Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul Ozsvath - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul Ozsvath

Izvorul Ozsvath | Unde este acest loc?

Izvorul Ozsvath..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Izvor amenajat Izvorul Ozsvath Numai dupa fierbere-racire Gunoi Mocanita 1 Locomotiva Mocanita 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Ozsvath! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul Ozsvath si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sacadat, se afla la 1.22 km distanta.
Cazare

Cazare Sacadat (Sovata, Mures)


Vezi oferte de cazare langa Sacadat, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.45 km distanta: Campu Cetatii - Izvorul Zanelor - Dealul Cetatii - Lacul Egerfas (18 poze).
14714775181100
14714775191961
14714775221102
14714775231103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Ozsvath?
Lacul Verde. Lacul Verde - Sovata. Pastele romano-catolic - Statiunea balneoclimaterica Sovata ne-a asigurat niste locuri nemaipomenite, interesante, cum sunt si lacurile Verde si Rosu.
Alee terapeutica. Aleea terapeutica se bazeaza pe o metoda de mentinere a sanatatii, dezvoltata de medicul naturist german, Sebastian Kneipp.
Izvorul Maria. Izvorul Maria a fost construit in anul 1910 pentru a solutiona problema apei potabile in statiunea Sovata.
Izvorul Nadas. Ori prin aleea ingusta de langa gardul spalatoriei.
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul de sub Piatra Tare. La Campu Cetatii, aproape de spatiul expozitional Mini Niraj, sub versantul sudestic al muntelui Piatra Tare, se afla un izvor cu o apa foarte buna de baut.
Spatiul expozitional Mini Niraj. Piatra Ves. Piatra Ves, sau Piatra Pericol de pe Muntele Becheci. Geocutie recomandata pentru familii cu copii - Am urcat pe muntele Becheci din Silea Nirajului. (geoobiectiv cu geocutie)
Mocanita Sovata. Vagoanele au o lungime cuprinsa intre 11-12 m, o capacitate totala de 90 de locuri. In lastaris - Pe locul ascunzisului a crescut un. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cariera de nisip Paraul de Jos. Cariera de nisip Paraul de Jos, Campu Cetatii.
Eremitu. Eremitu este o localitate in judetul Mures.
Cetatea Vityal. Excursie de tabara - Am gasit cutia cu ocazia unei excursii de tabara cu copiii (cca 45 persoane).
Casa fluturilor tropicali Praid. Casa fluturilor tropicale din Praid ofera o atmosfera unica si amintiri de neuitat vizitatorilor.

Izvorul Ozsvath in limba maghiara - magyarul: Ozsváth-csorgó

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul Ozsvath
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Atentie la urcus mai degraba - Se urca pe cararea de langa izvor...
 • Atentionari - 1...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Ozsvath? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Parc aventura Adrenalin Plus
Parc aventura Adrenalin Plus la 3.59 km
GR0769 Parc aventura Adrenalin Plus Sovata
Lacul Mierlei
Lacul Mierlei
Lacul Mierlei este un lac din statiunea Sovata.

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.