|
|
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.
|
| | |
|
|
| |
Cascada Iadolina.. Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cascada Iadolina - dupa inregistrare.
***
|
Cateva poze de pe Geotrekking.ro:Harghita Racu 9768 Barca ancorata pe mal Sub baraj Argamum 1 Izvor cu apa minerala
Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Iadolina!
>>> Vizitati Cascada Iadolina si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!
|
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cascada Iadolina? (detalii dupa autentificare) la 4,3 km. Pestera Meziad la 7 km. Magura Fericei Muntii Bihor la 9,9 km. la 10,8 km. la 11,3 km. Varful Bohodei - Muntii Bihor. Buteasa Muntii Bihor la 12,2 km. Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita. Barajul Dragan-Floroiu la 13,2 km. Belvedere Stanu Carnului la 13,6 km. Canyonul minune Canyonul Meduza la 16,1 km. Moloch Punct de belvedere la 16,1 km. la 16,1 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. la 16,2 km. Belvedere la 16,3 km. Avenul Sohodol la 17,2 km. Varful Vladeasa la 18,1 km. la 18,5 km. Izbucul din Valea Seaca la 19,2 km. Cascada Boilor la 19,4 km. Ghetarul Focul Viu la 19,9 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. Padis Ponor la 20,4 km. la 20,5 km. Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi. Cascada Rachitele la 20,6 km. la 21,2 km. la 21,7 km. Cetatile Ponorului la 21,8 km. Avenul Bortig la 21,9 km. la 22 km. la 22,2 km. Cetatea Cosdeni la 22,2 km. la 22,3 km. Izbucul Ursului la 22,4 km. Ponorul din Barsa Cohanului la 22,7 km. Valea Sighistel la 22,9 km. Saua Bortigul la 23,2 km. la 24,3 km. Cu ocazia unei excursii cu SCA am gasit aceasta geocutie. Cascada Iadolina in limba maghiara - magyarul: Jadolina-vízesés
Valori naturale - Judetul Bihor * Detalii dupa autentificare.
|
Dupa autentificare
- Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
- Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
- Ultimele comentarii si obiective gasite
- Urmarire Cascada Iadolina
- Localizare pozitie pe harta
- Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
- Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
- Navigare pe teren in timp real!
|
|
Geoobiective
Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! |
|
Comentarii
- Lacul Filigeni - Obcina Laposului Coordonatele reperelor. In cazul acestui geoascunzis, lacul Filigeni nu este un reper auxiliar, ci este chiar obiectivul turistic principal. Nu este foarte important publicarea coordonatelor unor puncte auxiliare, ca de ex.
- Varful Papusa A doua. A doua geocutie gasita.
- Fortificatiile din Padurea Rica Ascunzisul a fost defrisat. Intr-o drumetie in circuit, mai lunga, am ajuns, nesperat de usor, la Cetatea lui Attila (conform unei credinte locale). Intai, doua precizari legate de aceasta fraza.
- Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos Ascunzis gol. Am ajuns la fata locului dupa inserare. Am urcat pe trepte pana la capela, am facut cateva poze, dupa care am pornit in cautarea geocutiei la lumina frontalei.
- Concretiuni de Feleac Intr-o excursie cu bicicleta. Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. Pacat ca a venit ploaia, si a trebuit sa ne grabim inapoi.
- Dealul cu bujori - Ciucurova Bujori fara petale. Sosind dinspre nord, am gresit intersectia. Dar pana la urma am ajuns pe drumul de pamant care porneste din satul Atmagea si ne duce la geoascunzis.
- Cred ca am gasit copacul despre care se vorbeste in informatia ajutatoare, a se vedea poza atasata, dar toate scorburile erau goale. Scorbura de la baza copacului avea si o piatra langa, probabil folosita pentru camuflare.
- Tunelurile Nerei Tunelurile Nerei. Dupa o serie de ascunzisuri negasite din cauza coordonatelor aiurea (Ochiul Beiului, Cascada Beusnitei, Cascada La Vaioaga), in sfarsit o geocutie de calitate. Ascunzisul se afla foarte aproape de Podul Bei, loc la care se poate ajunge si cu masina.
- Vechea cale ferata ingusta Comandau - Covasna Alta statie pentru ascunzis. Am rebaleiat zona ascunzisului, cu acelasi rezultat. Mai mult, au mai disparut dintre cioate, de putreziciune, iar altele s-au ascuns in vegetatia regenerata.
- Izvorul nu se afla chiar in Poiana Crucii, ci doar langa, intr-o vale acoperita cu vegetatie deasa. Nici crucea nu se afla chiar langa izvor, ci la marginea poienii denumita Poiana Crucii.
- Cetatea Harom - Baile Jigodin Peisajul merita efortul. Am gasit cutia, se afla in stare buna.
- Am fost pe punctul de a abandona cautarea. Perseverenta a dat roade.
- Biserica a fost deja inchisa, cand am sosit la fata locului. Programul de vizitare este afisat la intrare.
- Dupa ce am coborat de la Stancile Turnuri am urcat pe Stanca Soimilor. Panorama te compenseaza pentru oboseala depusa la urcare.
- Parcul Pompierilor - Baile Tusnad Plimbare. Intr-o plimbare alaturi de trekkingklub, am gasit-o.
- In sfarsit am gasit si eu cutia.
- Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului Batran, dar mai prezentabil. Dupa ce am pus o cutiuta noua in ascunzisul de pe varful Tuguiata, mi-am continuat drumul spre Tuguiata Batrana. Am incercat sa merg fara gps, dar dupa ce am facut un cerc, m-am pomenit in acelasi loc, pe Tuguiata :-).
- Caciula Dorobantului - Masivul Ceahlau Dupa 6 ani de la amplasare. Vizitez destul de des Ceahlaul, am fost de cateva ori si aici, dar in ultimii ani nu am trecut prin zona Curmaturii Piatra Lata. Deoarece nimeni nu a mai cautat pana acum acest geoascunzis, geocutia a trebuit sa astepte aproape 6 ani pentru prima gasire.
- Capatul de pod l-am dibuit analizand fotografiile de pe site. Lastarii din imaginea lui trekkingklub au disparut, semn ca personalul de intretinere CFR isi face treaba.
- Treptele Rakoczi - Targu Mures Cutiuta a disparut. Cutiuta nu mai e la locul ei si nu e nici in vecinatatea ascunzisului. Sesizez proprietarul ascunzisului sa puna o cutiuta noua.
- Cetatea de pamant uitata Cetatea Mihaileni?. Se pare, asa cum ni s-a sugerat din partea Trekkingklub-ului, ca ceea ce ei numesc Cetatea de pamant uitata este Cetatea geto-dacica ce apare consemnata in lista oficiala a siturilor arheologice din Romania ca fiind localizata in punctul Var. Din pacate nu se fac precizari legate de acest punct.
- Izvorul Recea Excursie frumoasa. Dupa o frumoasa excursie, am gasit geocutiuta.
Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Iadolina? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! |
|
|
|
| |
|