Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Laguna Albastra - Aghiresu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Laguna Albastra - Aghiresu

Laguna Albastra - Aghiresu | Unde este acest loc?

Laguna Albastra se afla la nord-est de comuna Aghiresu, in apropierea satului Aghiresu-Fabrici, la nord de Dealul Silos si vest de Dambu Dealului, intre valea Caolinei si valea lui Ciocas. Aici, sub Dealul Zalagosi, se afla fosta Mina Bagara, zona din care sa extras piatra si caolin...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Privire de ansamblu Malul sud-estic Printre tufe Stufaris Partea din vest Pereti de nisip Privit dinspre vest Prapastia Cariera in functiune Deasupra prapastiei Deasupra lacului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Laguna Albastra Aghiresu! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Laguna Albastra - Aghiresu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Aghiresu-Fabrici, se afla la 2.71 km distanta.
Cazare

Cazare Aghiresu-Fabrici (Aghiresu, Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Aghiresu-Fabrici, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.32 km distanta: Laguna Albastra - Aghiresu (24 poze).
14714719141100
14714719161101
14714719191102
14714719211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Laguna Albastra Aghiresu?
Dealul Cetatii. Pe Dealul Cetatii de langa localitatea Mera vom gasi un sit arheologic, inscris pe lista Monumentelor Istorice ale Judetului Cluj. Mera - Aveam in plan de mult timp sa vizitez aceasta cutie din apropierea Clujului. (geoascunzis)
Crucea Granicerului. Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Gilau. La 17.2 km. Tunelul Verde al Dragostei. Canionul Rasca. La 17.4 km. Lacul Somesul Cald. Lacul Chinteni. Lacul Tarnita. Peninsula Farcasului.

Laguna Albastra Aghiresu in limba maghiara - magyarul: Kék Lagúna Egeres

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Laguna Albastra
 • Localizare pozitie pe harta Aghiresu
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Un pic de verde - Laguna Albastra ne-a privit cu ochi verzi, posibil influentati de inceputul toamnei si de norii de pe cer...
 • Brooke Shields - Felicitari pentru gasirea geocutiei, intr-adevar Laguna albastra merita a fi vizitata mai ales vara...
 • Autentic peisaj selenar - Speram sa ne astepte Brooke Shields...
 • Aici merită să vii vara - Intr-o excursie cu bicicleta am găsit această geocutie...

Ai ajuns in Aghiresu si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Laguna Albastra? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cetatea Varjuvar
Cetatea Varjuvar la 11.06 km
GR0498 Cetatea Varjuvar
Cetatea Almasului
Cetatea Almasului la 11.85 km
GR0044 Cetatea Almasului

Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.