Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Biserica romano-catolica Sfantul Mihail - Satu Nou - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica romano-catolica Sfantul Mihail - Satu Nou

Biserica romano-catolica Sfantul Mihail - Satu Nou | Unde este acest loc?

Satu Nou este un sat din comuna Pargaresti. Se afla langa raul Trotus, la vest de Onesti, la sud-est de Targu Ocna, intre Pargaresti si Nicoresti...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica moderna Turnul dinspre terenul de joaca Intrarea Turnul vazut din laterala Turn gol, aerisit. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica romano-catolica Sfantul Mihail Satu Nou! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Biserica romano-catolica Sfantul Mihail - Satu Nou si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Satu Nou, se afla la 0.13 km distanta.
Cazare

Cazare Satu Nou (Pargaresti, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Satu Nou, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.85 km distanta: Trovantii de la Viisoara - Berzunti (12 poze). Trovantii constituie o curiozitate destul de comuna, in afara de cei de la Costesti, judetul Valcea, exista numeroase alte locatii, cu formatiuni asemanatoare.
14714770461100
14714770471101
14714770481102
14714770491103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica romano-catolica Sfantul Mihail Satu Nou?
Cascadele de la cariera Velnita Judetul Bacau. Intre localitatile Targu Ocna si Ciresoaia, la cariera de piatra Velnita, drumetul indraznet, bine echipat, dar si cu destula experienta, va descoperi un adevarat paradis al cascadelor. Traseul cascadelor - Un fotoreportaj al unui traseu în circuit pe la cascadele descrise în acest post poate fi găsit pe: https://www. (geoobiectiv cu geocutie)
Monumentul Eroilor. Monumentul Eroilor de pe Magura Ocnei din orasul Targu Ocna este un monument comemorativ al militarilor romani morti in Primul Razboi Mondial.
Belvedere Piatra Soimului. Piatra Soimului, zona stancoasa preferata de alpinistii locali, se afla pe un versant de munte, plina cu stancarii de gresie, deasupra comunei Oituz, din judetul Bacau. Piatra Soimului - Ascunziș bine ales, găsirea cutiei oferind . (geoobiectiv cu geocutie)
Pe culme. La 5.9 km. Culmea Pietrei Soimului are si o surpriza - Nu mai ajunsesem pe micul platou al Dealului Piatra Soimului de foarte multi ani si mai ales nu pe traseul . (atractie turistica si geocutie) Piatra cu Palarie. De la Piatra Soimului se urmeaza o poteca de-a coasta, pe sub impresionantul brau de piatra al dealului, din care se evidentiaza o stanca uriasa. Jos palaria pentru Piatra cu Palarie - Titlul comentariului se refera la ideea excelenta a administratorului acestui site de a amenaja un ascunzis la interesanta stanca numita de locuitorii Oituzului Piatra cu Palarie. (geoascunzis)
Fortareata de piatra. Am ... cucerit Fortareata de pe Piatra Soimului - Inca un obiectiv interesant de pe Piatra Soimului pe care il stiam de mult. Piatra cu caldare mica. La 6.1 km. Nici Caldarea Mica nu a fost goala - Ca si Caldarea Mare, si aceasta are un ce suficient de interesant care sa te faca să tot stai pe ganduri prvind-o. Madona si Bestia. Pe deal sunt numeroase fenomene de acest gen, ce merita vazute.
Piatra cu caldare mare. Dupa ce trecem pe sub Piatra cu Palarie, ramanem sub zidul de piatra pana atingem muchia sud-vestica a dealului. Caldarea Mare din Piatra Soimului a fost cu plin - Cunoscand bine locatia, ne-a fost usor sa gasim ascunzisul; a fost usor de gasit si geocutia.
Gurile vechilor mine de sare de la Targu Ocna. Surpriza din ascunzis - Dupa excursia de pe dealul Cosna, mi-a ramas doar putin timp pana la inserare.

Biserica romano-catolica Sfantul Mihail Satu Nou in limba maghiara - magyarul: Szent Mihály katolikus templom Újfalu

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Bacau
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Biserica romano-catolica Sfantul Mihail
 • Localizare pozitie pe harta Satu Nou
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Satu Nou si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica romano-catolica Sfantul Mihail? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Fantana din mijlocul drumului
  Fantana din mijlocul drumului
  Pe strada Mihai Viteazul din Nicoresti, la aproximativ 150 m vest de drumul principal al localitatii, strada Stefan cel Mare, gasim o interesanta fantana, cu apa nepotabila, chiar in mijlocul drumului.
  La stanci
  La stanci
  Vorbim despre un grup de stanci dintre care se detaseaza una masiva, de vreo 10 m inaltime.

  Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.