Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Paraul Bozu

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Paraul Bozu..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Paraul Bozu - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Drum forestier Paraul Minei
Drum forestier
8914 Cindrel
8914
Loc de odihna Capeni ulm
Loc de odihna
Ziduri vechi Valchid Waldhutten
Ziduri vechi
Salvamar Gura Portitei
Salvamar
5572 Valea Zimbrilor
5572
Siriul (Bocarnea) vazut de pe Malaia malaia siriu
Siriul (Bocarnea) vazut de pe Malaia
Biserica Reformata Ginta Ginta
Biserica Reformata Ginta
Privire de la baraj lac agas tarcau
Privire de la baraj
Podul nou din beton Vanatori Tarnava Mare pod
Podul nou din beton
Stalactite pestera apa minerala
Stalactite
Privit dinspre nordvest Sovata lacul Tivoli
Privit dinspre nordvest

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Paraul Bozu!

>>> Vizitati Paraul Bozu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Prisaca, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,02 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Rezervatia geologica Reghiu-Scruntaru

Rezervatia geologica Reghiu-Scruntaru la 8,9 km
Circa 30 km est de Focsani. Rezervatia se suprapune peste zona de confluenta a Milcovului cu afluentul sau Reghiu, in perimetrul localitatilor Sindrilari, Reghiu, Valea Milcovului.
Poarta Dracilor Valea Milcovului

Poarta Dracilor Valea Milcovului la 9,9 km
Satul Valea Milcovului cca 35 km de Focsani. Poarta Dracilor face parte din Rezervatia geologica Reghiu-Scruntaru, aflandu-se la limita sudica a acesteia.
Magura Odobesti

Magura Odobesti la 12,8 km
Magura Odobesti este o structura geografica bine singularizata, aflata la periferia estica a Subcarpatilor Vrancei.
Izvorul de sub drum Burca la 13,1 km
In partea de vest a localitatii Burca, comuna Vidra, intre raul Putna si drumul national 2D, gasim un izvor sub drum. Izvorul, a carui zona este sub constructie, se afla vizavi de intersectia strazilor Vrancei si Parcului.
Manastirea Tarnita Magura Odobesti

Manastirea Tarnita Magura Odobesti la 13,8 km
Pe Magura Odobesti se afla nu mai putin de 4 asezaminte monahale, printre care Manastirea Tarnita, la cea mai mare altitudine.
Izvorul din Cherul Mociarului Tulnici

Izvorul din Cherul Mociarului Tulnici la 14,6 km
Izvor apa potabila pe drumul national DN 2D, intre Lepsa si Tulnici, la gura vailor Valea Cherul Mociarului si Valea Paltinului.
Fosta Manastire Mera

Fosta Manastire Mera la 15,1 km
Mera este singura manastire ctitorita de familia domnitoare a Cantemirestilor, fiind construita de Antioh Cantemir, fratele mai cunoscutului Dimitrie Cantemir, si menita a deveni necropola domneasca a familiei.
Piatra Hagiului

Piatra Hagiului la 15,4 km
Este vorba despre o faleza impresionanta din gresie aflata in capatul amonte, pe paraul Vazuti, al satului Vizantea Manastireasca.
Piatra Rosie Muntisoarele Vrancei

Piatra Rosie Muntisoarele Vrancei la 15,7 km
Piatra Rosie este numit versantul stancos etalat spre nord-vest al varfului omonim situat, relativ, in extremitatea vestica a Muntisoarelor Muntilor Vrancei, fiind, poate, cel mai spectaculos dintre acesti muntisori.
Cascada Putnei

Cascada Putnei la 16,6 km
Am gasit cutia ieri impreuna cu fiul meu, Rares. In prezent Cascada Putnei este inclusa in Parcul Natural Putna Vrancea, ca zona de management durabil.
Lacul Tutovanului Dealul Motocu Mare

Lacul Tutovanului Dealul Motocu Mare la 16,9 km
Lacul Tutovanului este un lac de alunecare, aflat pe Dealul Motocu Mare din Subcarpatii Vrancei. Cunoscut de localnici sub numele de Lacul Tutovanului, sau Motoc in textele putinelor ghiduri turistice care descriu zona.
Cheile Tisitei

Cheile Tisitei la 18,1 km
Nu inteleg din descriere daca la coordonate se afla o geocutie, sau este doar un ascunzis inregistrat in care oricine poate plasa o geocutie. Indiferent de modul in care se anunta un nou ascunzis (prin completare formularului, printr-un comentariu, sau prin email), datele ajung la moderator. Ti-am urmat sfatul si am ascus o cutie in Cheile Tisitei.
Stanca Gurguiata Muntii Vrancei

Stanca Gurguiata Muntii Vrancei la 18,2 km
Unul dintre muntii Vrancei, relativ accesibil privirii dintr-o zona relativ circulata - perimetrul Cheilor Tisitei -, este Coza. Unul dintre contraforturile sale, nordic, are si el o imagine penetranta pentru drumetii care strabat Cheile Tisitei, in partea lor amonte, este numit Gurguiata.
Mausoleul de la Marasti

Mausoleul de la Marasti la 18,9 km
Mausoleul se afla in capatul nordic al satului Marasti (comuna Racoasa), accesibil pe un drum comunal asfaltat ce pleaca din soseaua judeteana (asfaltata) ce leaga Tișita (de pe DN 2 - Bucuresti-Suceava) de Panciu si Soveja.
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei

Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei la 19 km
Geoascunzisul nu exista, cutia fiind pusa la vedere, pe un mic postament de piatra. M-am intors si am reasezat geocutia intr-un loc mai bun. Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori.
Valori naturale - Judetul Vrancea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Paraul Bozu
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Vrancea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Concretiuni de Feleac Plimbare. O frumoasa plimbare cu masina si pe jos impreuna cu copii mei. Pacat ca nu am luat aparatul foto.
  • Cascada La Sipote Excursie de vara. Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Clipe de neuitat pe care pot recomanda la toata lumea.
  • Ulmul din Capeni Ceea ce era afara, era si inauntru. Am inconjurat ulmul de cateva ori, cautand in toate cavitatile posibile. Copacul este plin cu vietati, furnici, muste si viespi.
  • Culmea Iavardi La vanatoare, cu cartuse oarbe. Am ajuns pe Varful Iavardi odata cu o ploaie marunta dar deasa. Care n-ar fi trebuit sa ne impiedica sa gasim cutia.
  • Concretiuni de Feleac Intr-o excursie cu bicicleta. Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. Pacat ca a venit ploaia, si a trebuit sa ne grabim inapoi.
  • Varful Biliboc - Muntii Tarcaului - Zona Ghimes Varful Biliboc. Pe o vreme de toamna ca in basme, intr-un peisaj reconfortant, am ajuns la varful si monumentul Biliboc. Merita urcusul.
  • Baile Fortyogo Baile Fortyogo. La fel am gasit si eu in jurul ascunzisului, multa mizerie, ceea ce m-a facut sa trec odata pe langa locatie, dar revenind, in cele din urma am descoperit cutia. Locul de amplasare nu mi-a oferit nici o satisfactie, baile fiind in paragina, si parca totul este parasit si neingrijit.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Paraul Bozu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 15 zile!