Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Canionul Mihaileni

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Canionul Mihaileni

Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600 m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m.

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Canionul Mihaileni - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Canionul Mihaileni (in total 12 poze):

Spre canion
Spre canion
Drumul nu va fi la fel
Drumul nu va fi la fel
Perete argilos
Perete argilos
Noroi uscat
Noroi uscat
Parau uscat
Parau uscat
Canyonul Mihaileni 1
Canyonul Mihaileni 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Canionul Mihaileni!

>>> Vizitati Canionul Mihaileni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Salcau, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,14 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Vurpar

Vurpar la 9,5 km
Am gasit triunghiul si cutiuta. Este resedinta comunei Vurpar.
Castelul Tobias Boarta la 12,6 km
Castelul baroc construit de contele Tobias in 1770, situat in satul Boarta, a fost un exemplu semnificativ al arhitecturii maghiare din zona. Acesta a fost locul unde au fost tinute petrecerile contelui, apoi a devenit orfelinat in perioada comunista, dupa nationalizare.
Biserica evanghelica fortificata Mosna

Biserica evanghelica fortificata Mosna la 12,7 km
Cetatea taraneasca si biserica evanghelica fortificata din Mosna este unul dintre cele mai reprezentative monumente de acest gen din sudul Transilvaniei. Am cautat de mai multe ori (degeaba) cutiuta de aici.
Valea Viilor

Valea Viilor la 12,9 km
Am gasit cutia.
Rusi

Rusi la 14,4 km
Am gasit cutiuta. Biserica fortificata evanghelica din Rusi, una dintre cele 3 existente in localitate, este intr-o stare avansata de degradare.
Biserica luterana fortificata Richis

Biserica luterana fortificata Richis la 16,2 km
Biserica este remarcabila pentru sculpturile sale misterioase si elemente arhitecturale unice. Cred ca (din pacate) cutiuta a disparut.
Marpod

Marpod la 16,2 km
Se afla pe drumul judetean 105, la 32 km de municipiul Sibiu, la 29 km de orasul Agnita si la 41 de km de muntii Fagaras. Marpod (in germana Marpod, Marpolden, Maierpod, in maghiara Márpod) este un sat din judetul Sibiu.
Rezervatia de stepa Dealul Zackel la 16,9 km
Dealul Zackel este o rezervatie naturala de tip mixt, situata pe teritoriul administrativ al comunei Slimnic. Accesul se face din DJ14 Sibiu - Slimnic, iar din Slimnic pe drum de tara si poteca inca 2 km.
Hosman

Hosman la 17,5 km
Apartine de comuna Nocrich. Hosman (in germana Holzmengen, in maghiara Holcmány), este o localitate din judetul Sibiu.
Nou Neudorf

Nou Neudorf la 18,1 km
Am gasit cutiuta.
Izvorul Dorului

Izvorul Dorului la 20,3 km
Am pornit in cautarea acestui ascunzis la primele ore ale diminetii. Am gasit cutia in padure.
Daia

Daia la 20,7 km
Am gasit cutiuta in copac.
Burgberg Biertan la 21,3 km
Dealul Cetatii (Burgberg, Burgkuppe) se afla la aproximativ 700 m distanta, spre vest - nord-vest de localitatea Biertan. Pe acest deal in epoca medievala timpurie, secolele XIII-XIV, a fost ridicata o cetate de pamant, avand rolul de refugiu.
Brateiu

Brateiu la 22,1 km
Este resedinta comunei Brateiu. Locul e cam sus.

Canionul Mihaileni in limba maghiara - magyarul: Sálfalvi szakadék

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Canionul Mihaileni
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Poate nu am ales cea mai buna metoda de a ma apropia de canion. Ajungand in apropiere a trebuit sa traversez o mocirla.
  • Belvedere Piatra Soimului - Oituz Ascunzis bine ales. Gasirea cutiei oferind emotie si satisfactie. Cutia, cat o eprubeta ceva mai larga, nu permite decat lasarea unor obiecte mici sau pliabile.
  • Cheile Tisitei Intrebare. Nu inteleg din descriere daca la coordonate se afla o geocutie, sau este doar un ascunzis inregistrat in care oricine poate plasa o geocutie. Ma puteri lamuri?
  • Cetatea Enisala Cetatea soarelui. Dupa descoperirea plajei de la Vadu cu minunatul ei cadou de bun venit. Ma refer la cei cativa delfini care au pufait foarte aproape de tarm, si ale caror spinari am reusit sa le prind intr-un filmulet.
  • Copacul Cerbul Minune - Padurea Faget Succes. Am gasit si aceasta geocutie.
  • Ruinele cetatii Reka Cetatea Reka, reconstituire. Sub numele Cetatea Reka sunt cunoscute atat ruinele asa-numitului Turn de Vest (azi, reconstituit) al sistemului de fortificatii din padurea Rica/Rika (Dealul Boldi sau Heghes/Hegyes). Cat si ruinele Turnului de Est de pe varful dealului, interfluviu intre paraiele Rica si Nades/Nadasi.
  • Cascada Lolaia Cascada Lolaia noaptea. Cei mai multi care viziteaza Retezatul sosesc dinspre nord, venind pe valea Nucsoarei, pana la cabana Carnic, aici fiind limita drumului permis pentru autoturisme. Chiar daca s-a intunecat deja, se continua drumul catre cabana Pietrele sau Gentiana, punctele de pornire ale traseelor turistice din partea de nord a Retezatului.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Canionul Mihaileni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 12 zile!