Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Podul Giurgiului

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Podul Giurgiului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Gunoi 2 gara linie ingusta Targu Mures
Gunoi 2
Casuta Covasna plan inclinat cale ferata forestiera
Casuta
Drumul spre cascada 1 cascada sipote
Drumul spre cascada 1
Salupa rapida Gura Portitei
Salupa rapida

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Podul Giurgiului!

Lacul Podul Giurgiului.. Vizitati Lacul Podul Giurgiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Vistisoara, se afla la 12,16 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Podul Giurgiului?
(detalii dupa autentificare)
Fereastra Zmeilor - Portita Arpaselului la la 2,3 km. Curmatura Preluncilor la la 2,4 km.
Spintecatura Moldoveanului la la 4,2 km. Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I.
Varful Moldoveanul Muntii Fagarasului la la 4,2 km. Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto.
Lacul Balea la la 4,6 km.
Am gasit geocutia.
Portita Vistei Muntii Fagaras la la 4,7 km. Refugiul Vistea Muntii Fagaras la la 5 km. Curmatura Balei la la 5,6 km. Saua Galbenele Muntii Fagaras la la 5,8 km. Saua Paltinului la la 5,8 km.
Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la la 6 km.
In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina.
Cascada Balea la la 6,3 km. Saua Doamnei la la 6,4 km.
Belvedere Cascada Balea Valea Balea Muntii Fagaras la la 6,4 km.
Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei.
Saua Galasescului Muntii Fagaras la la 6,5 km. Saua Laitel la la 7,3 km.
Caderile de apa ale Caltunului la la 7,3 km.
La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa.
Saua Racorele Muntii Fagaras la la 7,3 km. Varful Laitel la la 7,5 km. Valea Arpasului Mina la la 7,8 km.
Mina parasita Piciorul Lespezilor la la 8 km.
Desi am observat obiectivul la inceputul unei ture pe Lespezi, am cautat cutia la intoarcere.
Fereastra Mica a Sambetei Muntii Fagaras la la 8,3 km.
Lacul Caltun Muntii Fagaras la la 8,6 km. Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc. Varful Slanina Muntii Fagaras la la 8,6 km. Fereastra Mare a Sambetei Muntii Fagaras la la 8,8 km.
Lespezi Star la la 9 km.
Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat.
Coltul Balaceni Muntii Fagaras la la 9,1 km.
Geo Negoiu Muntii Fagaras la la 9,8 km. Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu. Varful Cheia Bandei Muntii Fagaras la la 10,1 km.
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Podul Giurgiului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Baile Homorod: Copaci rupte - Chiar acolo sunt mai multe copaci rupte in doua, Istvan.
  • Orasul de Floci: Hai sa-i zicem flocaiala - Trebuie sa recunosc ca nu am cautat cutia, insa plimbarea prin vechiul Targ de Floci a meritat. Stiam cate ceva despre el, mai precis partea legata de Mihai Viteazu.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Ascunzis curat - Unul dintre ascunzisurile curate. Atat imprejurimea cat si locul cutiei.
  • Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta: Podul ce n-a fost - Am vizitat podul ce n-a fost intr-o zi fierbinte de vara. Am profitat de o iesire cu bicicleta in zona pentru a bifa obiectivele semnalate de dl.
  • Cetatea feudala Salasu de Sus: Cetate - Am ajuns in acest loc, am vizitat cetatea. Pacat ca nu este pusa in evidenta.
  • Crucea de pe Plaiul Ugra: Veverita contra sau pro geotrekking - Probabil vreo veverita a deschis cutiuta confundand-o cu o nuca. Sigur, avand in vedere ascunzisul, trebuia o cutie mai zdravana.
  • Cascada Beusnita: Cascada Beusnita - Cand am fost, debitul era foarte mic si vegetatia zvantata, de am reusit sa urc pe culmile cele mai inalte. Chiar si asa, frumusetea este deosebita.
  • Stanca La Panda: Am lasat o maimuta verde - Am gasit geocutia cu ajutorul unei alte echipe cu care m-am intalnit in varf.
  • Podul prabusit si disparut: Podul disparut - Am transformat tipul ascunzisului in punct de interes, POI. Am redenumit punctul de interes Podul prabusit si disparut, denumire care reflecta mai bine situatia actuala.
  • Stancile Turnuri: La o inaltime bunicica - Dupa un urcus pronuntat am ajuns la aceasta geocutie. Un ascunzis foaret bun.
  • Lumea pierduta din gradina botanica: I am just curious - How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Pornind din vale - Am luat-o pe calea directa. Adica in sus.
  • Panorama Ciucului: Panorama Ciucului - Locatie ce indeamna la relaxare. Mereu descoperi ceva interesant.
  • Baia Calugarilor: Gasit relativ usor - Am gasit geocutia relativ usor si am introdus o moneda de 1000 lei vechi. Nu am extras nimic.
  • Biertan: Gasita - Am gasit cutia. Mersi.
  • Cheile Tisitei: Ti-am urmat sfatul - Ti-am urmat sfatul si am ascus o cutie in Cheile Tisitei. Acum, pentru ca nu vreau sa fac vreo prostie, am sa te rog sa-mi confirmi ca trebuie sa anunt o geocutie noua.
  • La Rascruce - Muntii Ciucas: Precizare - Cele doua cutii metalice nu sunt adaposturi. Ele protejeaza niste sonde seismice ale celor de la statia de la Muntele Rosu.
  • Concretiuni de Feleac: Excursie in zona - Am gasit geocutia cu ocazia unei excursii in zona. Ascunzisul este intr-un loc foarte bun.
  • Concretiuni de Feleac: Vreme buna de toamna, peisaj frumos - Cred ca distanta de 35 m de la concretiunea mare este exagerata. Sunt circa 20 m.
  • Baile Dugas - Danesti: De dragul furnicilor, nu! - Nu ne-am indurat sa mai stricam inca odata (pentru noi ar fi fost prima oara) micul musuroi de furnici care era cladit in fata ascunzisului. Oricum parea ca scoarta se stransese, ingustand mult gaura (e reactia arborelui la agresiunea furnicilor - nu e nici o gluma).
  • Biserica lutherana - Hetiur: Langa sosea - Dupa o pauza de masa, am luat desertul. Am gasit cutia :-).
  • Coloanele de bazalt de la Racos: Impresionant - Am trecut prin Racos la intoarcerea dintr-o delegatie la Targu Mures. Era dupa-amiaza tarziu, si am reusit sa vizitez aceasta cutie, dar la crater n-am mai ajuns.
  • Dealul Dracoaia: Pe Drumul Crucii pe Dracoaia - Dealul Dracoaia reprezinta un cert punct de atractie aproape irezistibila. Pentru cine suie/coboara pe Valea Trotusului cu masina ori cu trenul, datorita alurii sale semete, singulara in contextul culmilor de primprejur.
  • Palatul Cantacuzino: In vizita la Nabab - Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10:15, iar ultimul la 18:15. Vizita cu ghid dureaza aproximativ o ora, si costa 20 de lei pe cap de adult.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Podul Giurgiului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.