Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Moara - Farasesti

Atractii turistice (3217 atractii turistice, 12853 poze si 1412 comentarii) <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Moara - Farasesti..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Moara - Farasesti - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Varful Piatra Zimbrului Piatra Zimbrului
Varful Piatra Zimbrului
Baile Barzava 2 Baile Barzava
Baile Barzava 2
Cabana Cozia Cozia Ciuha Mica
Cabana Cozia
Schitul Ostrov - corpul de chilii Schitul Ostrov
Schitul Ostrov - corpul de chilii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Moara Farasesti!

>>> Vizitati Moara - Farasesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Farasesti, se afla la 0,25 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Moara Farasesti?
(detalii dupa autentificare)
Pietrele Cohului - Pietroasa la la 3,1 km.
Pietrele Cohului se afla la sud-est de localitatea Pietroasa. Denumirea locului pe harta veche austriaca este Eisen-Stollen, iar cuvantul german Bergwerkstollen tradus in limba romana inseamna galeria unei mine de fier.
Pestera Albastra Pietroasa la la 3,9 km. Sfinx Crivina de Sus la la 6,4 km. Stanca Florian Tomesti la la 6,5 km. Balansoar Crivina de Sus la la 6,6 km. Lavanda de Margina la la 10,6 km.
Serpentine Transluncani Luncanii de Jos la la 10,9 km.
Transluncani, sau drumul agricol Oboarele, este un drum asfaltat spectaculos, devenit atractie turistica in 2019. Este sapat in stanca si versant de munte, lung de 4,5 km, si leaga localitatile Luncanii de Jos si Ruschita.
Codrii seculari Valea Dobrisoarei Prisloapei la la 12,7 km.
Codrii seculari din Valea Dobrisoarei Prisloapei - Rachitaua, comuna Batrana.
Microbuzul din Pades Muntii Poiana Rusca la la 16 km. Stanca Capul de dac Luncanii de Jos la la 16,1 km. Lacul Surduc la la 20,7 km.
Gurasada Fun Park la la 24,2 km.
Gurasada Fun Park - Gothatea.

Moara Farasesti in limba maghiara - magyarul: Malom Forrásfalva

Obiective cultural-istorice - Judetul Timis
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Moara
  • Localizare pozitie pe harta Farasesti
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Vechiul cimitir evreiesc - Lunca de Jos: Cimitir lasat in uitare - Am parcat in apropierea barierei de cale ferata de la intersectia spre Valea Rece. Chiar daca exista o poteca comoda dinspre Valea Paraului Mare, am preferat sa urc pe abruptul dinspre drumul principal.
  • Turnul cu Ceas din Targu Mures: Urcus pe scari - Cutie gasita cu ajutorul lui Andrixnet. Dupa o lunga serie de scari, ajunsi la balconul turnului am inspectat fiecare coltisor al acestuia, pana ce am reusit sa gasim cutiuta.
  • Dealul Pivnitele Mari - Moacsa: Nici o armata nu face cat un gps - Am inscris locatia de aici ca punct important al unui traseu si asa bogat in obiective. Dalnic - satul natal al lui Gheorghe Doja, bisericile din Moacsa, Rezervatia Reci.
  • Fantana cu apa sarata - Corund: Provocare si satisfactie - Nu sunt adeptul ascunzisurilor de tip mistery. Unde trebuie sa rezolvi acasa cuvinte incrucisate, inainte sa afli coordonatele ascunzisului.
  • Cabana Ciucas - Muntii Ciucas: Gasita in drum spre varf - Am fost din nou in Ciucas cu intentia sa ajung in varf. Vremea a fost perfecta pentru drumetie, iar zapada topita in cea mai mare parte.
  • Cheile Borzesti: Cutie gasita - Am gasit aceasta geocutie.
  • Ruinele castelului Xantusz - Fitod: Dupa nas, intuitie, si memorie - Am iesit azi cu bicicleta, si am luat-o pe valea paraului Fitod-Hosasau. Din pacate momentan nu m-am putut baza pe ajutorul unui gps.
  • Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures: GeoKrety out - Am gasit cutia la locul indicat.
  • Biserica catolica fortificata - Bancu: O noua cutie in locul celei disparute - Administrativ vorbind, implicit si istoric, si asa cum apare ea in catalogul monumentelor istorice din judetul Harghita. Biserica fortificata apartine satului Ciucsangiorgiu.
  • Turnu Rosu din Boita: Proximitate - Am gasit cutiuta ascunsa in zid de radupuscarciuc (10 august) la nici un metru de cutia ascunsa de mine (24 mai) :). Din cauza acestei proximitati cei mai multi cautatori (de pe com) gasesc aceasta cutiuta si se semneaza, dar pe site se logheaza dincolo.
  • Pestera Stanciului - Muntii Piatra Craiului: Am gasit cu usurinta comoara - Neavand la dispozitie un gps, doar am sunat acasa pe cineva sa ma ghideze cu info de pe net.
  • Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz: Caldarea Mare din Piatra Soimului a fost cu plin - Cunoscand bine locatia, ne-a fost usor sa gasim ascunzisul. A fost usor de gasit si geocutia.
  • Baia Calugarilor: Gasit relativ usor - Am gasit geocutia relativ usor si am introdus o moneda de 1000 lei vechi. Nu am extras nimic.
  • Belvedere Dealu: Festivalul Prunelor - Se poate ajunge pana in apropiere de turn cu o masina de teren, in rest pe jos. In comuna trebuie urmarite indicatoarele cu inscriptia Kilato.
  • Concretiuni de Feleac: Un loc fermecator - Aceste concretiuni le cunosc de mic copil, la fel si locul, dar niciodata nu am remarcat cat de multe sunt in aceasta zona si cat de frumoase sunt. Multumesc pentru o plimbare de sfarsit de noiembrie cu soare.
  • Tunelul Mare din Cheile Tisitei: Versantul in cauza - E vorba de versantul opus intrarii in tunel, adica cel aflat in spatele stalpului cu marcaj din a 2-a imagine. Nu e tumulus pentru ca ar atrage atentia, nici de o groapa acoperita cu pietre pentru ca eu insumi sunt satul de scormonit printre pietre dupa geocache-uri.

Ai ajuns in Farasesti si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Moara? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Timis, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 1 luni si 10 de zile!