Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Cascada Varsag

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13492 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Cascada Varsag

Cascada Varsag. Denumirea in limba maghiara este Csorgók?, Piatra care picura.

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cascada Varsag - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cascada Varsag (in total 16 poze):

Cascada Csorgoko
Cascada Csorgoko
Negru si alb
Negru si alb
Loc de odihna
Loc de odihna
673
673
680
680
683
683

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Varsag!

Vizitati Cascada Varsag si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Varsag, cea mai apropiata localitate, care se afla la 2,35 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Varsag: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Varsag

Varsag la 1 km
Am gasit ascunzisul gol, pietrele care acoperau geocutia aruncate in jur, iar nu departe de copac am gasit si punga albastra.
Cetatea Tartod

Cetatea Tartod la 4,2 km
Am gasit locul exact, dar cutia nu mai era.
Lacul de acumulare Sub Cetate

Lacul de acumulare Sub Cetate la 7 km
Am gasit geocutia. Am gasit geocutia cu numele de Piramida din Apa, ascunsa pe varful peninsulei din lacul de acumulare Sub Cetate. Este a doua incercare, deoarece prima data am ajuns la fata locului dupa inserare.
Varful Amiaza

Varful Amiaza la 11,8 km
Varful Amza nu este foarte spectaculos, gasim insa aici cateva stanci interesante, si putin mai jos de varf un punct de belvedere cu o frumoasa priveliste.
Izvorul Doisprezece Bucin

Izvorul Doisprezece Bucin la 12,4 km
Apa izvorului care se afla la jumatatea distantei dintre localitatea Bucin care apartine de comuna Praid, si partia de schi Bogdan, este numai buna de baut. Oricat de mult m-am straduit, am ajuns la izvor inainte de lasarea intunericului, dar, in timpul iernii, zilele sunt scurte.
Stanca Minunata

Stanca Minunata la 12,8 km
Putem ajunge aici pornind de la Pasul Liban, urmand marcajul banda albastra, pana la poiana dintre Stanca Tiganilor si Stanca Minunata. Putin mai sus de stana care se afla pe poiana de sub Stanca Minunata, porneste marcajul turistic, in padure, care urca pana pe varf.
Piatra Moritz Corund

Piatra Moritz Corund la 13,9 km
Piatra Moritz este un punct de belvedere, situat la nord-est de Corund, cu vedere asupra comunei Corund, a celor doua nivele ale platoului vulcanic si muntele Firtus.
Pasul Liban

Pasul Liban la 14,7 km
Este denumit si Saua Liban, Pasul Sicas, Pasul Sicasau. Ce poti face altceva intr-o zi de luni, decat sa pornesti intr-o drumetie :-).
Piatra cu Gaura Corund

Piatra cu Gaura Corund la 14,8 km
Frumos loc, interesanta Gaura.
Piatra Pacurarului

Piatra Pacurarului la 14,9 km
Piatra Pacurarului se ridica deasupra vaii paraului Iuhodul Praidului, la poalele sudic al muntelui Coltul lui Elemer, la nord-est de cetatea Rabsonne.
Capela Sfantul Barnaba Pasul Bucin

Capela Sfantul Barnaba Pasul Bucin la 14,9 km
Am gasit, cu prietenul meu, si aceasta geocutie. Dupa vizita mea anterioara, dupa o luna, am revenit. In timp ce la Izvorul Doisprezece era inca cat de cat lumina, cand am ajuns in Pasul Bucsin, se facuse intuneric.
Urma pasilor lui Isus Ciumani

Urma pasilor lui Isus Ciumani la 15,1 km
Accesul se face prin partia de schi si punctul de belvedere Veresvirág. Blocul de piatra pe care putem vedea urmele pasilor lui Isus se afla la sud - sud-vest de localitatea Ciumani.
Belvedere Dealu la 15,6 km
Se poate ajunge pana in apropiere de turn cu o masina de teren, in rest pe jos.
Dealul Melcului Corund

Dealul Melcului Corund la 15,7 km
M-am oprit sa vad starea actuala a amenajarilor de pe Dealul Melcului. Am instalat o geocutie noua la geoobiectiv.

Cascada Varsag in limba maghiara - magyarul: Csorgókő-vízesés Székelyvarság

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascada Varsag
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Piatra Secuilor Nord - Muntii Trascaului De doua ori pe Piatra Secuilor. In acel sfarsit de saptamana, am urcat de doua ori pe Piatra Secuilor. Odata sambata, dinspre Pestera Studentilor.
  • Buteasa - Muntii Bihor Cutia de pe Buteasa. Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita.
  • Cetatea Almasului Tura organizata de Asociatia Carpatina Ardeleana. Am ajuns la Stana cu ocazia unei ture organizate de Asociatia Carpatina Ardeleana. Sambata dimineata peste o suta de persoane s-au indreptat catre Cetatea Almasului.
  • Piatra Corbului Transformare in POI. Multumesc pentru atentionare. Copacul dublu, respectiv scorbura, pot fi identificate usor pe baza fotografiei.
  • Santurile Cetatii Santurile amenajate ale Cetatii. Avand in vedere ca santurile cetatii au fost amenajate, mai mult ca sigur ca ascunzisul a fost distrus in timpul lucrarilor. Intrebare catre cel care a ascuns geocutia.
  • Varful Tatalui - Muntii Ciucului Am ajuns aici prin Ciughes-Palanca, pe paraul Palistanenilor. Desi este iarna, am avut parte de un curcubeu. Geocutia era in buna stare, nefiind o problema gasirea ei.
  • Cheile Dofteanei Lipsa de experienta, bat-o vina!. Avem un GPS foarte foarte bun (Garmin 60 si inca niste litere - nu-i pe aproape acum). Care ne-a tot impins dincolo de rau.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Varsag? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 10 luni si 22 zile!