Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Manastirea Sucevita

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Manastirea Sucevita..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Manastirea Sucevita - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Histria 16 Histria
Histria 16
Tur de orizont: Nord Cetatea Fergettyu Aninoasa
Tur de orizont: Nord
Zid zid cetatea Harom
Zid
Cascada Casoca Cascada Casoca
Cascada Casoca
Mausoleul mausoleu Soveja
Mausoleul
Toaleta Calugareni pavilion Time Box
Toaleta
Birou Ciceu teren airsoft paintball
Birou
Incaperea interioara Pestera Sfantul Ioan Casian
Incaperea interioara
Leliceni Leliceni
Leliceni
Copac inscriptionat Cozluk Cozluc izvor Macin
Copac inscriptionat
Curtea 44 Targu Secuiesc zidul lacatelei iubirii dragostei
Curtea 44
Pod și viaduct Palanca azi cetatea Rakoczi ghimes
Pod și viaduct Palanca azi

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Manastirea Sucevita!

>>> Vizitati Manastirea Sucevita si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Sucevita, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,51 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Sucevita: 2
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Bolatau Obcina Feredeului

GR1325
Lacul Bolatau este un important lac de baraj natural din Obcina Feredeului, aflat nu departe de un altul mai cunoscut, Iezerul, datorita accesului mai facil, cauzat de apropierea de localitatea Sadova. Lacul Bolatau se afla aproape de obarsia unui afluent al Sadovei, numit Bolatau, cu izvoarele despartite de o cumpana de ape joasa de izvoarele Iezerului, cel pe care s-a format Lacul Iezer.
Lacul Iezer din Obcina Feredeului

Lacul Iezer din Obcina Feredeului la 27,8 km
Lacul Iezer este unul dintre puținele lacuri din Obcinele Bucovinene, un clasic lac de baraj natural format pe valea Iezerului, afluent al Sadovei, nu foarte departe de confluenta paraielor.
Piatra Pinului si Piatra Soimului Gura Humorului

GR0129
Rezervatia naturala Piatra Pinului - Piatra Soimului este situata pe malul drept al raului Moldova la limita sud-estica a Obcinelor Bucovinei, avand o suprafata de aproximativ 2 hectare.
Cheile Moara Dracului Muntii Rarau

Cheile Moara Dracului Muntii Rarau la 34,6 km
Povestea lor este impresionanta datorita morfologiei masivului Rarau din care fac parte. Cheile Moara Dracului sunt scurte, au o lungime de doar 60-70 m.
Pietrele Doamnei Muntii Rarau

GR0130
Pietrele Doamnei de pe creasta masivului Rarau sunt o rezervatie de tip mixt, cu o suprafata de 633 ha, care se afla pe teritoriul administrativ a comunelor Pojorata si Crucea. Formatiunea geologica este foarte spectaculoasa morfologic, si reprezinta un martor important al trecutului geologic, cu vegetatie bogata in specii endemice.
Cheile Zugreni

Cheile Zugreni la 43,8 km
Rezervatia geologica Cheile Zugreni-Pietrosul este cea mai importanta zona protejata prin lege a partii de nord al Muntilor Bistritei si reprezinta cel mai impresionant sector al cursului raului Bistrita. Cheile Zugreni se gasesc in apropierea localitatilor Sunatori si Chiril, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Vatra Dornei.
Pietrosu Bistritei

Pietrosu Bistritei la 46,5 km
Pietrosul Bistritei sau Muntele Pietrosu este cel mai inalt varf din partea de nord al Muntilor Bistritei. Asemanator cu varfurile Pietrosul Calimanului, respectiv Pietrosul Rodnei si acest varf este stancos, pietros.
Varful Omu Muntii Suhard la 55,4 km
Suhard sunt o grupa muntoasa a Carpatilor Maramuresului si Bucovinei, apartinand de lantul muntos al Carpatilor Orientali. Cel mai inalt pisc este Varful Omu, avand 1932 m.
Drumul Talienilor Muntii Stanisoarei

GR3052
Drumul Talienilor, Crucea Talienilor, Pasul Stanisoara.
Podul medieval Soldanesti Falticeni la 58,5 km
Podul medieval peste raul Somuzul Mare se afla pe strada Tudor Vladimirescu. Monument istoric, podul de piatra din cartierul Soldanesti, municipiul Falticeni, a fost construit in secolul al XV-lea.
Manastirea Piatra Taieturii

Manastirea Piatra Taieturii la 62,4 km
Manastirea Piatra Taieturii se afla pe un varf de munte, pe raza comunei Panaci. A fost infiintat dupa primul razboi mondial si reinfiintat in 1992.
Obiective cultural-istorice - Judetul Suceava
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Manastirea Sucevita
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Suceava, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Lacul Ciucas - Baile Tusnad Frozen pictures. Au inghetat pana si imaginile. La plimbare pe malul Oltului am descoperit lacul inghetat, ca si interesul pentru acea pasarela spre foisor.
  • Copsa Mare Greseala. Este vorba de biserica din Copsa Mare (nu Mica - cum apare din greseala in text). Multumesc.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad In loc de Becks, Skol. In aceasta dupa masa am vizitat din nou mai multe ascunzisuri din Baile Tusnad. Am pus cate o geocutie noua.
  • Stanca Soimilor - Baile Tusnad Prima excursie la stanca. Adica incalzirea cand sosesti la Tusnad. :) Fiind aici sus, bineinteles ca merita cautata si cutiuta.
  • Izvorul din paraul Pastravului - Ozunca-Bai Paraul Pastravului in intuneric. Cand am ajuns in Ozunca Bai era deja intuneric. Deoarece cunosteam locul si am vazut deja si depunerea calcaroasa de langa izvor, m-am dus direct la geocutie.
  • Babele Gurghiului Un loc minunat. Un loc cu o frumoasa priveliste, care te lasa cu dorinta sa mai mergi pe acolo. Geocutia si-a gasit un loc demn aici, este atat de frumos tot ce vezi si tot ce poti simtii aici, incat este, fara egal.
  • Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani. In padurea din jurul manastirii a inceput concursul de triluri. Nici plantele nu vor sa ramana in urma-acum au soare, nu sunt frunze in copaci.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Manastirea Sucevita? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 3 zile!