Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Izvoarele Gradistei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Izvoarele Gradistei | Unde este acest loc?

Izvoarele Gradistei..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvoarele Gradistei! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Izvoarele Gradistei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Fundata, se afla la 1.59 km distanta.
Cazare

Cazare Fundata (Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Fundata, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7.96 km distanta: Prapastiile Zarnestilor - Muntii Piatra Craiului (16 poze).
14714734651100
14714734691101
14714734701102
14714734711103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvoarele Gradistei?
Poiana larga pe Valea Simonului. Varful Santilia Mare. Cheia Cheii. (atractie turistica si geocutie) Acul din Valea Urzicii. Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului. (geoobiectiv cu geocutie)
Prapastiile Zarnestilor. Prapastiile Zarnestilor reprezinta unul dintre importantele obiective turistice ale Pietrei Craiului. (geoascunzis)
Cheia Pisicii. La aproximativ 2 km de la intrarea in Cheile Zarnestilor dinspre Zarnesti, ajungem la intersectia cu valea Vladusca, respectiv la intrarea in cheile inguste ale acesteia, Cheia Pisicii. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul Satic. Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar.
Pestera Stanciului. Cabana Garofita Pietrei Craiului - Marele Grohotis - Cerdacul Stanciului cruce galbena. Comoara din Pestera Stanciului - Coordonatele gps nu te mai ajuta la cautarea acestei geocutii.
Stancile din Valea Cheii. In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante.
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14. La 9.3 km. Exista sase intrari-iesiri, fiecare pe poteci nemarcate.
Braul Rosu. Poteca nemarcata incepe de la baza Peretelui Central, de unde urca pe un grohotis rosu, de unde si numele.

Izvoarele Gradistei in limba maghiara - magyarul: Gredistye forrásai

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvoarele Gradistei
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvoarele Gradistei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cetatea Oratia
  Cetatea Oratia
  Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea.
  Canionul Oratii
  Canionul Oratii
  Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos, poate fi insa foarte periculos in caz de ploaie si viitura.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.