Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Refugiul Saua Grind - Muntii Piatra Craiului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Refugiul Saua Grind - Muntii Piatra Craiului

Refugiul Saua Grind - Muntii Piatra Craiului | Unde este acest loc?

Saua Grind se afla la doar 350 m distanta de cel mai inalt varf al Pietrei Craiului, Piscul Baciului. Aici se termina creasta nordica...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Refugiu Saua Grind. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiul Saua Grind Muntii Piatra Craiului! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Refugiul Saua Grind - Muntii Piatra Craiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Pestera, se afla la 5.87 km distanta.
Cazare

Cazare Pestera (Moieciu, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Pestera, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.49 km distanta: Drumul lui Deubel - Muntii Piatra Craiului (36 poze). Plaiul Foii - La Zaplaz - Saua Grind.
14714710951100
14714710971101
14714710981102
14714711001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Refugiul Saua Grind Muntii Piatra Craiului?
Santinela Canion Anghelide. Refugiu Grind. La 1.1 km. Varful Vladusca. Refugiul Spirla. Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind. (geoobiectiv cu geocutie)
Poarta Mare din Canionul Anghelide. Izvorul din Poiana Inchisa. Izvorul din Poiana Inchisa se afla pe panta nordica a acesteia, locul este aratat si de o momaie. (geoascunzis)
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14. Exista sase intrari-iesiri, fiecare pe poteci nemarcate. (obiectiv interesant cu geocutie)
Braul Rosu Judetul Arges. (atractie turistica si geocutie) Pestera Stanciului. Comoara din Pestera Stanciului - Coordonatele gps nu te mai ajuta la cautarea acestei geocutii. Ceardacul Stanciului. Felicitari - Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Varful Intre Timbale.

Refugiul Saua Grind Muntii Piatra Craiului in limba maghiara - magyarul: Grind-nyereg menedékhely Királykő-hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Refugiul Saua Grind
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Piatra Craiului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Piatra Craiului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiul Saua Grind? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Varful La Om
  Varful La Om
  Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
  Umerii Pietrei Craiului
  Umerii Pietrei Craiului la 0.99 km
  GR0780 Umerii Pietrei Craiului

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.