Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Izbucul Ponor

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2936 atractii turistice, 12915 poze si 1414 comentarii)
 

Pixel
Izbucul Ponor

Izbucul Ponor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Izbucul Ponor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Cascada inghetata Cascada Paraului Saritor
Cascada inghetata
Podul de acces Telega baile sarate Soimul lac sarat
Podul de acces
Vedere globala - 2 Piatra Matei Jitia
Vedere globala - 2
Pietrele Doamnei - 3 Pietrele Doamnei Rarau
Pietrele Doamnei - 3
Spre Poieni Poieni
Spre Poieni
Loc de odihna Pestera Sfantul Ioan Casian
Loc de odihna

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izbucul Ponor!

Vizitati Izbucul Ponor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Poienita, cea mai apropiata localitate, care se afla la 6,91 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Piatra Corbului Rosia Montana Am ramas foarte uimit de peisajul sumbru din zona.
Drumul Golgotei Radna Am gasit geocutia. Locul e super, cutia e in stare foarte buna, mersi.
Poteca nu stiu cum se poate numi poteca, dar este un loc bunicel. Nu am gasit poteca. Am identificat locatia geocutiutei.
Avenul Hoanca Urzicarului Tunelul Verde al Dragostei
Biserica a fost construita in secolul XIII, in stil romanic si a functionat in cadrul fostei manastiri premonstratense. Azi apartine bisericii reformate.
Sub Muntele Uroi Venind dinspre Parcul Dendrologic din Simeria. Nu mai este o cutie rotunda si nu este bagata intr-o punga de plastic, dar este in foarte bune conditii. Am gasit geocutia cu circa un an in urma, acum am vazut-o si aici pe site si m-am gandit sa o declar gasita.
Castelul Banffy Rascruci Castelul Banffy este cladire monument istoric, apare cu codul CJ-II-a-A-07742 pe lista monumentelor istorice din judetul Cluj. Data constructiei castelului este necunoscuta, dar se presupune ca conacul familial, construit in stil eclectic, a existat deja in secolul al XVIII-lea.
Pestera Darnii
Am gasit si aceasta geocutie. Multi au auzit despre acest copac, dar putini l-au vazut personal.
Incinta funerara Taul Gaurii
Castelul Bohus Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea. Consta dintr-un singur corp de cladiri, care prezinta 30 de camere.
Plop negru Paulis Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata.
Stejarul Tebea
Biserica reformata Sic Biserica reformata din Sic a fost construita dupa 1241. Este cladire monument istoric, figureaza cu codul CJ-II-m-B-07759 pe lista monumentelor istorice din judetul Cluj.
Cu ocazia unei excursie cu bicicleta, am gasit aceasta geocutie.
Am gasit-o impreuna cu prietena mea Alina si niste amici. Te rog ca pe viitor sa eviti sa pui dulciuri sau alte produse alimentare in geocutii. Am gasit-o destul de greu pt ca am plecat pe un drum gresit de la inceput.
Traseul celor 3 Fortificatii Prima data am incercat sa caut acest ascunzis anul trecut, in iulie.
Intr-o excursie cu bicicleta am gasit aceasta geocutie. Speram sa ne astepte Brooke Shields. Felicitari pentru gasirea geocutiei.
Cascada Boilor Pestera Meziad Taul Brazi
Municipiul Alba Iulia este asezat in centrul podisului ardelean, intr-o zona de interferenta a dealurilor ce coboara din Muntii Trascaului cu sesurile din valea cursului mijlociu al Muresului.
Cheile Baciului Am gasit cutia, noroc cu poza despre copac. Cu ocazia unei plibari, intr-o splendida zi de iarna, am gasit geocutia. O plimbare linistita in afara Clujului prea aglomerat.
Scarita-Belioara 1 Din pacate nu era nimic de trade in ea si ce am pregatit eu pt trade era prea mare si nu a incaput in geocutie. Am scos o maimuta verde care ulterior a ajuns la Piatra Singuratica.
Cetatea Cosdeni
Pestera Casa Zmeului Vadu Crisului Cetatea Zanelor, denumita si Casa Zmeului, se afla in Muntii Padurea Craiului, pe versantul drept al defileului Crisului Repede, la aproximativ 300 m nord de tunelul feroviar. In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.
Izvorul lui Traian Baia de Cris
Statuia Sfantului Donath Parcul Etnografic Romulus Vuia Statuia Sfantului Donath este amplasata in cadrul Parcului Etnografic Romulus Vuia, sectia in aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.
Castrul roman Ighiu
Pomi cu coroana cubica Oradea Inaltimea copacilor este de 3,3 m, circumferinta trunchiului 25-35 cm. In anul 2018 pe strada Vasile Alecsandri din Oradea au fost plantati 12 arbori Carpinus Betulus cu coroana cubica, prinse in structuri metalice.
Rezervatia Boholt
Cheile Cetii Am ajuns aici pe o caldura torida, dar a meritat, multumim. Excelent loc, multumim ca ati pus-o acolo pentru ca am avut parte de experiente surprinzatoare prin chei.
Treptele romane Ruda-Brad Galeria in plan inclinat, care are o lungime de 180 m si se incheie cu treptele romane, a fost sapata manual in stanca cu aproape 2000 ani in urma, de romani. Celebra galerie cu trepte romane, monument istoric, se afla la est de satul Ruda (orasul Brad) si vest de localitatea Valea Arsului.
Parcul se desfasoara pe o suprafata de peste 5 mii de hectare si aduna la un loc o diversitate mare de habitate: mlastini, helesteie, canale, balti, padure, saraturi, terenuri cultivate, pasuni si fanete umede. Parcul Natural Cefa a fost infiintat in anul 2006.
Oradea Padurea Sloboda
Codrii seculari Valea Dobrisoarei Prisloapei Codrii seculari din Valea Dobrisoarei Prisloapei - Rachitaua, comuna Batrana.
Biserica Romano-Catolica Sfantul Mihail este unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii gotice din Transilvania. Edificiul a fost ridicat in Piata Centrala din Cluj si se numara printre monumentele emblematice ale orasului.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Izbucul Ponor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • L-am gasit, cu ocazia turei de 1 mai Multumim. Multumim si pt leucoplast, ne-a fost de ajutor.
  • Muntele Fratele Piatra Ascutita. Pe toata durata excursiei in zona privirile mi-au fost atrase de aceasta piatra. Are ceva magnetic.
  • Foarte interesant locul si ansamblul bailor.
  • Concretiuni de Feleac Nice hide, wonderful woods. I had a 15km afternoon walk, started from Cluj. Went to Feleac, but not on european road, other road, trekking.
  • Panorama Ciucului Foarte frumos loc de belvedere. Cel mai mult mi-a placut cum se vede spre Sumuleu Ciuc. In timp ce impachetam cutia, cred ca mi-am uitat pixul special pe trepte.
  • Biserica Neagra Brasov Spor la cautat. Am avut ceva batai de cap dar am gasit-o. Era total in partea opusa a bisericii unde credeam eu ca ar putea fi.
  • Rosen Garten Necesita intretinere. Am gasit cutia.
  • Am fost primul care a gasit geocutia ascunsa langa lacul de acumulare de langa Frumoasa.
  • E vorba de versantul opus intrarii in tunel, adica cel aflat in spatele stalpului cu marcaj din a 2-a imagine. Nu e tumulus pentru ca ar atrage atentia, nici de o groapa acoperita cu pietre pentru ca eu insumi sunt satul de scormonit printre pietre dupa geocache-uri.
  • Turnul Negru Brasov Frumos locul ales. Dar nu usor de gasit, coordonatele au fost exacte.
  • Padurea Mociar Padurea Mociar. Era o excursie foarte interesanta noaptea. Ne intoarcem data viitoare ziua ca sa facem fotografii.
  • Stanca Soimilor - Baile Tusnad A doua vizita. Dupa un an de la prima. In sfarsit, am gasit-o.
  • Sugas Bai Tura cu bicicleta. Traseul intre Sfintu Gheorghe si Sugas Bai este ideal pentru o tura cu bicicleta. Este un peisaj foarte frumos.
  • Piatra Soimului - Baile Chirui Cea mai rapida modalitate de acces. Odata ajuns sus, am pornit gps-ul. Dar pana sa gaseasca satelitii, eu am identificat deja ascunzisul.
  • Poiana Garcinului Spre cabana Piatra Mare dinspre valea Garcinului. La intoarcerea din tura efectuata pe Piatra Mare, nu am ratat oportunitatea de a gasi primul geocutia ascunsa in Poiana Garcinului. Mi-am lasat masina in intersectie, si am urcat printre maracini pe varful dealului.
  • Cu prietenii mei i3senii din Iasi, intr-o excursie pe Clisura Dunarii, am oprit si in zona Pesterii Gaura cu Musca. Odata sa ne racorim la izvorul de langa sosea, si in al doilea rand, de a admira frumusetea locului.
  • Am inclus cautarea ascunzisului intr-o mica drumetie pe un traseu in circuit. Care a plecat de pe dealul Capul Fagului (versantul stang al Fitodului), a coborat la capela.
  • Biserica din Deal - Sighisoara Efectul-oglinda. Urmand exact instructiunea ajutatoare initial am cautat geocutia pe partea stanga a pilonului zidului. Era insa intr-o cavitate, pe partea dreapta a pilonului, sau partea stanga a privitorului.
  • Macin Macin. Dupa o dupa-amiaza petrecuta la Iacobdeal a urmat o tura in Muntii Macin, mai exact Creasta Pricopanului. Am parcurs-o aproape in intregime, o ploicica fugarindu-ne pe drumul de biciclete inapoi la corturi.
  • Despre capela din Deal n-am reusit sa aflam mai nimic. Pe frontispiciul ei apare inscris anul 1833.
  • Cimitirul Eroilor Sovietici - Targu Mures Ascunzis bine ales. Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici. Pe baza informatiei ajutatoare ascunzisul poate fi identificat chiar si fara gps.
  • Tunelurile Nerei Postare fotografii. Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izbucul Ponor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 1 zile!