Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Avenul Bortig - Atractii turistice <-- Acces complet
 

Pixel

Avenul Bortig, atractii turistice

Avenul Bortig..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - pentru cei cu acces complet.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Avenul Bortig!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Avenul Bortig si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Poienita, se afla la 5,6 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Avenul Bortig?
(detalii pentru cei cu acces complet)
Cetatile Ponorului Judetul Bihor la 720 m. Ponorul din Barsa Cohanului la 1,1 km. Saua Bortigul la 1,4 km. Piatra Galbena la 1,4 km. Piatra Galbena. Am gasit geocutia, impreuna cu elevii. Izvorul din Poiana Florilor la 1,8 km. Poiana Ponor la 1,9 km. Pestera Peretele Gardului la 2 km. Ghetarul Focul Viu la 2 km. Ghetarul Focul Viu. In data de 9 august 2006 am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. Pestera Neagra la 2 km. Taul Negru Groapa de la Barsa la 2,4 km. Izbucul Ponor la 2,5 km. Izbucul Ursului la 2,8 km. Saua Luncsoara la 3,4 km. Padis Ponor la 4 km. Avenul Hoanca Urzicarului la 4,3 km. Varful Gionasul la 4,9 km. Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara la 5,1 km. Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara. Are o dezvoltare de 69 m, si o denivelare totala de 18 m.
Groapa Ruginoasa la 5,2 km. Groapa Ruginoasa. Cu ocazia unei excursii cu SCA in data de 31. Boga la 5,7 km. Molhasurile de la Izbuce la 6,2 km. Pestera Muncelului la 6,7 km. Pestera Coiba Mare la 7 km. Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara. Pentru a ajunge la ea, urmam soseaua forestiera de pe Valea Garda Seaca cale de 12 km, de la comuna Garda de Sus, pana la catunul Casa de Piatra.
Pietrele Negre la 7 km. Pestera Huda Orbului la 7,7 km. Cetatile Radesei la 7,8 km. Cetatile Radesei. In data de 8 august 2006 am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Pestera Hodobana la 7,9 km. Canyonul minune Canyonul Meduza la 8,1 km. Valea Sighistel la 8,1 km. Poiana Radesei la 8,2 km. Pestera Tunelul Mic langa Cetatile Radesei la 8,3 km. Moloch Punct de belvedere la 8,3 km. Molhasul Mare de la Izbuc la 8,4 km. Belvedere la 8,6 km. Izbucul Tauzului la 8,6 km. Varful Piatra Arsa la 8,7 km. Cascada Varciorog la 8,9 km. Cascada Varciorog. Cascada Vârciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m. Pestera Honu la 9,1 km. Saua Cumpanatelu la 9,3 km. Hoanca Apei la 10,2 km. Varful Bohodei la 11 km. Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Molhasurile de la Izbuce la 11,1 km. Cascada Bohodei la 11,2 km. Ghetarul de la Scarisoara la 11,6 km. Ghetarul Scarisoara. De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Poiana Onceasa la 11,9 km. Izbucul Politei la 12,4 km. Varful Britei la 12,6 km. Cotetul Dobrestilor la 12,7 km. Piatra Talharilor la 13 km. Cucurbata Mare Muntii Bihor la 13,3 km. Magura Fericei Muntii Bihor la 13,8 km. Pestera Darnii la 14,6 km. Izbucul Matisesti la 14,9 km. Saua Ursoaia la 15 km. Pod natural la 15,2 km. Buteasa Muntii Bihor la 15,6 km. Buteasa. Am gasit geocutia in data de 10 octombrie 2009.

Avenul Bortig in limba maghiara - magyarul: Porcika-zsomboly

Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Avenul Bortig
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Avenul Bortig? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

  Geoobiective

  Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

  [ Sus ↑ ]
  Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.