Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Capela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Capela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu

Capela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu | Unde este acest loc?

Pe Dealul Bozdos (Ungureanului) ce domina satul Valea Seaca dinspre vest se afla, ca pe toate dealurile din nord-vestul Culmii Pietricica, o capela a puternicei comunitatii catolice bacauane de sub aceasta culme...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre Capela Bozdos Capela Bozdos - 1 Capela Bozdos - 2 Satul Valea Mare vazut de la capela Drumul de la capela spre Culmea Pietricica. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Capela Bozdos Valea Seaca Nicolae Balcescu! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Capela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Buchila, se afla la 1.04 km distanta.
Cazare

Cazare Buchila (Nicolae Balcescu, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Buchila, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 24.8 km distanta: Trovantii de la Viisoara - Berzunti (12 poze). Trovantii constituie o curiozitate destul de comuna, in afara de cei de la Costesti, judetul Valcea, exista numeroase alte locatii, cu formatiuni asemanatoare.
14714770461100
14714770471101
14714770481102
14714770491103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Capela Bozdos Valea Seaca - Nicolae Balcescu?
Capela Sinislau. Dealul Sinislau delimiteaza spre sud teritoriul comunei Luizi-Calugara. (geoascunzis)
Varful Hegesca. Dealul Hegesca este un mic interfluviu dintre obarsiile paraului Bahna ce curge, drenat printr-un canal de beton, prin comuna Luizi-Calugara. (geoascunzis)
Capela Calvar. Dealul Calvar domina dinspre vest comuna Luizi-Calugara. (geoascunzis)
Altarul de pe paraul Bahna. La 8.6 km. Paraul Bahna traverseaza comuna Luizi-Calugara, ajungand in Siret dupa ce se uneste cu paraul Sarata. (geoobiectiv cu geocutie)
Capela Ghert. Dealul Ghert delimiteaza spre nord teritoriul comunei Luizi Calugara, dominand unul dintre satele sale componente, Osebiti.
Lacul Cleja. Picturi murale. La 12.8 km. Picturile murale au fost realizate cu vopsea purificatoare de aer, astfel incat Bacaul este azi orasul cu cele mai multe picturi purificatoare din Europa.
Lacul Serbanesti Bacau. Lacul Horgesti. Manastirea Carmelitana din Luncani. Carmelitii sunt prezenti in Romania din 1992, in Bacau din 1998, cand s-a inceput constructia manastirii de la Luncani. Carmelitani - La Iisus se ajunge pe o alee prin stanga.
Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana. La Manastirea Carmelitana de la Luncani se arganizeaza numeroase activitati, se fac vizite, incheiate cu pelerinaje pe dealul din spatele manastirii, pe care s-a amenajat un Drum al Crucii. Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani - In padurea din jurul manastirii a inceput concursul de triluri.
Biserica veche din Dragusani. Dragusani este un sat al comunei Parava cu casele grupate sau insirate de-a lungul paraului Dragusani.
Cetatea dacica Racatau. Cetatea se afla pe malul stang al lacului de acumulare Racaciuni, implicit, al Siretului, in afara satului Racataul de Jos, dar pe raza administrativa a acestuia.
Schitul Sfantul Alexie. Ctitoria este de data recenta, 2016.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Capela Bozdos
 • Localizare pozitie pe harta Valea Seaca - Nicolae Balcescu
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Valea Seaca - Nicolae Balcescu si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Capela Bozdos? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica de lemn din satul Buchila
  Biserica de lemn din satul Buchila
  Este o bisericuta catolica mai putin cunoscuta, deservind cimitirul satului Buchila aflat la periferia sa.
  Capela Ciciola
  Capela Ciciola
  Unul dintre varfurile importante ale Culmii Pietricica, de fapt, al doilea ca inaltime - 717 m -, este Varful Carunta, accesibil din satul Valea Mare (Faraoani).

  Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.