Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Prapastia Genune

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Prapastia Genune

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Prapastia Genune - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Pe creasta cetatea neagra codlea
Pe creasta
Balta mare Nemira balta balti
Balta mare
Casa parasita? Liniste vesnica
Casa parasita?
Statia bac IC Bratianu bac IC Bratianu
Statia bac IC Bratianu
Turn deasupra paraului Fundatura Ponorului Palma Dumnezeu
Turn deasupra paraului
Barca popasul pasarilor Sanpaul lacuri
Barca
Lacul Fagaras Fantanita Craiesei Fürsten Brunnen
Lacul
Poiana din apropierea locatiei siclau covasna
Poiana din apropierea locatiei
Turn si cruce Turnul Falkenhayn turn Sibiu
Turn si cruce
Noaptea Sighisoara turnul ceas
Noaptea
Capela, la marginea ... marii - 1 capela magura baltata
Capela, la marginea ... marii - 1
Interior manastirea colilia dobrogea
Interior

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Prapastia Genune!

>>> Vizitati Prapastia Genune si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Porumbacu de Sus, cea mai apropiata localitate, care se afla la 9,14 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Porumbacu de Sus: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Prapastia Genune?
(detalii dupa autentificare)
Castelul de lut Valea Zanelor la 6,4 km
Este un proiect privat, inceput in primavara anului 2014, avand la baza conceptul unei case naturale de poveste. Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus.
Povestea Calendarului Porumbacu de Sus la 6,5 km
Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita. Casute cu bunatati, locuri de joaca, restaurant, spectacole pentru copii.
Geo Negoiu Muntii Fagaras la 6,7 km
Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu.
Casa Intoarsa Brambura Park Avrig la 6,9 km
Casa Intoarsa este atractia principala din cadrul Brambura Park de langa Avrig. Dar gasim aici si un mini zoo, teren de joaca pentru copii, si un restaurant in aer liber.
Lacul Avrig la 7,1 km
Am fost la acest POI.
Belvedere Cascada Balea Valea Balea Muntii Fagaras la 7,4 km
Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei. La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.
Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la 7,6 km
In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina. De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri.
Lacul Caltun Muntii Fagaras la 7,6 km
Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc.
Lespezi Star la 7,9 km
Locatie la inaltime, pazita de o stea. Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Cred ca sunteti primi. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat. Varful Lespezi este un varf montan din Masivul Fagaras, al patrulea din Romania, considerat uneori un varf dublu impreuna cu varful Caltun, avand altitudinea de 2517 metri.
Caderile de apa ale Caltunului la 9,2 km
De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun. La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa.
Lacul Balea la 9,3 km
Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilorFagaras protejand o suprafata de 180 hectare. Am gasit geocutia. Multumesc pt ascunzis. Rezervatia include celmai mare lac glaciar al Mumtilor Fagaras - Lacul Balea, altitudine 2034 m,suprafata 46508 m2, adancime 11,35 m.
Panoramic Dino Park Valea Avrigului la 10,4 km
Loc de joaca pentru copii in zona turistica Valea Avrigului, langa Avrig. Trambulina, tobogan gonflabil, leagane, tras cu arcul.
Spintecatura Moldoveanului la 17,5 km
Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I.
Manastirea Cisterciana Carta la 17,6 km
Manastirea Carta, fosta manastire cisterciana din Tara Fagarasului, actualmente biserica evanghelica a comunitatii locale germane. Este situata pe malul stang al Oltului, intre municipiile Sibiu si Fagaras, in imediata vecinatate a localitatilor de azi Carta si Cartisoara.
Varful Moldoveanul Muntii Fagarasului la 17,6 km
Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto.

Prapastia Genune in limba maghiara - magyarul: Genune-szakadék

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Prapastia Genune
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Casuta de pe muntele Cucu Cutie reconditionata. Am ajuns la cabana silvica numita de geodrumetul Meli Casuta de pe Muntele Cucu. Coborand de pe Varful Cucu spre Herculian pe un drum de tractor ce trece foarte aproape de poiana in care se afla cabana.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni O alta schimbare la fata: ascunzisul de la Leliceni. Consimtim la comentariile elogioase la adresa locului. Linistea - cea transcedentala, nu doar cea sonora - stapaneste nu doar spatiul dimprejur ci si timpul.
  • Pestera Sugau - Muntii Giurgeu Recomand. Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri.
  • Sub Muntele Uroi Mount Urui. Venind dinspre Parcul Dendrologic din Simeria. Am avut ambitia, dupa un urcus usor, sa gasesc si aceasta cutie si am reusit.
  • Crucea de pe Plaiul Ugra Veverita contra sau pro geotrekking. Probabil vreo veverita a deschis cutiuta confundand-o cu o nuca. Sigur, avand in vedere ascunzisul, trebuia o cutie mai zdravana.
  • Sarea lui Buzau Poate cam in goana trenului. Poate am cautat cam grabit cutia de n-am gasit-o, desi am cercetat destul de amanuntit subsolul indicat in fotografie si de coordonate. Cat despre obiectiv, din cauza dezinteresului total al autoritatilor (dar care se lauda cu existenta sa), la care se adauga mizeria antropica de nestavilit, acesta pare a nu oferi nimic deosebit vizitatorului.
  • Rapa Rosie Inca una. Intr-una din zilele de concediu, trecand din Fagaras spre Cluj, ne-am oprit la Sebes pentru o raita pe la Rapa Rosie. Rezervatie geologica si peisagistica, cu relief specific de siroire, Rapa Rosie ne-a primit cu mare caldura (la propriu) si ne-a colorat specific dupa-amiaza.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Prapastia Genune? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 1 zile!