Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Grota La Ulcior

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Grota La Ulcior - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Valea Oratii Cheia Canionul Oratii
Valea Oratii
Gol sau nu? Fagetel biserica ortodoxa
Gol sau nu?
Lumina Saciova biserica
Lumina
Gradina de piatra 3 Siculeni Siculicidium
Gradina de piatra 3

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Grota La Ulcior!

Grota La Ulcior.. Vizitati Grota La Ulcior si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Pestera, se afla la 6,02 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Pestera: 2
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Grota La Ulcior?
(detalii dupa autentificare)
Elis Braul de Mijloc la la 130 m. Santinela Canion Anghelide la la 180 m. Poarta Mare din Canionul Anghelide la la 310 m. Varful Vladusca la la 370 m. Varful Sbirii la la 490 m. Varful Caldarii Ocolite la la 570 m.
Piscul Baciului - Muntii Piatra Craiului la la 740 m. Conform logurilor din cutie, am fost al patrulea gasitor.
Varful La Om Muntii Piatra Craiului la la 740 m.
Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
Refugiul Saua Grind - Muntii Piatra Craiului la la 1 km.
Aici se termina creasta nordica.
La Zaplaz Muntii Piatra Craiului la la 1,1 km. Varful Timbalul Mic la la 1,1 km.
Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului la la 1,3 km.
Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind.
Saua Calinetului la la 1,4 km. Varful Intre Timbale la la 1,5 km.
Turnuletul cu Poarta la la 1,5 km.
Stanca Turnuletul cu Poarta se afla in apropiere de Malul Galben, la baza peretelui de stanca care porneste spre sud.
Izvorul Capitanului Orlowski - Muntii Piatra Craiului la la 1,6 km.
In trecut traseul din valea paraului Calinet era nemarcat, azi se urmareste marcajul triunghi rosu, care porneste de la Podul Calinet, unde paraul se varsa in Barsa.
Hornul Nisipos - Muntii Piatra Craiului la la 1,7 km.
In trecut se putea urca deasupra peretelui cu ajutorul unor cabluri metalice, azi a fost amenajata o noua poteca prin stanga, marcata cu triunghi rosu.
Refugiul Sperantelor Cioranga Mare la la 1,7 km.
Aici poteca se ramifica, spre dreapta la Padina lui Calinet, iar spre stanga la Braul Cioranga Mare, pe langa refugiu.
Umerii Pietrei Craiului la la 1,8 km. Refugiul Varful Ascutit Judetul Brasov la la 2,1 km. Varful Ascutit la la 2,1 km.
Izvorul din Poiana Inchisa Muntii Piatra Craiului la la 2,5 km.
Apa este captata intr-o cutie metalica prevazuta cu o usita si orificiu de scurgere, cineva a lasat si o cana metalica langa izvor.
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14 Muntii Piatra Craiului Judetul Arges la la 2,6 km.
Exista sase intrari-iesiri, fiecare pe poteci nemarcate.
Braul Rosu Muntii Piatra Craiului Judetul Arges la la 2,8 km.
Poteca nemarcata incepe de la baza Peretelui Central, de unde urca pe un grohotis rosu, de unde si numele.
Varful Padinii Popii la la 3,1 km. Izvorul La Gavan la la 3,2 km.
Pestera Stanciului Muntii Piatra Craiului la la 3,3 km.
Neavand la dispozitie un gps, doar am sunat acasa pe cineva sa ma ghideze cu info de pe net.
Ceardacul Stanciului Piatra Craiului la la 3,3 km. Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Am gasit geocutia din intamplare cand ma cataram, acolo am citit despre asta si e prima mea experienta, ma incanta foarte tare ideea si sper sa adun cat mai multe.
Stancile din Valea Cheii Piatra Craiului la la 3,4 km.
In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante.

Grota La Ulcior in limba maghiara - magyarul: Grota La Ulcior

Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Grota La Ulcior
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Piatra Uriasului de la Asau: Uriasul adormit - Piatra seamana cu spinarea unui urias. Noroc ca ne lasa sa il calarim.
  • Parcul Central - Odorheiu Secuiesc: Culoarea verde - Am gasit geocutia ascunsa intr-un frumos parc din Odorheiu Secuiesc. Probabil cea mai frumoasa perioada a anului pentru culoarea verde.
  • Varful Papusa: Pe Varful Papusa dinspre Portile Inchise - Dupa ce am gasit geocutia ascunsa pe varful Mare, am trecut prin Portile Inchise si am urcat pe varful Papusa. Este pentru prima data cand sunt in aceasta zona, dar cred ca este unul dintre cele mai frumoase locuri din muntii Retezat, Taul Tapului si Portile Inchise.
  • Fag sub varful Oituz-Izvor: Fag pazit strasnic de caini - L-am gasit la finele drumetiei noastre. In apropierea lui este o stana cu foarte, foarte multi caini, extrem de rai.
  • GK Hotel Szent Kristof: Am gasit - Am gasit aceasta geocutie.
  • Baile Cibre - Frumoasa: Din nou aici, dar noul ascunzis este gol! - Lamuriti, in urma lecturii precizarilor facute de Trekkingklub, unde se afla ascunzisul. Am cercetat cu mult sarg locul cu pricina.
  • Cheile Dofteanei: Precizari suplimentare - Voi aveti un gps dedicat, sau folositi o tableta? Ori gps-ul dintr-un telefon destept?
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa. Initial am cautat geocutia pe baza coordonatelor date, la aproximativ 28 m de ascunzisul real.
  • Cimitirul Eroilor de la Poieni - Targu Ocna: Stanga sau dreapta? - Am parcat pe marginea drumului, undeva intre sonda straveche si cimitirul eroilor, deplasandu-ma apoi pe jos pana la ambele ascunzisuri. Initial am cautat geocutia la extremitatea stanga a randului de jos, dar am gasit-o la extremitatea dreapta.
  • Varful Papusa: Travel Bug-ul de pe Varful Papusa - Poti contacta pe com persoana care a plasat travel bug-ul in cutia de pe varful Papusa, sa logheze travel bug-ul in geocutia in care il vei pune tu. Astfel se asigura continuitatea urmaririi acestui travel bug.
  • Dealul Crucii: Spre Dealul Crucii dinspre Capeni - M-am apropiat de ascunzis dinspre Capeni, unde am lasat masina la o distanta de 2,5 km de geocutie. Urmand un drum de caruta, am ajuns lejer pe platoul Dealul Crucii, care este cel mai inalt punct al creastei vestice a Muntilor Baraolt (821 m).
  • Cheile Dofteanei: Lipsa de experienta, bat-o vina! - Avem un GPS foarte foarte bun (Garmin 60 si inca niste litere - nu-i pe aproape acum). Care ne-a tot impins dincolo de rau.
  • Varful Baesul: Panorama deosebita - Am gasit geocutia ascunsa pe varful Baesul de langa orasul Toplita. Am pornit din Calimanel, trecand pe langa o cariera de piatra, respectiv stancile unde exerseaza cataratorii localnici.
  • Cetatea de pamant uitata: Fara furca, la cetatea de pamant uitata - Pentru ziua de azi, ne-am propus o mica tura in circuit, pornind din Frumoasa, urcand pe Drumul Muntelui pana pe Muntele Paganul, vizitand apoi Cetatea de pamant uitata, cu coborare la Baile Cibre si intoarcere in sat.Am ales aceasta zi de primavara timpurie, pentru a evita o eventuala intalnire cu caini ciobanesti.
  • Turnul cu pantofi: Turnul cu pantofi - Am gasit usor aceasta geocutie.
  • Pseudosphaera - Targu Mures: Pseudosphaera - A cautat ceva timp, dar pana la urma am gasit cutia. Constructia mi se pare extrem de interesanta, pacat ca locul este neingrijit.
  • Varful Cernegura - Muntii Tarcaului: Varful Cernegura - Gasit geocutia in crapatura de la baza fagului. Dupa ce am rascolit toate stancile si intors o cioata uriasa crezand ca aceasta cutie este una de iaurt de 1 kg.
  • Coloanele de bazalt de la Racos: Virusul jocului - Felcitari. Inseamna ca am reusit sa-ti transmit virusul jocului.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni: O alta schimbare la fata: ascunzisul de la Leliceni - Consimtim la comentariile elogioase la adresa locului. Linistea - cea transcedentala, nu doar cea sonora - stapaneste nu doar spatiul dimprejur ci si timpul.
  • Cetatea Brasov: Lipseste temporar - Cutia lipseste in urma renovarilor efectuate la cetate.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Gasita - Am gasit aceasta geocutie.
  • Varful Cozluc - Muntii Macinului: Am vrut sa impusc doi iepuri dintr-o singura impuscatura - Planul meu a fost ca dupa parcurgerea Cheilor Chediului sa ajung cumva si pe varful Cozluc, respectiv la geoascunzis. Am avut si timp destul de putin pana la inserare, a trebuit sa ma grabesc.
  • Gurile vechilor mine de sare de la Targu Ocna: Sare versus frigider - Cum metodele de conservare au evoluat, sarea nu mai are mare cautare, decat pentru industrie sau iarna la drumuri. Deci si fondurile pentru lucrari de conservare sau ecologizare sunt sub semnul incertitudinii.
  • Cascada Bigar: Paralela 45 - Fiind aproape de DN57B, a fost destul de usor de gasit. Cascada este considerata una dintre cele mai frumoase din Europa.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Grota La Ulcior? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.