Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Ianova - Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Lacul Ianova, atractii turistice

Lacul Ianova..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa inregistrare, pentru cei cu acces complet.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Lacul cu arini
Apus de soare 1
Microcanionul in bazalt - Hoghiz
Coloane prismatice cu formatiuni in placi
Cetatea feudala Salasu de Sus
511
Castrul roman Angustia - Bretcu
Termele
Biserica unitariana - Ocland
Poarta acoperita
Lumea pierduta din gradina botanica
Cl„direa pricipal„
Varful Lacauti
Varful Goru vazut de pe Lacauti
Santurile Cetatii
Santurie cetatii
Cheile Corcoaia
1608
Biserica catolica Sfantul Anton din Padua - Ciceu
Cruci din piatra

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Ianova!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Ianova si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Herneacova, se afla la 3,67 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Herneacova: 3
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Ianova?
(detalii pentru cei cu acces complet)
12,5 km.
13,2 km. In gradina Lavanda de la tara a fost plantata o cultura de lavanda Angustifolia Sevastopolis. Nu se percepe taxa de intrare, conditia pentru vizita este achizitionarea unui buchet de lavanda sau o sticluta de ulei. 13,9 km. 14,2 km.
14,8 km. Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat. 15,2 km. 15,5 km. 16,1 km. 17,3 km. 17,7 km. 20,4 km. 20,7 km. 20,8 km.
22,2 km. Arta stradala langa Canalul Bega, in zona podului Mihai Viteazu, Timisoara. 24,1 km.
24,7 km. Pictura a fost realizata in anul 2019, si este dedicata Revolutiei din decembrie 1989. Cea mai mare pictura murala din Romania se afla la Timisoara, pe splaiul Nicolae Titulescu, pe fatada cladirii unui fost siloz.
25,1 km. Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang. 25,2 km. 25,9 km.
27,7 km. Iazul sau Balta Zabrani - se afla pe teritoriul localitatii Paulis. 29,6 km. 29,6 km. 29,7 km. 29,8 km.
30,5 km. Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata. 31 km. - Lacul Albastra la 31,7 km.

Lacul Ianova in limba maghiara - magyarul: Temesjenű tava

Valori naturale - Judetul Timis
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Ianova
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Cu ocazia plimbarii mele prin Baile Tusnad am gasit si aceasta geocutie.
 • Am gasit cutia de la bisericuta, si am schimbat sacosa de nylon cu una noua si rezistenta. Am luat de acolo o moneda si o litera R albastra,am lasat un mamut din Ice Age, carte de vizita, bancnota de 1 leu.
 • Trimit un zoom al fotografiei pe care se vede mai bine situatia blocului in cauza.
 • Am avut norocul sa ne vada la poarta bisericii cel care tine cheia (are casa langa biserica) si care, foarte amabil, ne-a deschis toate usile, astfel ca am putut vedea si interiorul, impresionandu-ne cu deosebire, pictura tavanului casetat, dar si resturile picturii vechi de pe pereti. Am remarcat, de asemenea, orga, ceea ce, pentru o biserica aflata la capat de lume, ni s-a parut deosebit.
 • Noutatile de la fata locului, fata de cele semnalate de gasitorii anteriori sunt.In jurul ascunzisului nu mai erau gunoaie (cum se poate constata in fotografia anexata).
 • Exista o deschidere in zid, dar e semnificativ mai sus de 2m. De pe contrafortul din apropiere se poate arunca o privire, dar nu si intinde mana.
 • In drum spre Piatra Mesei, am vizitat piscina aflata in paragina, si cele doua izvoare cu apa minerala de la Baile Madicea. Cele doua izvoare sunt foarte interesante, deoarece au fost captate de sub nivelul paraului, si trecute prin apa paraului intr-un inel de beton.
 • Dupa 2 ani, cu ocazia unei ture in zona, mi-am dat seama ca am uitat sa anunt gasirea acestei geocutii. Eram a doua persoana care a gasit acest ascunzis.
 • Am pornit spre varful Oncesti. Bineinteles, cu telescaun :-) Ajungand in apropierea varfului, am decis sa fac o tura mai intai, spre varful Batrana.
 • Am trecut de mai multe ori prin zona, cautand diferite geoobiective. Dar intotdeauna am gasit intrarea in curtea interioara, inchisa.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Ianova? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Timis, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.