Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cheile Pociovalistei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Cheile Pociovalistei | Unde este acest loc?

Cheile Pociovalistei..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Pociovalistei! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cheile Pociovalistei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Runc, se afla la 2.19 km distanta.
Cazare

Cazare Runc (Ocolis, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Runc, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.77 km distanta: Scarita-Belioara - Varful Plai (48 poze).
14714744851100
14714744861101
14714744871102
14714744881103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Pociovalistei?
Varful Ugerului. Vârful oferă o minunată panoramă asupra văii Arieșului, asupra stâncilor Belioarei, Muntele Mare, iar spre est, asupra Cheilor Aiudului, Colțeștiului și a crestei Ardascheii. Dupa o urcare de o ora si jumatate - Am gasit-o 5 septembrie 2020 15:15, Erika🐱 Peter🗡 si Lyric 🐶🆎🇷🇴 Am urcat o ora jumate din Coltesti. (obiectiv interesant cu geocutie)
Ardascheia. La 9.7 km. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Mina de campie. Pe hartile istorice vechi apare denumirea de Eisenhammer (ciocane de fier, furnale) langa Tibloc, Bufnita.
(obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Silosului. Coltesti. La 12.2 km. O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am făcut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Cetatea Coltesti. Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte. La castel in poarta oare cine bate? - Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti.
Izvorul La Rogoaze.

Cheile Pociovalistei in limba maghiara - magyarul: Pociovalistei-szoros

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cheile Pociovalistei
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Pociovalistei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Runcului
  Cheile Runcului
  Cheile Runcului este o rezervatie complexa, constituita dintr-un relief deosebit de pitoresc, un ansamblu de abrupturi, creste, tancuri si turnuri.
  Panorama Scarita-Belioara
  Panorama Scarita-Belioara la 4.08 km
  GR0592 Panorama Scarita-Belioara

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.