Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Coltesti

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Coltesti

Coltesti

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Coltesti - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Coltesti:

Casa memorială Brassai Sámuel
Casa memorială Brassai Sámuel
Colțești cu Piatra Secuiului
Colțești cu Piatra Secuiului
Colțești cu Piatra Secuiului 2
Colțești cu Piatra Secuiului 2
Împrejurimile Colțeștiului
Împrejurimile Colțeștiului

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Coltesti!

... .. Vizitati Coltesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Coltesti, se afla la 1,5 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Coltesti: 2
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Coltesti?
(detalii dupa autentificare)
Ardascheia - Muntii Trascau la la 2,6 km.
Pestera Studentilor Muntii Trascau la la 3,2 km. :) am gasit-o azi.
Cheile Plaiului la la 3,4 km.
Cheile Plaiului sunt o rezervatie geologica, reprezinta un peisaj pitoresc, deosebit de spectaculos, modelat in calcare. Apartine de comuna Livezile, satul Izvoarele.
Piatra Secuilor Sud Muntii Trascau la la 3,6 km. Gasita azi de Acasenii. Un peisaj foarte frumos ori unde te uiti.
Varful Ugerului la la 4,3 km.
Stanca impozanta din capatul nordic al muntilor Trascaului, vizibila de pe DN75, intre Vidolm si Lunca Ariesului. Varful ofera o minunata panorama asupra vaii Ariesului, asupra stancilor Belioarei, Muntele Mare, iar spre est, asupra Cheilor Aiudului, Coltestiului si a crestei Ardascheii. Mihaela si Robert.
Piatra Secuilor Nord Muntii Trascaului la 4,5 km.
Pe Piatra Secuilor Nord se afla Batranul Secui, sau Sfinxul de pe Piatra Secuilor Nord. Un loc foarte bun, recomand pentru toata lumea. Gasita azi de Acasenii. In acel sfarsit de saptamana, am urcat de doua ori pe Piatra Secuilor.
Varful Coltii Trascaului la la 4,6 km.
Mina de campie Muntii Trascau la la 5,4 km.
Pe hartile istorice vechi apare denumirea de Eisenhammer (ciocane de fier, furnale) langa Tibloc, Bufnita. Pornind de la Rimetea spre nord, gasim urmele unor furnale si mine de fier parasite in mai multe locuri.
Pestera de la Poarta Zmeilor la la 5,5 km. Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Cheile Valisoarei la la 6,3 km.
Raul Aiud isi are izvoarele in extremitatea de nord-est a Muntilor Trascau, strabatand cu apele sale pe o mica distanta Masivul Bedeleu, Depresiunea Trascaului, Depresiunea Poiana Aiudului, Piemontul Trascaului si Culoarul Muresului.
Cascada La Sipote la la 6,4 km. Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Pestera Huda lui Papara la la 8 km.
Cutia nu este foarte usor de gasit deoarece sunt destul de multe locuri care se potrivesc descrierii. Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si seafla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval deSalciua de Jos.
Cascada Vanatara la la 9 km. Dupa o scurta cautare, am gasit geocutia. Izbucurile Bujor si Feredeu Posaga la la 11,8 km.
Cheile Borzesti la la 12,5 km.
Cheile Borzesti sunt situate la aproximativ 5 km sud-vest de Cheile Turzii. Sunt sapate de apele Vaii Borzesti in aceleasi formatiuni calcaroase jurasice, ca si Cheile Turenilor si Cheile Turzii. Am gasit aceasta geocutie. nu aveam GPS cand umblam pe acolo. Intr-o splendida zi de toamna am facut o excursie cu bicicleta in Cheile Borzesti.
Padurea Sloboda la la 12,7 km.
Cheile Runcului la la 12,9 km.
Cheile Runcului este o rezervatie complexa, constituita dintr-un relief deosebit de pitoresc, un ansamblu de abrupturi, creste, tancuri si turnuri. Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei.
Cheile Geogelului la la 14,4 km. Padurea de stejar pufos Miraslau la la 15,1 km. Panorama Scarita-Belioara la la 15,1 km. Pasul Ponor la la 15,1 km.

Coltesti in limba maghiara - magyarul: Torockószentgyörgy

Obiective cultural-istorice - Judetul Alba
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Coltesti
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Tura de 1 mai - L-am gasit, cu ocazia turei de 1 mai Multumim. Multumim si pt leucoplast, ne-a fost de ajutor.
  • Gasit de Acasenii - Gasit azi de Alex Faur, Cristi Faur si Manu.
  • O excursie mai lunga in zona - A fost o excursie mai lunga in zona, si am profitat sa cautam si comori.
  • O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Un peisaj forte frumos te rasplateste pentru efortul depus.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Recomandari - Hartile traseelor prezentate pe muntesiflori.ro au o mare problema, sunt rotite.
  • Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc: Pe urmele ursilor - Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate. Pe nemeritate, imprejurimile lacului Sfanta Ana sunt locuri de care nu poti sa te plictisesti.
  • Coloanele de bazalt de la Racos: Primul meu geoascunzis - Am gasit cutia, a fost primul meu geocache.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Interesant - Am gasit si aceasta geocutie. Interesant.
  • Rezervatia Gura Dobrogei: Pestera cu doua intrari - Am urcat de la manastire printre stanjenei pitici si alte flori de primavara. Am gasit intrarea in pestera, si locul geocutiei, dar fara cutie.
  • Cheile Baciului: Splendida zi de iarna - Cu ocazia unei plibari, intr-o splendida zi de iarna, am gasit geocutia. Felicitari pentru ascunzis.
  • Bulevardul Cetatii - Targu Mures: Am gasit-o - Am gasit cu zozo si malna.
  • Lacul de Argint - Adjud: Balta da, cutia ba - Intr-o zi torida, am cautat racoarea luncii Siretului. Bineinteles, am nimerit intai Balta Verde (Green Lake, vorba proprietarului).
  • Capela Sfantul Anton de la Madaras: Pe urmele inaintasilor! - La coborarea de pe muntele Harghita Madaras, spre Madaras, am cautat pe ghicite acest obiectiv. In zona infrastructura turistica se dezvolta bine (energie electrica, drumuri, cazari), dublata fiind de agricultura (activa, nu abandonata ca in multe alte locuri).
  • Cascada Supanu: La a doua tentativa - La a doua tentativa, am reusit. Ca un facut, iarasi am uitat plansele cu foto acasa.
  • Cascada Lomasita - Muntii Calimani: La cascada Lomasitei, apa multa in cutie - Dupa ce am ascuns o cutie la Manastirea de la Gura Izvorului, am gasit-o pe cea a Domnului Lomasel, i-a venit randul celei de la Cascada Lomasitei. Nu ne-a trebuit mult sa cautam, indiciile fiind lamuritoare.
  • Varful Nemira Mica: Cutia de pe cel mai frumos varf al Nemirei - Indiciul e suficient pentru descoperirea cutiei. Asta neinsemnand ca satisfactia gasirii ei este diminuata in vreun fel.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Coltesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 1 luni si 20 zile!