Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cascada Vanatara - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cascada Vanatara

Cascada Vanatara | Unde este acest loc?

Cascada Vanatara..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Punctul de belvedere si cascada 2 Sub Piatra Casa traditionala Se ocoleste prin stanga Sa 4583 Punctul de belvedere si cascada 1 Ponor Cascada. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Vanatara! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cascada Vanatara si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sub Piatra, se afla la 1.81 km distanta.
Cazare

Cazare Sub Piatra (Salciua, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Sub Piatra, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.09 km distanta: Vanatarile Ponorului - Muntii Trascau (16 poze).
14714724481100
14714724491101
14714724501102
14714724511103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cascada Vanatara?
Cheile Piatra Baltii. Cheile Rametului. Atat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit - O vizita in Cheile Rametului. (obiectiv turistic cu geocutie) Cetatea Coltesti. Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte. La castel in poarta oare cine bate? - Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti.
Cheile Pravului. Coltesti. O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am făcut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Cheile Valisoarei.
Ardascheia Judetul Alba. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Ugerului. Stanca impozantă din capătul nordic al munților Trascăului, vizibilă de pe DN75, între Vidolm și Lunca Arieșului. Dupa o urcare de o ora si jumatate - Am gasit-o 5 septembrie 2020 15:15, Erika🐱 Peter🗡 si Lyric 🐶🆎🇷🇴 Am urcat o ora jumate din Coltesti. (geoascunzis)
Laricetul de la Vidolm. Izbucurile Bujor si Feredeu. Cheile Tecsestilor. Piatra Cetii. Rezervatia Naturala Piatra Cetii este o arie naturala complexa constituita dintr-un relief pitoresc reprezentat de creste, abrupturi, tancuri si stancarii pe partea sudica si partial de versanti acoperiti cu vegetatie forestiera. Geokret - Am depus geokretul geokopacz03. (geoascunzis)

Cascada Vanatara in limba maghiara - magyarul: Szolcsvai víznyelő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascada Vanatara
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  • Cascada Vanatara, GCSZBP - In data de 19 septembrie, dimineata, dupa o scurta cautare, am gasit geocutia avand codul GCSZBP...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Vanatara? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Pestera Huda lui Papara
Pestera Huda lui Papara
Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos.
Cascada La Sipote
Cascada La Sipote la 3.88 km
GR0594 Cascada La Sipote

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.