Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Magura Simleului

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare (2935 atractii turistice, 12908 poze si 1414 comentarii)
 

Pixel

Magura Simleului..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Magura Simleului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Canyonul Mihaileni 4 canyon Mihaileni Schaldorf
Canyonul Mihaileni 4
Intrarea in cladire Mihaileni conac Bialis
Intrarea in cladire
Tevile de scurgere Babadag cismea apa nepotabila
Tevile de scurgere
Spre sud-est Parangul Mare Saua Tecanu Parang
Spre sud-est Parangul Mare
Ruinele capelei catolice - 2 ruine capela catolica vama buzau
Ruinele capelei catolice - 2
Turma de vaci Paraul Minei
Turma de vaci
Turnul lui Teofil Turnul Teofil
Turnul lui Teofil
Stanca Mesei privit de sus Stanca Mesei
Stanca Mesei privit de sus
Manastirea Turnu 3 Manastirea Turnu
Manastirea Turnu 3
Urcand spre varf varf bodoc
Urcand spre varf

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Magura Simleului!

>>> Vizitati Magura Simleului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Simleu Silvaniei, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,87 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Simleu Silvaniei: 56
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Panorama Scarita-Belioara Mina evreilor Agarbiciu
Fabrica de pensule Fabrica de Pensule este un spatiu de creatie si promovare a artei contemporane, si functioneaza ca un centru cultural independent. Proiectul a fost initiat in 2009 de un grup de artisti, producatori si manageri culturali din Cluj.
Piatra Galbena Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi.
Parcul Central Valea lui Mihai
Strand termal Sannicolau de Munte Apa termala de 60-65 grade Celsius a fost gasita in anii 70 in timp ce se cauta petrol in zona. In urma acestei descoperiri a fost construita strandul termal de la Sannicolau de Munte.
Izvorul Bilascu Padurea Faget Am gasit si aceasta geocutie. Are nevoie de mentenanta. Zbuciumel, nu fi suparat.
Gradina Romei Satu Mare Pietrele Negre
Biserica reformata SicBiserica reformata Sic Biserica reformata din Sic a fost construita dupa 1241. Este cladire monument istoric, figureaza cu codul CJ-II-m-B-07759 pe lista monumentelor istorice din judetul Cluj.
Tunelul Verde al Dragostei
Cripta Beldi de Ozun Cluj-Napoca Cripta familiei Beldi de Ozun este a doua cripta piramidala din cimitirul Hajongard. Se presupune ca forma de piramida a mormantului are legatura cu masoneria.
Cetatea de pamant Biharia Cetatea Biharia pe vremuri, a devenit resedinta de judet, ce a dat numele judetului. Cetatea ei uriasa de pamant, a devenit cel mai impozant monument de aceasta natura a tarii noastre.
Universitatea Babes-BolyaiUniversitatea Babes-Bolyai We have visited Cluj for some sightseeing. Dar a durat ceva pina am scos-o de la locul ei.
Biserica reformata Marghita Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc. La transformarile si reparatiile bisericii a contribuit si sotia principelui Transilvaniei, Gheorghe Rákóczi I, Zsuzsanna Lórántffy.
Dealul cu melci
Ferma de lavanda si baie sarata Cojocna In fiecare an se organizeaza aici un festival, care inseamna un weekend de trei zile. In localitatea Cojocna, renumita pentru baile sarate, familia Valkai a infiintat o ferma de lavanda, doua bazine cu apa sarata, si o casa de oaspeti.
Groapa RuginoasaGroapa Ruginoasa Cu ocazia unei excursii cu SCA am gasit aceasta geocutie.
Piatra Corbilor Lacul Tarnita
Parcul de sculpturi Arkhai Vlaha Parcul de sculpturi Arkhai a fost creat de artistul plastic Bartha Ernõ, in curtea proprie, unde a expus sculpturi din fan, de dimensiuni monumentale, fiind astfel unic in lume. Constructia parcului terasat pe trei nivele a inceput in 2008, iar pe 29 iunie 2014 si-a deschis oficial portile.
Copacul Cerbul Minune Padurea Faget Am gasit si aceasta geocutie. Multi au auzit despre acest copac, dar putini l-au vazut personal.
Parcul Colina Cluj Poteca nu stiu cum se poate numi poteca, dar este un loc bunicel. Nu am gasit poteca. Am identificat locatia geocutiutei.
Lacul Fantanele-Belis
Primele insemnari despre biserica dateaza din 1330. Biserica reformata din Zimbor este un ansamblu de monumente istorice, format din cladirea bisericii reformate si un turn-clopotnita din lemn.
Calcarele cu hipuriti Valea Crisului Cheile Tatarului Capela Sfanta Treime Carei Turnul de apa Carei Crucea Granicerului Agarbiciu Castrul roman Ilisua Dealul Comorii Batarci
Cheile Tureni Traseu vizitare tip via ferrataCheile Tureni Traseu vizitare tip via ferrata Relieful ariei naturale protejate este unul spectaculos si salbatic, iar noul traseu ingust si accidentat, vizitatorii traind senzatii unice. Luni, 24 septembrie 2018 a fost inaugurat traseul de vizitare tip via ferrata a Cheilor Turenilor.
Ruinele cetatii Adrian, Salard.
Statuia Sfantului Donath Parcul Etnografic Romulus Vuia Statuia Sfantului Donath este amplasata in cadrul Parcului Etnografic Romulus Vuia, sectia in aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.
Lacul Nistru Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti
Are abriuri supraetajate, sub care iarna se formeaza cascade de gheata. Canionul cu trei vai se afla la nord de Rus, catre Buzas, in aval, pe flancul stang al raului Somes.
Biserica reformata VisteaBiserica reformata Vistea Am gasit aceasta geocutie, cu ocazia unei excursie cu bicicleta. Locul cutiei este oarecum expus.
Avenul Hoanca Urzicarului
Capela Kigye Petresti Este singura constructie ramasa din satul depopulat Chighie in anii 1703-1711. Capela singuratica Kigye se afla intre Petresti si Carei.
Concretiuni de FeleacConcretiuni de Feleac Cel mai accesibil loc ramane cel de la Costesti. Salutari. Este prima noastra comoara gasita.
Valori naturale - Judetul Salaj
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Magura Simleului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Salaj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Am gasit geocutia relativ usor si am introdus o moneda de 1000 lei vechi. Nu am extras nimic.
  • Turnul Negru Brasov Am gasit cutia. Super privelistea de la turn. GPS-ul ne-a fost de mare ajutor.
  • Treptele Rakoczi - Targu Mures Dimineata pe racoare. Dimineata pe racoare, mergand spre scoala, am urcat tretele Rakoczi. Prin nu stiu ce minune imi aduc aminte ca undeva de-a lungul scarilor este o cutiuta magnetica.
  • Lacul de acumulare Sub Cetate Mersi pentru ocazie. Greu de ajuns pina la geocutie cu suflu.
  • Zagon Sarbatori pascale. Am gasit geocutia ascunsa in gradina Mikes din Zagon, cu ocazia sarbatorilor pascale. Dupa ce treci de cateva porti, ascunzisul poate fi gasit foarte usor.
  • Pestera Stanciului - Muntii Piatra Craiului Am gasit cu usurinta comoara. Neavand la dispozitie un gps, doar am sunat acasa pe cineva sa ma ghideze cu info de pe net.
  • Venind dinspre Parcul Dendrologic din Simeria. Am avut ambitia, dupa un urcus usor, sa gasesc si aceasta cutie si am reusit.
  • Am gasit cutia, a fost primul meu geocache.
  • Tura de lac - Lacul Sfanta Ana In sfarsit am gasit ascunzisul. Dupa ce am vizitat mai multe obiective din apropiere. Respectiv varful Ciomatu Mare si ramasitele turnului de belvedere de langa tinovul Mohos.
  • Multumesc pentru identificarea acestor cazemate, respectiv pentru amplasarea unei geocutii in zona. Nu stiam despre aceste doua constructii.
  • Cetatea Brasov Usor de localizat. Am gasit aceasta comoara. Locul este destul de usor de localizat.
  • Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Macin Macin. Dupa o dupa-amiaza petrecuta la Iacobdeal a urmat o tura in Muntii Macin, mai exact Creasta Pricopanului. Am parcurs-o aproape in intregime, o ploicica fugarindu-ne pe drumul de biciclete inapoi la corturi.
  • Bucin Un loc splendid. Am gasit, cu prietenul meu, si aceasta geocutie. Un loc splendid, linistit si cu aer curat.
  • Poarta Schei Am trecut pe aici. Harabeck si Iris (UC Team).
  • Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. S-a mai rupt si sunt multe cazaturi, iar accesul pana in apropierea primei cascade este mai dificil.
  • Biserica lui Stefan cel Mare - Feleac Excursie pe jos. Cu ocazia unei excursie pe jos, intr-o zi minunata, am gasit aceasta geocutie.
  • Izvorul Maria - Izvoru Muresului Izvorul da, cutia ba. Gasirea locatiei nu ridica nici un fel de probleme, noi am abordat-o de pe drumeagul ce duce pe Varful Gretes. Din pacate, cutia, se pare, ca a disparut.
  • Calcarele cretacice de la Cisnadioara Incarcare poze. Trebuie sa redimensionezi pozele, astfel incat pozele sa aiba mai putin de 400 KB. Iar latimea, respectiv inaltimea sa fie mai mica decat 1024 pixeli.
  • Fereastra de sub Casoaia - Androneasa Fereastra. Am trecut si pe aici, facand traseul din jurul pesterii Ladas.
  • Livada Postei Usor. Logbook ud, necesita intretinere.
  • POI este abrevierea de la Point of Interest, adica Punct de Interes. In acest loc nu este inca ascunsa o geocutie, deci poti fi tu acela care ascunde una.
  • Baile Dugas 2 - Danesti Geodomeniul furnicilor. Cand am ajuns la fata locului, prima data m-am plimbat putin in jurul bailor. Am gustat din apa care curge din izvorul aflat in apropierea intrarii bailor.
  • Baile Cibre - Frumoasa Poza cu ascunzisul vechi. Fotografia cu pricina arata ascunzisul vechi, cu toate ca in imagine se vede si ascunzisul nou. In martie am ascuns o geocutie noua, in locul celei disparute.
  • Traseu frumos, zapada tare, pe alocuri portiuni fara. Ceata sa risipit un pic pe varf.
  • Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc Pe urmele ursilor. Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate. Pe nemeritate, imprejurimile lacului Sfanta Ana sunt locuri de care nu poti sa te plictisesti.
  • Biserica Neagra Brasov Marele eveniment. Am gasit in jur de 10 cutii, in cele 3 zile. Am fost inebuniti, mai ales ca noi suntem incepatori.
  • Este inutil folosirea titlului ascunzisului pentru titlul comentariului. Nu ofera informatie in plus.
  • GK Hotel Szent Kristof Ultima zi din Tusvanyos. In cursul diminetii am vizitat hotelul. Foarte usor de gasit si persoana de la receptie a fost foarte amabila.
  • Am gasit geocutia de langa spectaculoasele coloane de bazalt. Nu uitati sa vizitati si craterul vulcanic din apropiere.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Magura Simleului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 2 luni si 13 zile!