Localitatea Saradis (judetul Cluj) Resedinta: Feleacu. Denumire maghiara: Seregélyes.
Biserica catolica din Turda la 16,81 kmActuala biserica romano-catolica din Turda a fost construita intre anii 1475-1504, pe amplasamentul unei biserici mai vechi, atestata documentar deja în anul 1342.
Cripta piramidala a lui Mauksch-Hintz se afla in cimitirul Hajongard din Cluj, cimitirul central al orasului.
Biserica reformata Bogata la 44,04 kmVechimea bisericii este semnalata si de faptul ca la constructia zidurilor au fost folosite caramizi, care poarta sigla legiunii a cincea din Macedonia.
Cheile Valisoarei la 36,57 kmRaul Aiud isi are izvoarele in extremitatea de nord-est a Muntilor Trascau, strabatand cu apele sale pe o mica distanta Masivul Bedeleu, Depresiunea Trascaului, Depresiunea Poiana Aiudului, Piemontul Trascaului si Culoarul Muresului.

Tacla Gavrii este un punct de belvedere stancos, care se afla langa localitatea Marisel.
Cimitirul evreiesc Bogata la 43,88 kmCimitirul evreiesc se afla in partea de nord-est a localitatii, langa drumul care duce spre Cipaieni, imediat pe dealul care se afla deasupra raului si a caii ferate.
Coloana Infinitului Bogata la 43,82 kmPe strada principala a localitatii, care strabate Bogata in directia nord-sud, inainte de a trece pe sub autostrada, in curte casei cu numarul 429, atentia ne este atrasa de o opera de arta cunoscuta.
Piatra Secuilor Nord Muntii Trascaului la 28,12 kmPe Piatra Secuilor Nord se afla Batranul Secui, sau Sfinxul de pe Piatra Secuilor Nord. Gasita - Gasita azi de Acasenii. De doua ori pe Piatra Secuilor - In acel sfarsit de saptamana, am urcat de doua ori pe Piatra Secuilor. Am gasit-o - Am gasit-o azi.
Lumea pierduta din gradina botanica la 8,7 kmLumea pierduta din gradina botanica Alexandru Borza - Cluj. I am just curious - How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today.
Turnul cu pantofi la 10,51 kmTurnul cu pantof aflat in incinta fostei fabrici de piele Renner, a fost unul dintre simbolurile Clujului. Turnul cu pantofi - Am gasit usor aceasta geocutie.
Parcul Colina Cluj la 11,1 kmParcul Colina se afla la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea. Am gasit cutia - Au ajuns ceva rozatoare si au inceput sa roada cutia pe o parte. Continut umed - Am gasit cutia azi, intreg continutul era foarte umed. Colina - Nu e un loc extraordinar de interesant, dar totusi multumim.
Izvorul Recea la 10,57 kmIzvorul Recea, sau Izvorul EKE, denumit dupa SocietateaCarpatina Ardeleana, se afla pe Dealul Recea, in padurea dintrelocalitatile Selicea si Tauti. Excursie frumoasa - Dupa o frumoasa excursie, am gasit geocutiuta. Izvoare faine - Al trei-lea izvor faimos, despre care pana acum nu am stiut ca exista in imprejurimile Clujului, vizitat astazi. Multumim - Am gasit geocutia, dar nu am semnat carnetelul, deoarece lipsea creionul.
Podul minciunilor Blaj la 61,6 km. Numit de localnici Podul Minciunilor, pasajul rutier peste calea ferata linia 300 este situat in zona centrala a municipiului Blaj.
Biserica de lemn Ciumarna la 62 km. Biserica de lemn Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril este monument istoric si arhitectural. Cea mai frumoasa usa taraneasca? - Daca cineva calatoreste dinspre Cluj spre Zalau, se recomanda sa identifice din timp straduta care conduce la biserica de lemn, pe harta.
Piatra Corbului la 68,67 km. Piatra Corbului este o rezervatie geologica constituita dintr-un bloc calcaros cu orbitoline de importanta stiintifica, dar si cu aspect original in peisaj. Transformare in POI - Multumesc pentru atentionare. Cutii - Pai, uite ca abia reusim sa le gasim pe-ale voastre. Cireasa de pe tort - Din punctul meu de vedere, important este ca ati ajuns in locul respectiv.
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.