Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Ghiroda - Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Lacul Ghiroda, atractii turistice

Lacul Ghiroda..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa inregistrare, pentru cei cu acces complet.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Parcul Petofi Sandor - Sibiu
Parcul Petofi Sandor 1
Gura Portitei
Barca pescarului
Baia Traditionala - Poiana Zanelor - Borsec
Poiana Zanelor
Varful Biliboc - Muntii Tarcaului - Zona Ghimes
Monumentul
Valea Iavardi
7202
Piatra Bardos - Cheile Bicazului
Piatra Bardos 3
Piatra Soimului - Baile Chirui
Baile Chirui
Biserica armeano-catolica - Frumoasa
Curtea bisericii
Schitul Iezer
Noul paraclis 2
Sancraieni
Fortificatie

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Ghiroda!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Ghiroda si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Ghiroda, se afla la 1,71 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Ghiroda: 11
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Ghiroda?
(detalii pentru cei cu acces complet)
5,2 km. Arta stradala langa Canalul Bega, in zona podului Mihai Viteazu, Timisoara.
7,8 km. Cea mai mare pictura murala din Romania se afla la Timisoara, pe splaiul Nicolae Titulescu, pe fatada cladirii unui fost siloz. Pictura a fost realizata in anul 2019, si este dedicata Revolutiei din decembrie 1989.
24,9 km. In gradina Lavanda de la tara a fost plantata o cultura de lavanda Angustifolia Sevastopolis. Nu se percepe taxa de intrare, conditia pentru vizita este achizitionarea unui buchet de lavanda sau o sticluta de ulei.
28 km. Satul Cebza apartine de comuna Ciacova, si se afla la aproximativ 30 km sud-vest de Timisoara, 34 km pe drum auto. La marginea de nord a localitatii se afla manastirea de calugarite Cebza, iar in cimitirul din apropiere biserica de lemn a lacasului de cult.
28,8 km. Cetatea medievala de pamant se afla la 2,25 km vest-sudvest de biserica ortodoxa din Satchinez, si la 600 m nordvest de versantul drept al paraului Apa Mare. Pe langa geoobiectiv trece drumul judetean DJ 693, Satchinez-Biled.
29,3 km. Rezervatia naturala ornitologica Mlastinile Satchinez.
30,2 km. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat. Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat.
42,4 km. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang. Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia.
42,7 km. Iazul sau Balta Zabrani - se afla pe teritoriul localitatii Paulis. - Lacul Albastra la 42,8 km. - Lacul Denta la 44,3 km.
45,3 km. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc.
Valori naturale - Judetul Timis
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Ghiroda
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Am gasit ascunzisul la est de lac (tau, bolatau zic localnicii). Gasim un izvor amenajat la 100 m N.
 • Am scos o maimuta verde care ulterior a ajuns la Piatra Singuratica.
 • Pacat ca nu e reconditionata. Este expusa vandalizarii.
 • Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. Pacat ca a venit ploaia, si a trebuit sa ne grabim inapoi.
 • Am gasit cutiuta.
 • Cu ocazia unei excursii in muntii Parang-Capatina, intr-o vreme de iarna, am gasit aceasta geocutie. Eram foarte bucuros pentru ca era prima geocutie gasita de mine.
 • Fiind destul de dimineata, biserica era inchisa. Asa ca ne-am multumit sa o privim/admiram doar din exterior, pornind apoi sa cautam cutia.
 • Dupa deziluzia de la Cascada Termala (al carei soclu de travertin s-a prabusit in ianuarie 2015) a urmat inca una. Aici, la Strandul Banffy.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Ghiroda? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Timis, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.