Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Surduc

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Surduc - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Crucea Inalta - foto fata crucea inalta
Crucea Inalta - foto fata
9941 Cheile Rasnoavei Rasnovului
9941
Transee 1 Ghimilcinis
Transee 1
Restaurantul lacului Baile Tusnad lacul Ciucas
Restaurantul lacului

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Surduc!

Lacul Surduc.. Vizitati Lacul Surduc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Surducu Mic, se afla la 2,62 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Surducu Mic: 4
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Surduc?
(detalii dupa autentificare)
Tumulul Gramurada lui Ticu Susani la la 11,8 km.
Movila numita Gramurada lui Ticu, situata la 540 m nord de biserica si la 20 m sud de calea ferata, este un sanctuar de epoca hallstattiana.
Cetatea Haiducilor Jdioara la la 14 km.
Constructia facea parte din sistemul de fortificatii al regatului maghiar consolidat dupa 1241.
Stanca Capul de dac Luncanii de Jos la la 14,2 km.
Serpentine Transluncani Luncanii de Jos la la 15 km.
Este sapat in stanca si versant de munte, lung de 4,5 km, si leaga localitatile Luncanii de Jos si Ruschita.
Stanca Florian Tomesti la la 15,1 km. Lavanda de Margina la la 17,7 km. Microbuzul din Pades Muntii Poiana Rusca la la 17,8 km. Lacul Pescarusul la la 19,7 km. Moara Farasesti la la 20,7 km.
Pietrele Cohului Pietroasa la la 23,5 km.
Denumirea locului pe harta veche austriaca este Eisen-Stollen, iar cuvantul german Bergwerkstollen tradus in limba romana inseamna galeria unei mine de fier.
Pestera Albastra Pietroasa la la 23,9 km. Sfinx Crivina de Sus la la 25,7 km. Balansoar Crivina de Sus la la 26 km. Casa de vanatoare Savarsin la la 29,4 km. Castelul regal Savarsin la la 30,3 km.
Castrul Roman Tibiscum la la 32,3 km.
Vestigii istorice, ce definesc radacinile poporului nostru prin influenta culturii romane, aflate in apropierea localitatii Jupa de pe comunicatia Lugoj - Caransebes.
Tunelul Dragostei Obreja la la 32,7 km.
Multumesc pentru corectie, am modificat coordonatele ascunzisului. Am profitat de ziua frumoasa de toamna.
Codrii seculari Valea Dobrisoarei Prisloapei la la 33,1 km.
Codrii seculari din Valea Dobrisoarei Prisloapei - Rachitaua, comuna Batrana.
Castrul roman Agnavie Zavoi la la 33,7 km. Acumularea Topolovatu Mare la la 38,4 km. Maru la la 39,9 km. Locul fosilifer Delinesti la la 40,6 km.
Lacul Zervesti la la 41,5 km.
Am gasit geocutia ascunsa pe malul lacului de acumulare Zervesti.
Locul fosilifer Apadia la la 41,7 km.
Locul fosilifer Apadia este situat pe o faneata, in zona colinara a dealurilor interioare, identificata pe ogasele Ursului si Tiganului, din bazinul hidrografic Pogonis.
Lacul Sustra la la 42,4 km.
Belvedere Valea Bosniac Sistarovat la la 42,4 km.
Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia.
Locul fosilifer Ezeris la la 42,8 km.
Valori naturale - Judetul Timis
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Surduc
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cascada Duruitoarea - Muntii Ceahlau: Intr-o zi de luni - Aceasta excursie a fost o idee brusca, colegul meu de drumetie nu a mai fost aici, astfel am ales Ceahlaul. In majoritatea cazurilor, urcam pe Ceahlau dinspre Izvorul Muntelui, azi insa am urcat din Durau.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Plimbare placuta - Cu ocazia unei plimbari placute, am gasit prima noastra cutie. Multumim pentru ascundere.
  • Dealul Dracoaia: Dealul Dracoaia - Am gasit cutia in stare buna. Cum am ajuns la ea, si cum am coborat, este subiect de roman.
  • Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus: Lucrarile de restaurare, poteca Tomlohozo - Lucrarile de restaurare au fost desfasurate de catre fundatia Mihai Eminescu Trust din Sighisoara, in colaborare cu consiliul local si asociatia composesorala din Plaiesii de Jos, respectiv voluntari locali, cu sprijinul financiar Horizon Foundation. In caz ca mai ajungeti in zona, de la izvorul Feherko porneste poteca Tomlohozo, pe care se poate ajunge pe creasta principala a muntilor Ciucului, aproape de varful Ciutacos.
  • Varful Trei Pietre: Prea multe pietre - In drum spre Crucea Kondra, venind din Lunca de Jos, am cautat geocutia. Am ocolit stancile integral pana am reusit sa gasesc fisurile.
  • Treptele Rakoczi - Targu Mures: Cutiuta a disparut - Cutiuta nu mai e la locul ei si nu e nici in vecinatatea ascunzisului. Sesizez proprietarul ascunzisului sa puna o cutiuta noua.
  • Manastirea Carmelitana din Luncani: Manastirea Carmelitana din Luncani - Am fost pe punctul de a abandona cautarea. Perseverenta a dat roade.
  • Livada Postei: Livada Postei - Am gasit ascunzisul, dar nu mai era nimic acolo.
  • Salina Praid: Salina Praid - O locatie foarte frumoasa unde as fi ramas o zi intreaga si tot nu m-as fi plictisit. O salina dotata cu de toate.
  • Biserica Neagra Brasov: Am gasit-o - Eu si Iris am gasit-o astazi.
  • Sfinxul si Babele - Muntii Bucegi: Cu spatele la Babe - Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Aparatul mi-a aratat directia, dar a strambat din nas la cum arata muntele.
  • Muzeul locomotivelor - Resita: Muzeul locomotivelor - Resita - Ori de cate ori vin sau trec prin Resita, admir acest minunat muzeu in aer liber al locomotivelor, unic in tara. Astazi, m-am oprit sa caut cutia si cu parere de rau nu am gasit-o, dar in acelasi timp, gustul amar a fost mai pronuntat, stiind cum duduiau odinioara uzinele metalurgice si cum astazi sunt distruse iremediabil.
  • Manastirea Turnu: Manastirea Turnu - Am gasit locatia, dar nu si cutia. Se poate ajunge cu masina in spatele manastirii sau pe jos.
  • Planul inclinat: Nici sa varuim - Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna. De pe Dealul de Mijloc am coborat la calea ferata ingusta si am ajuns la statia superioara a planului inclinat.
  • Johanniskirche - Sibiu: Sibiu - In cadrul eventului GeoFest Sibiu-2014, la o plimbare prin oras cu un grup numeros, chiar daca era in timpul slujbei si foarte multa lume am reusit sa gasesc cutia si sa ma loghez. Biserica este impunatoare si foarte interesanta.
  • Varful Piatra Mare: Multi jnepeni - Desi era spre inserat, multi turisti se bronzeaza la varf. Am pornit in cautarea comorii, dar am sasit doar o doza de bere.
  • Pestera Huda lui Papara: Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Clipe de neuitat, pe care pot recomanda la toata lumea.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Sumuleu Ciuc - Am gasit geocutia intr-o stare critica. Înauntru era umed peste tot.
  • Coada Pietrei Mari: Trecatoarea bat-o vina! - Eram in stare sa ma urc si pe stanca, numai sa gasesc trecatoarea. Cand sa abandonez, Taaa-taa.
  • Sugas Bai: A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat. Gasesti aici mofeta, izvor de apa minerala, loc de agrement, partie de schi, si numeroase locuri pentru excursii.
  • Pasul Vlahita: Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia. M-a ajutat si un catel strengar de la pensiunea din zona.
  • Ochiul Beului: Ochiul Beului - In drumul spre cascada Beusnita, nu ai cum sa ratezi aceasta locatie superba, Ochiul Beului. Lacul m-a fascinat prin culoarea sa de smarald.
  • Piatra Scrisa - Piatra Mare: Piatra era la locul ei! - Doar Piatra Scrisa. La locul indicat de GPS am gasit mesajul geotrekking intr-o folie A4 si carnetelul, ambele la baza crevasei.
  • Cozmeni: Am gasit foarte usor copacul - Dar nu si cutia. Ascunzisul e simplu si evident, dar cutia lipseste.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Surduc? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Timis, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.