Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz

Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz | Unde este acest loc?

Coborand de pe culme pe latura vestica a dealului Piatra Soimului, am descoperit o interesanta fortareata construita din pietre, de fapt o amenajare militara din Primul Razboi Mondial. Amenajarea consta dintr-un zid exterior si unul interior, niste trepte de piatra, respectiv interiorul fortaretei. De astazi curtea fortaretei ascunde si o comoara, care asteapta sa fie gasita...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Fortareata de piatra Zidul exterior Trepte din piatra Zidul interior Curtea fortaretei 8428 Deasupra fortificatiei 8431 Balaurul cu 4 capete Impreuna si totusi separati Marcaj gastroturistic. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fortareata de piatra Piatra Soimului Oituz! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Calcai, se afla la 0.82 km distanta.
Cazare

Cazare Calcai (Oituz, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Calcai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.74 km distanta: Cascadele de la Cariera Velnita - Caderile de apa din partea stanga (18 poze). Cascada evantai, Cascada laterala, Cascada cu etaj, Cascada cu trepte, Cascada hamac, Cascada terasa, Cascada de dupa arcada, Cub de piatra suspendat, Cascada maro, Cascada cu tavan.
147147s_76161100
147147s_7617_b1_evantai1101
147147s_7620_b2_lateral1102
147147s_76211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Fortareata de piatra Piatra Soimului - Oituz?
Monumentul de pe Dealul Cosna. Am pornit din satul Nicoresti - Ma pregateam sa pornesc spre dealul Cosna, pe traseul marcat cu cruce rosie, din Targu Ocna. (atractie turistica si geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) La stanci. Hrib fara palarie, tobogan, si cap de animal culcat - Dupa ce am vizitat monumentul de pe dealul Cosna, respectiv varful omonim, am decis sa cobor si pana la grupul de stanci din apropiere. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cascadele de la cariera Velnita. Intre localitatile Targu Ocna si Ciresoaia, la cariera de piatra Velnita, drumetul indraznet, bine echipat, dar si cu destula experienta, va descoperi un adevarat paradis al cascadelor. Traseul cascadelor - Un fotoreportaj al unui traseu în circuit pe la cascadele descrise în acest post poate fi găsit pe: https://www. (geoobiectiv cu geocutie)
Fantana din mijlocul drumului. Pe strada Mihai Viteazul din Nicoresti, la aproximativ 150 m vest de drumul principal al localitatii, strada Stefan cel Mare, gasim o interesanta fantana, cu apa nepotabila, chiar in mijlocul drumului.
Cetatuia dacica Titelca. Intre izvoarele paraului Strigoiu - ce separa dealurile Chichilau și Pietrisu, afluent al Trotusului, la Tisești-Tg.
Valea Lesuntu Mic. Biserica romano-catolica Sfantul Mihail. La Jgheaburi. La 6.1 km.
Monumentul Eroilor. Monumentul Eroilor de pe Magura Ocnei din orasul Targu Ocna este un monument comemorativ al militarilor romani morti in Primul Razboi Mondial.
Dealul Ciresoaia.

Fortareata de piatra Piatra Soimului - Oituz in limba maghiara - magyarul: Kőerődítmény Sólyom-kő Gorzafalva

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Piatra Soimului - Oituz
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Fortareata de piatra - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Am ... cucerit Fortareata de pe Piatra Soimului - Inca un obiectiv interesant de pe Piatra Soimului pe care il stiam de mult...

Ai ajuns in Piatra Soimului - Oituz si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fortareata de piatra? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Piatra cu caldare mica
Piatra cu caldare mica
Cautand Piatra cu caldare mare, am descoperit mai intai o alta stanca, de forma unui creier, care are pe partea laterala o mica (semi)caldare.
Madona si Bestia
Madona si Bestia
Pe deal sunt numeroase fenomene de acest gen, ce merita vazute.

Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.