Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Iezerul Latoritei

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare (2935 atractii turistice, 12908 poze si 1414 comentarii)
 

Pixel

Iezerul Latoritei ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Iezerul Latoritei - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Biserica Schitului Patrunsa patrunsa schit
Biserica Schitului Patrunsa
8943 Varful Oncesti Cindrel
8943
Perete plin cu gauri Craciunel groapa Dungo
Perete plin cu gauri
Geometrie 1 capela madaras
Geometrie 1
Interiorul statuii Statuie Iisus muntele dealul Gordon
Interiorul statuii
Stanci Cheile Cetii
Stanci
1335 Morile de apa Eftimie Murgu Cheile Rudariei
1335
Paraul in septembrie 1 pestera Huda lui Papara
Paraul in septembrie 1
Intrarea in cavitate Pestera Babei Cheile Dobrogei
Intrarea in cavitate
8126 Sfantu Gheorghe panorama
8126

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Iezerul Latoritei!

>>> Vizitati Iezerul Latoritei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Ciungetu, cea mai apropiata localitate, care se afla la 19,84 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Peleguta Muntii Retezat Belvedere Stanisoara-Turnu
Varful Dengheru aronbvVarful Dengheru aronbv Am ajuns in statiunea Ranca intr-o zi de duminica, dupa masa. Placerea este de partea noastra, a celor care am ascuns-o. Foarte spectaculos loc.
Lacul Verde Ocna Sibiului Originea lacului este prabusirea a doua saline apropiate, neatestate documentar, ce se exploatau concomitent si care au fost abandonate din cauza infiltratiilor de apa. Lacul Verde, sau lacul Poporului de la Ocna Sibiului.
Saua La Apa Cumpanita Muntii Fagarasului
Case din piatra Ceru-Bacainti Comuna Ceru Bacainti, din judeþul Alba, este singura localitate din tarã unde se mai gãsesc locuinte construite integral din piatra, de la fundatie pana la acoperis.
Varful Cheia Bandei Muntii Fagaras
Schitul Iezer Schitul Iezer, una dintre cele mai izolate sihastrii din nordul Olteniei, se afla la o distanta de 5 kilometri nord de satul Cheia, judetul Valcea.
Canionul Valea lui Stan Valea lui Stan se afla in masivul Fruntii, parte a Muntilor Fagarasi, la sud-vest de lacul Vidraru. Daca ati fost la Sapte Scari langa Brasov, veti aprecia cu siguranta acest canion amenajat, care este mult mai lung, mai frumos, si mai spectaculos, decat cel din Piatra Mare.
Castrul roman Racari Bradesti Varful Gemanarea Muntii Parang
Nou NeudorfNou Neudorf Am gasit cutiuta.
Lacul Zanoaga Mare Muntii Retezat
Pasul Barcaciului Am gasit cutia. Am gasit-o.
Lacul Valea de Pesti
Traseul celor 3 Fortificatii Prima data am incercat sa caut acest ascunzis anul trecut, in iulie.
Stanca Bulz Geoagiu de Sus
Biserica Sfantul Nicolae FantaneleBiserica Sfantul Nicolae Fantanele Era deja trecut de miezul noptii, cand am ajuns la Fantanele.
Arboretumul din SimeriaArboretumul din Simeria Din pacate nu am gasit cutia, dar locul mi-a placut foarte mult.
Cibinburg Comuna Orlat se afla la 15 km vest de orasul Sibiu. Deasupra raului Cibin, respectiv in apropierea vechiului drum de transport al sarii, in jurul anului 1100, a fost ridicata o fortificatie.
Lacul fara fund Ocna Sibiului Lacul fara Fund, sau lacul Lemnelor de la Ocna Sibiului s-a format pe locul salinei Francisc Grube, parasita in 1775 datorita infiltratiilor de apa.
Baraj Valea Rea
Varful PapusaVarful Papusa Din ceata de pe Papusa a crescut varful Peleaga. A doua geocutie gasita. Campare la Bucura.
Pestera Isverna
Taul Teliucului Teliucu Inferior Vechea cariera a minei de fier din Teliucu Inferior, inchisa in urma cu un deceniu, a fost inundata de apele izvorite din subteran, iar locul s-a transformat intr-un imens lac.
CisnadieCisnadie Orasul Cisnadie este asezat intr-o pitoreasca depresiune la poalele dealului Magura. Intr-o zona inconjurata de paduri si livezi, la 14 km sud de municipiul Sibiu.
Poiana Beletina Muntii MehedintiPoiana Beletina Muntii Mehedinti Poiana Beletina este cel mai mare, ca intindere (cca 1,5 km) dintre crovurile Muntilor Mehedinti, fiind si la extremitatea nordica a lantului de crovuri ce debuteaza la sud cu Plostina.
Lacul Bucurelul Muntii Retezat
Cetatea Cisnadioara Va asteapta sa-l luati si sa-l plimbati mai departe prin Romania, si nu numai. In curtea bisericii, respectiv in zidurile cetatii se afla o multime de pietre imense, rotunde. Am gasit cutia ascunsa.
Lacul Rasucit Muntii Retezat
Johanniskirche SibiuJohanniskirche Sibiu Am ajuns la fata locului intr-un moment destul de nepotrivit. In cadrul eventului GeoFest Sibiu-2014, la o plimbare prin oras cu un grup numeros, chiar daca era in timpul slujbei si foarte multa lume am reusit sa gasesc cutia si sa ma loghez.
Moara Cracucenilor PonoareleMoara Cracucenilor Ponoarele Este cea mai interesanta constructie de lemn de stejar si fag, de pe teritoriul comunei Ponoarele. Moara Cracucenilor este o moara de lemn, care se gaseste pe Valea Morilor.
Pictura murala Alba Iulia Refugiul Vistea Muntii Fagaras Pod nou peste Cibin Sibiu Fereastra Zmeilor Portita Arpaselului Cetatea Costesti
Lacul Brancoveanu Ocna Sibiului Lacul Brancoveanu de la Ocna Sibiului este situat pe locul unei saline ce se afla in exploatare pana in anul 1699, cand infiltratiile de apa au determinat parasirea ei, la adancimea de 140 m.
Fereastra Mica a Sambetei Muntii Fagaras
Biserica veche din satul PonoareBiserica veche din satul Ponoare Satul Ponoarele este acum centrul unui geoparc ce cuprinde, pe langa cunoscutele monumente naturale, podul natural, campul cu lapiezuri, lacurile Zatonul Mare si Mic, padurea de liliac, mai multe monumente istorice sau etnografice: biserica de lemn, Moara Cracucenilor, morile de pe Valea Morilor.
Valori naturale - Judetul Valcea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Iezerul Latoritei
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Valcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Am gasit locul, am vazut scorbura cea mai probabila, cutia nici vorba. Trebuie vazut daca e nevoie de mentenanta sau nu.
  • Dealul Melcilor Foarte frumos loc. Destul de complicat. Grupul Mihai, Dana, Alex, Sebi.
  • Parcul Central - Odorheiu Secuiesc Culoarea verde. Am gasit geocutia ascunsa intr-un frumos parc din Odorheiu Secuiesc. Probabil cea mai frumoasa perioada a anului pentru culoarea verde.
  • Liniste vesnica Un loc parasit si linistit. Am sosit dinspre Bezid, pe un drum destul de rau, care pune la incercare masina. In apropierea casei parasite apare insa si o bucata de asfalt.
  • Cheile Baciului O plimbare linistita. O plimbare linistita in afara Clujului prea aglomerat. Din pacate nu am facut poze.
  • Cioboteni Inauntru, inca nu!. Am cercetat minutios prezumtivul ascunzis (scara acoperita), dar in zadar. Poate vom reveni cu ocazia altei treceri prin zona.
  • Dealul Cetatii - Campul Cetatii Urcare obositoare. Dupa o urcare obositoare, am gasit cutia.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras La mare altitudine. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu. Am parcurs un frumos traseu.
  • Am (re)gasit locatia, mereu in alte straie. Sunt a 4 oara in preajma ei, fara succes in a gasi comoara.
  • Am gasit cutita mergand dinspre Bordeienii Mari. Un traseu destul de greu , printre niste arbusti plini cu spini.
  • Unul dintre ascunzisurile curate. Atat imprejurimea cat si locul cutiei.
  • Satu Mare Cu usurinta. Am gasit azi cu usurinta, geocutia. Am pus un puzzle kinder si am luat un diapozitiv.
  • Padurea Mociar Padurea Mociar. Era o excursie foarte interesanta noaptea. Ne intoarcem data viitoare ziua ca sa facem fotografii.
  • Cocosul de Aur - Targu Mures Scormoneala de sambata. In drumul meu spre casa, am trecut pe langa Cocosul de Aur, si mi-am amintit de geocutia care se ascunde aici. Dupa vreo 5 minute de cautare am gasit ascunzatoarea.
  • Pe malul lacului - Bezidu Nou Am gasit doar butelii de bere goale. Eram in graba, si doar prin trecere. Dar am zis sa nu plec fara a cauta acest ascunzis.
  • Stanca cu brazi - Stogul de piatra Stanca cu brazi - Stogul de piatra. Dupa drumul din toamna la Piatra cu ceaun, am crezut ca voi realiza obiectivele din zona relativ usor. Nu a fost chiar simplu sa ajung la Stogul de piatra datorita drumului de aceasta data inghetat, copacilor rupti de zapada cazuti pe traseu si nu in ultimul rand puscasilor ce pazeau zona.
  • Cautam cetatea Harom. Ma uitasem pe google earth, si inainte vazusem poza cu pietrele.
  • Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului Lipsa creion. Rog pe primul geotrekkist care ajunge la acest ascunzis, sa completeze geocutia cu un creionas, nu mai lung de 8 cm. Cand am ascuns-o nu mai aveam niciun instrument de scris adaptat cutiei.
  • Parcul dendrologic Gurghiu Hot Spicy Geocoin. Salut, am mentionat faptul ca ai gasit ascunzisul si ai pus un Hot Spicy Geocoin in cutie. Am rugat urmatorii gasitori, sa anunte pe com, daca scot moneda din cutie.
  • 1 Inghiti sec, saluti politicos, si intri. Sper ca ai obrazul destul de gros, pentru ca s-ar putea sa primesti niste palme.
  • Parcul de aventura Balu - Harghita Bai Foarte frumos parcul. E o buna alternativa la Parc Aventura din Brasov unde e mult mai aglomerat. Deoarece la cutie am ajuns pe traseele din parc nu am avut nimic de lasat.
  • Coada Pietrei Mari Trecatoarea bat-o vina!. Eram in stare sa ma urc si pe stanca, numai sa gasesc trecatoarea. Cand sa abandonez, Taaa-taa.
  • O plimbare scurta pana la marginea orasului. Multumim.
  • Concretiuni de Feleac Noroc cu imaginile postate. Salutari. Pozitia satelitilor a fost cam nefavorabila, dar in cele din urma am descoperit ascunzisul in care zace comoara cea mare.
  • Belvedere Cheile Dobrogei Ascunzis neprietenos. Intr-adevar, cele mai spectaculoase fotografii pot fi facute de pe stancile din partea de sud a cheilor. Cred ca urcarea pe oricare dintre stanci ofera o priveliste frumoasa.
  • Mina parasita - Piciorul Lespezilor Gura de mina. Desi am observat obiectivul la inceputul unei ture pe Lespezi, am cautat cutia la intoarcere. Apa ce iese din mina e curata si rece, dar n-as zice si potabila.
  • Ochiul Huitoarei Ochiul Huitoarei. Mie mi-a reusit abia la a treia incercare. Fara GPS, vara, m-am multumit doar cu foto si mure.
  • Felicitari. N-am avut intentia sa amenajez un ascunzis dificil.
  • Agnita Biserica. Frumoasa biserica.
  • La a doua tentativa, am reusit. Ca un facut, iarasi am uitat plansele cu foto acasa.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Iezerul Latoritei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 2 luni si 13 zile!