityal in limba maghiara - magyarul: Vityál vára

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cetatea Vityal
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Excursie de tabara - Am gasit cutia cu ocazia unei excursii de tabara cu copiii (cca 45 persoane)...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Vityal? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Eremitu
Eremitu
Eremitu este o localitate in judetul Mures.
Izvorul de sub Piatra Tare
Izvorul de sub Piatra Tare
La Campu Cetatii, aproape de spatiul expozitional Mini Niraj, sub versantul sudestic al muntelui Piatra Tare, se afla un izvor cu o apa foarte buna de baut.

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.