Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cetatea Liteni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cetatea Liteni

Cetatea Liteni | Unde este acest loc?

Cetatea Liteni ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Liteni Cetatea Liteni Spini Cetatea Liteni Cetatea Liteni Din cetate Fereastra Cetatea Liteni de la distan?a Vedere de la cetate spre Valea Ierii ?mprejurimile ceta?i Valea Ierii de la cetate. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Liteni! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cetatea Liteni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Moara de Padure, se afla la 0.96 km distanta.
Cazare

Cazare Moara de Padure (Baisoara, Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Moara de Padure, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.03 km distanta: Cetatea Liteni (18 poze).
14714767101100
14714767111101
14714767121102
14714767201103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Liteni?
(obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Cosul Boului. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Micesti. Cetatea Fetei. Numele cetatii provine dintr-o legenda locala. Cetatea Fetei - Floresti - Intr-o zi frumoasă de sămbătă, am găsit această geocutie. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvorul Bilascu. Izvorul Bilascu este una dintre cele mai apreciate izvoare din padurea Faget de langa Cluj-Napoca. Am gasit cutia impreuna cu dadfac - Are nevoie de mentenanta.
Copacul Cerbul Minune. Una dintre atractiile turistice deosebite ale padurii Faget din Cluj-Napoca este copacul Cerbul Minune. Succes - Am gasit si aceasta geocutie. (geoascunzis)
Lacul Gilau Judetul Cluj. Concretiuni de Feleac Judetul Cluj. Intr-o excursie cu bicicleta - Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. Cheile Posegii. Mina medievala fier Lucaci. Lacul Tarnita.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Cluj
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cetatea Liteni
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Cetatea Liteni - Catarat si cache la sfarsitul saptamanii...
 • Multumiri pentru ascunzatoare - Am profitat de vacanta copiilor si am dat o fuga la Liteni...
 • Intr-o zi insorita de toamna - Am fost la cetatea Liteni cu bicicleta...
 • Speo 2009 - Am gasit geocutia ascunsa la Cetatea Liteni, cu ocazia participarii la Congresul National de Speologie 2009 Cluj...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Liteni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cheile Runcului
Cheile Runcului
Cheile Runcului este o rezervatie complexa, constituita dintr-un relief deosebit de pitoresc, un ansamblu de abrupturi, creste, tancuri si turnuri.
Izvorul Recea
Izvorul Recea
Izvorul Recea, sau Izvorul EKE, denumit dupa Societatea Carpatina Ardeleana, se afla pe Dealul Recea, in padurea dintre localitatile Selicea si Tauti.

Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.