Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Padurea Mociar

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Padurea Mociar

Padurea Mociar

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Padurea Mociar - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Padurea Mociar (in total 10 poze):

Cavitate mare
Cavitate mare
1083
1083
Carligul
Carligul
Monstrul verde
Monstrul verde
Batranul si fii sai
Batranul si fii sai
Uriasul gol, dar cu mai multe brate
Uriasul gol, dar cu mai multe brate

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Padurea Mociar!

Vizitati Padurea Mociar si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Beica de Sus, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,51 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Baile Sarate Jabenita

Baile Sarate Jabenita la 4,2 km
Baile Sarate Jabenita este o microstatiune reinfiintata in 1997 pe un teren de aproximativ 4 ha, intr-o zona linistita, cu un peisaj extraordinar, aflat la intrarea in satul Jabenita. Accesul se face pe soseaua catre Lapusna, la 5 km de Reghin, spre Jabenita, prin comuna Solovastru.
Parcul dendrologic Gurghiu

Parcul dendrologic Gurghiu la 4,2 km
Timp in care am stat sub un pavilion, am gasit poteca ce duce sus pe deal. Salut, am mentionat faptul ca ai gasit ascunzisul si ai pus un Hot Spicy Geocoin in cutie. Era deja intuneric cand am ajuns acolo.
Castelul Huszar Apalina

Castelul Huszar Apalina la 9,8 km
Monument istoric, aflat intr-o stare foarte avansata de degradare, care se afla pe teritoriul localitatii componente a municipiului Reghin, Apalina. Castelul avea 32 de camere, fantana eclectica in curte, fereastra istorizanta in casa scarii, tavan pictat si casetat in sala mare de la etaj.
Stejarul singuratic Reghin

Stejarul singuratic Reghin la 11,2 km
Stejarul singuratic se afla in partea de nordvest a Reghinului, la marginea din vest a Padurii Rotunde (Ziegenwald). Stejarul secular a fost plantat in 1849, in memoria revolutiei din 1848.
Cetatea Vityal

Cetatea Vityal la 12,4 km
Am gasit cutia cu ocazia unei excursii de tabara cu copiii (cca 45 persoane).
Casa Cripta Dracula Damieni

Casa Cripta Dracula Damieni la 14,2 km
Prin aceste cuvinte, textul publicitar ne atrage atentia asupra edificiului deosebit. Faimoasa casa horror, care a facut din Damieni centrul lumii.
Cea mai veche poarta secuiasca Calugareni

Cea mai veche poarta secuiasca Calugareni la 14,4 km
Poarta slabita a fost daramata de o furtuna in anul 1912, dupa care a ajuns in posesia Muzeului de Etnografie prin cumparare. Poarta bisericii si manastirii franciscane din Calugareni, ridicata in 1673, a fost cea mai veche poarta secuiasca ramasa in picioare, pana in anul 1930.
Biserica catolica Calugareni

Biserica catolica Calugareni la 14,4 km
Am admirat cladirea bisericii catolice din Calugareni doar din exterior.
Pavilioane Time Box Calugareni

Pavilioane Time Box Calugareni la 14,5 km
Cele doua pavilioane au fost proiectate de catre Sagi Gergely, construite in anul 2015, si inaugurate in mai 2016. Pavilioanele Time Box din cadrul Parcului arheologic de la Calugareni se afla la sud-vest de localitate, langa castrul roman si parcul arheologic Calugareni.
Castrul roman Calugareni

Castrul roman Calugareni la 14,6 km
Castrul a jucat un rol strategic insemnat in apararea partii superioare a Vaii Nirajului. Castrul roman de la Calugareni, avand o suprafata de peste 2 hectare, reprezinta unul din siturile arheologice majore din judetul Mures.
Mocanita Sovata Campu Cetatii

Mocanita Sovata Campu Cetatii la 15,4 km
Vagoanele au o lungime cuprinsa intre 11-12 m, o capacitate totala de 90 de locuri. Pe locul ascunzisului a crescut un lastaris verde.

Padurea Mociar in limba maghiara - magyarul: Szászrégeni Mocsárerdő

Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Padurea Mociar
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Era o excursie foarte interesanta noaptea. Ne intoarcem data viitoare ziua ca sa facem fotografii.
  • M-am apropiat de ascunzis dinspre Beica de Sus. Am lasat masina la marginea padurii, dupa care am pornit in cautarea geocutiei.
  • Cheile Baciului Splendida zi de iarna. Cu ocazia unei plibari, intr-o splendida zi de iarna, am gasit geocutia. Felicitari pentru ascunzis.
  • Pestera Limanu De trei ori. Defapt am fost chiar de vreo 3 ori la cutie, pentru a verifica daca este inca acolo si totul este ok. Cutia era inca acolo.
  • Lacurile La amurii albi - Dumbraveni Lacuri de pescuit intr-un peisaj mirific. Lacurile de pescuit La amurii albi se afla langa drumul judetean dintre Dumbraveni si Bahnea, intre dealuri, papura si stuf. Lacurile insumeaza 1,7 ha luciu de apa.
  • Pasul Cavnic Prima mea cutie. Prima mea geocutie gasita in Romania. Am reusit la a doua incercare, la prima nu am fost destul de atent.
  • Aleea Sfanta Ana - Baile Tusnad Ultima zi din Tusvanyos. Si in timpul pregatirilor de plecare, ma opresc si aici. Vineri seara, alaturi de trekkingklub, n-am putut s-o caut, pur si simplu era prea multa lume, deh, concert.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Padurea Mociar? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 14 zile!