Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Secarul

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Varful Secarul..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Secarul - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Lacul Tutovanului - antropicã! lacul tutovanului vrancea
Lacul Tutovanului - antropicã!
Histria 15 Histria
Histria 15
Manastirea Iezerul Manastirea Iezerul
Manastirea Iezerul
Histria 23 Histria
Histria 23
Reamenajare 2015 Valea Stramba trambulina sarituri schi
Reamenajare 2015
Amenajare Cariera Suseni
Amenajare
Intrarea in biserica Viisoara Maldorf biserica evanghelica
Intrarea in biserica
Stancile privite de jos Capalnita belvedere
Stancile privite de jos
Biserica Largaseni - 4 Largaseni biserica
Biserica Largaseni - 4
Portalul de intrare Banita pestera Bolii
Portalul de intrare
Spre Vf. Cotumba cotumba
Spre Vf. Cotumba
Primavara primavara
Primavara

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Secarul!

>>> Vizitati Varful Secarul si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Atmagea, cea mai apropiata localitate, care se afla la 2,55 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Atmagea: 41
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului

Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului la 3,2 km
Atingerea acestui obiectiv, sau a celui apropiat, Varful Tuguiata, de un alt participant la joc demonstreaza utilitatea si frumusetea jocului. Dupa ce am pus o cutiuta noua in ascunzisul de pe varful Tuguiata, mi-am continuat drumul spre Tuguiata Batrana.
Dealul Asan Podisul Babadagului

Dealul Asan Podisul Babadagului la 3,6 km
Podisul Babadag continua, fiziologic vorbind, culmea Muntilor Macin incepand din pasul Iaila sau Carapelit, ajungand pana pe malul Lacului Razelm.
Manastirea Cerbu

Manastirea Cerbu la 3,9 km
Cred ca am gasit copacul despre care se vorbeste in informatia ajutatoare, a se vedea poza atasata, dar toate scorburile erau goale.
Dealul cu bujori Ciucurova

GR3009
Sosind dinspre nord, am gresit intersectia.
Vechiul cimitir turcesc Iaila

Vechiul cimitir turcesc Iaila la 6,6 km
Pe panta vestica a pasului, sub culme, se afla un vechi cimitir turcesc, zice-se parasit, desi, de la unul dintre locuitori am aflat ca n-ar fi decat neingrijit. Pasul Iaila - Yayla - Carapelit - 192 m - desparte Muntii Macinului de Podisul Babadagului.
Pestera de la Stanca Dealul Consul

Pestera de la Stanca Dealul Consul la 10,6 km
Dealul Consul are o alcatuire mai putin comuna, pe de o parte din roci vulcanice, pe de alta parte dintr-un soclu de calcare triasice, intr-o klippa de acest gen fiind cantonata si Pestera de la Stanca.
Dealul Consul

GR2789
Este o aparitie insolitã in peisajul muntos al Dobrogei de Nord prin izolarea sa de dealurile Babadagului din imprejurimi si de care tine structural. Pentru masivitate, vigurozitate si zveltete, pentru salbaticia reliefului isi merita renumele de munte, chiar daca are doar 333 m.
Cismeaua din valea Lozova Valea Teilor la 15,7 km
Cismeaua de pe valea Lozovei se afla la sud-vest de satul Valea Teilor (nume vechi Meidanchioi). Localitatea Valea Teilor este resedinta al comunei cu acelasi nume.
Izvorul Tamaduirii Alba

Izvorul Tamaduirii Alba la 15,8 km
Cladirea ridicata deasupra izvorului este pictata cu scene religioase, si este dotata cu o cruce acoperita si pictata. Izvorul Tamaduirii se afla la 2 km de satul Alba, pe drumul catre Valea Teilor.
Moara de apa Stefan Nuca Valea Teilor la 15,9 km
Este fosta moara de apa a lui Stefan Nuca, lasata in paragina. Pe valea paraului Lozova, la doar 260 m distanta spre nord de la cismeaua din Valea Lozovei, se afla o cladire abandonata.
Cetatea Ibida Slava Rusa

Cetatea Ibida Slava Rusa la 18,3 km
Cetatea Ibida este situata la marginea de vest a satului Slava Rusa, pe valea paraului Slava. Este singura cetate al carei spatiu fortificat este strabatut de un curs de apa, si prezinta lucrari de indiguire, canalizare, poduri.
Cismeaua din Valea Teilor

Cismeaua din Valea Teilor la 18,6 km
Cismeaua din Valea Teilor a fost construita in anul 1984 de catre Carastoian Nicolae si consatenii comunei. A fost reparata de primaria comunei Valea Teilor in anul 2019.
Cismeaua din Padurea Trestenic

Cismeaua din Padurea Trestenic la 19,4 km
Trestenic este unul dintre satele componente ale comunei Nalbant. Pe site-ul comunei, la capitolul obiective turistice este trecutã Cismeaua din Padurea Trestenic, dar fara nici o alta precizare.
Cetatea de calcar de pe Dealul Edirlen

Cetatea de calcar de pe Dealul Edirlen la 21,4 km
Dealul Edirlen se afla la extremitatea nord-estica a Dealurilor Niculitelui, fiind declarat rezervatie naturala mixta, botanico-faunistica. In plus, pe varf se afla si urmele unei cetati de refugiu de prin sec V-III ante Cr, foarte putin cercetata din punct de vedere arheologic.
Lacul Iacobdeal Turcoaia

Lacul Iacobdeal Turcoaia la 22,7 km
Lacul Iacobdeal se afla pe teritoriul comunei Turcoaia, pe dealul Iacobdeal, intr-o fosta cariera de piatra. Este numit de catre localnici La fantana.
Valori naturale - Judetul Tulcea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Secarul
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Tulcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti Faraonul, intre imagine si imaginatie. Eu am reusit sa o conving pe Marelena (sotia mea) sa vada Faraonul, si fara multa persuasiune din partea mea, ceea ce, credeti-ma, e un argument solid ca Faraonul poate fi vazut de oricine. Totul e sa respectati recomandarea din textul de prezentare a obiectivului.
  • Cascadele Ramnuta Mare Pur si simplu nu l-am dibuit. GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple. La care s-au mai adaugat si cativa aluni - prin natura lor cu trunchiuri multiple.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului De acord, dar cu nuante. Din multe puncte de vedere, sunt de acord cu tine. Fiind invitati in casa (citeste, site-ul) ta (tau) e de bun simt sa-ti respectam regulile (si recomandarile).
  • Sub Muntele Uroi Foarte frumos view. Nu mai este o cutie rotunda si nu este bagata intr-o punga de plastic, dar este in foarte bune conditii. In citeva monezi si un clip pt coli.
  • Biserica catolica Calugareni Turnul bisericii si un cuib de barza. Am admirat cladirea bisericii catolice din Calugareni doar din exterior. Mi-a placut turnul bisericii, intrarea cu coloane, scara exterioara, si ornamentele zidurilor cladirii.
  • Detunata Goala Amintiri. Pentru ca am umblat de curand in cutia cu amintiri, nu se poate sa nu pomenesc si de Detunatele, vizitate acum patru ani. Ajungeam acolo uluiti de Sarmizegetusa Regia, unde petrecusem o noapte foarte aproape de cetate.
  • Cernobil Targu Mures Ascunzis protejat. In apropierea ascunzisului, m-am intalnit cu un agent de paza si cainele lui. Probabil am fost suspect, cautand prin zona.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Secarul? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 12 zile!