Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Poiana Rotunda - Padurea Hoia - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Poiana Rotunda - Padurea Hoia | Unde este acest loc?

Padurea Hoia se afla la vest de orasul Cluj-Napoca, respectiv Taietura Turcului. Se intinde pe o suprafata de aproximativ 295 hectare, iar cel mai inalt punct se afla pe Dealul Hoia, la altitudinea de 506 m. In partea de nord-est se afla Cheile Baciului, din care cauza se mai numeste si Padurea Baciu...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Rotunda Padurea Hoia! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Poiana Rotunda - Padurea Hoia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Floresti, se afla la 2.74 km distanta.
Cazare

Cazare Floresti (Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Floresti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.79 km distanta: Concretiunile sferoidale de la Feleac (18 poze). Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si ouale de Feleac.
14714791031100
14714791051101
14714791071102
14714791091103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poiana Rotunda Padurea Hoia?
Turnul cu ceas. Edificiul a fost ridicat in Piata Centrala din Cluj si se numara printre monumentele emblematice ale orasului. (obiectiv interesant cu geocutie)
Universitatea Babes-Bolyai. Puteti opta pentru caching dimineata devreme sau seara cand locul e mai linistit. Am gasit cutia - Dar a durat ceva pina am scos-o de la locul ei.
Biserica reformata de pe strada Lupului Judetul Cluj. Biserica a fost construita ca manastire a calugarilor minoriti franciscani, la indemnul si cu sprijinul regelui Matias Corvinul, incepand cu a doua jumatate a secolului al XV-lea.
Bastionul Croitorilor. La 6.9 km. Clujul medieval era înconjurat de un zid de aproximativ patru kilometri care avea peste 2o de bastioane. Bastionul croitorilor - Este un privilegiu ca am mai prins acest turn in piciore dupa atata amar de vreme.
Dealul Cetatii. Pe Dealul Cetatii de langa localitatea Mera vom gasi un sit arheologic, inscris pe lista Monumentelor Istorice ale Judetului Cluj. Mera - Aveam in plan de mult timp sa vizitez aceasta cutie din apropierea Clujului. (geoascunzis)
Fabrica de pensule Judetul Cluj. Fabrica de Pensule este un spatiu de creatie si promovare a artei contemporane, si functioneaza ca un centru cultural independent.
Turnul cu pantofi. La 7.9 km. El mai poate fi admirat de catre nostalgici, dar in prezent este aproape o ruina si probabil ca in curand va fi demolat. Turnul cu pantofi - U
Manastirea franciscana Alverna. Universitatea de Arta si Design. Acestea se adauga celor traditionale: Pictura, Sculptura, Grafica, Ceramica-Sticla-Metal, Arte Textile, Design avand si o sectie de pictura cu sediul la Sighisoara. Geocutie flexibila - O geocutie foarte flexibila! Multumesc Zbuciumel.
Izvorul Bilascu. Se ascunde la doar un kilometru de Casele Micesti. Am gasit cutia impreuna cu dadfac - Are nevoie de mentenanta.
Izvorul Recea. Multumim - In data de 26. (atractie turistica si geocutie) Concretiuni de Feleac. Un geolog roman le-a dat denumirea de trovanti. Intr-o excursie cu bicicleta - Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. (obiectiv interesant cu geocutie)

Poiana Rotunda Padurea Hoia in limba maghiara - magyarul: Kerek tisztás Hója-erdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Poiana Rotunda
 • Localizare pozitie pe harta Padurea Hoia
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Padurea Hoia si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Rotunda? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Baciului
  Cheile Baciului
  Formand granita de nord-est a padurii Hoia, Valea Lunga strabate calcare eocene si formeaza Cheile Baciului, cu versanti asimetrici (partea nordina este stancoasa si abrupta, cu roci fosilifere, drept care a fost declarata rezervatie naturala, iar partea sudica este ocupata de padure).
  Parcul Colina
  Parcul Colina
  Parcul Colina se afla la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea, se extinde pe suprafata destul de mare dar numai o suprafata mica este intretinuta corespunator, dar poate fi o plimbare pacuta pentru cei care vor sa scape de zgomotul orasului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.