Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Gradina agrobotanica Iuliu Prodan - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Gradina agrobotanica Iuliu Prodan | Unde este acest loc?

Gradina Agrobotanica Iuliu Prodan este situata pe teritoriul Universitătii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Pe o suprafata de aproape 7 hectare detine peste 1800 de specii vegetale...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Gradina agrobotanica Iuliu Prodan! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Gradina agrobotanica Iuliu Prodan si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Cluj-Napoca, se afla la 3.34 km distanta.
Cazare

Cazare Cluj-Napoca (Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Cluj-Napoca, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.7 km distanta: Concretiunile sferoidale de la Feleac (18 poze). Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si ouale de Feleac.
14714791031100
14714791051101
14714791071102
14714791091103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Gradina agrobotanica Iuliu Prodan?
Parcul Colina. Parcul Colina se afla la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea, se extinde pe suprafata destul de mare dar numai o suprafata mica este intretinuta corespunator, dar poate fi o plimbare pacuta pentru cei care vor sa scape de zgomotul orasului. Colina - N
Statuia Sfantului Donath. Belvedere est. (obiectiv turistic cu geocutie) Dealul Hoia Judetul Cluj.
Manastirea franciscana Alverna. Fabrica de pensule. Proiectul a fost initiat in 2009 de un grup de artisti, producatori si manageri culturali din Cluj.
Turnul cu pantofi. Turnul cu pantofi - U Universitatea de Arta si Design. Universitatea de Arta si Design din Cluj, in prezent avand sectii moderne de Foto-Video-Procesare computerizata a imaginii, Pedagogia Artei, Pictura murala – Conservare-Restaurare. Geocutie flexibila - O geocutie foarte flexibila! Multumesc Zbuciumel.
Copacul Cerbul Minune. Succes - Am gasit si aceasta geocutie. (atractie turistica si geocutie) Poiana Rotunda. Padurea Hoia se afla la vest de orasul Cluj-Napoca, respectiv Taietura Turcului.
Cheile Baciului. Formand granita de nord-est a padurii Hoia, Valea Lunga strabate calcare eocene si formeaza Cheile Baciului, cu versanti asimetrici (partea nordina este stancoasa si abrupta, cu roci fosilifere, drept care a fost declarata rezervatie naturala, iar partea sudica este ocupata de padure). Cheile Baciului - Am gasit usor ! Loc interesant din punct de vedere geologic. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica lui Stefan cel Mare. Biserica lui Stefan cel Mare nu trebuie confundata cu aceea a manastirii Feleac, pozitionata la cativa kilometri mai la sud-est. Un loc minunat - Deplasandu-ma la Cluj am atacat si aceasta cutie si am descoperit-o.
Concretiuni de Feleac Judetul Cluj. Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si concretiuni de Feleac. Intr-o excursie cu bicicleta - Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. (geoascunzis)
Izvorul Bilascu. Am gasit cutia impreuna cu dadfac - Are nevoie de mentenanta. Cetatea Fetei. Cetatea Fetei a fost o cetate construita in apropiere de localitatea Floresti. Cetatea Fetei - Floresti - Intr-o zi frumoasă de sămbătă, am găsit această geocutie.

Gradina agrobotanica Iuliu Prodan in limba maghiara - magyarul: Agrobotanikus kert Kolozsvár

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Gradina agrobotanica Iuliu Prodan
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Gradina agrobotanica Iuliu Prodan? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Lumea pierduta din gradina botanica
  Lumea pierduta din gradina botanica
  Lumea pierduta din gradina botanica Alexandru Borza - Cluj.
  Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu
  Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu la 1.29 km
  GR0179 Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca

  Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.