Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Apa minerala Ercesi Mohas - Batanii Mici - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Apa minerala Ercesi Mohas - Batanii Mici

Apa minerala Ercesi Mohas - Batanii Mici | Unde este acest loc?

Apa minerala Ercesi Mohas se afla in bazinul hidrografic al vaii paraului Bradul Mare, sub si in stanga potecii care duce catre pestera cu apa minerala Benedek Elek...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Zona izvorului Tablou informativ Izvor cu apa minerala Izvorul Ercesi Mohas Pietrele verzi. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Apa minerala Ercesi Mohas Batanii Mici! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Apa minerala Ercesi Mohas - Batanii Mici si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Herculian, se afla la 3.73 km distanta.
Cazare

Cazare Herculian (Batani, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Herculian, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.37 km distanta: Pilisca Mare - Baile Tusnad (24 poze).
14714706211100
14714706241101
14714706271102
14714706281103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Apa minerala Ercesi Mohas Batanii Mici?
Inima fagului. Deasupra vaii paraului Pastravului, aproape de izvorul cu apa minerala, gasim mai multi fagi. (geoascunzis)
Izvorul din paraul Pastravului. Din Ozunca-Bai un drum de pamant ne duce catre valea paraului Pastravului, loc unde se afla pe vremuri Baia cu pastravi, predecesorul statiunii Ozunca-Bai. Paraul Pastravului in intuneric - Cand am ajuns in Ozunca Bai era deja intuneric. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Statuia marelui povestitor Benedek Elek. O banca ca in povesti - Nu am putut sa caut linistit. Stanca Soimilor. Pornim de la intersectia strazilor Garii si Ciucas si urmarim drumul pietruit spre stanga, care ne va conduce la lacul Ciucas. A doua vizita - Dupa un an de la prima.
Stancile Turnuri. Pe spinarile turnurilor poate fi admirata planta endemica Hiearcium Telekianum. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns.
Mofeta din Baile Tusnad. Fara manusi de sudura - Inca nu a inceput sezonul, zona campingului este goala. Izvorul Ozunca. Loc de odihna degradat - Au trecut mai mult de 5 ani de la ultima gasire a geocutiei ascunse aici, ascunzisul se afla poate in locul cel mai frecventat al statiunii, astfel nu am venit cu prea multe sperante.

Apa minerala Ercesi Mohas Batanii Mici in limba maghiara - magyarul: Ércesi Mohás borvíz Kisbacon

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Apa minerala Ercesi Mohas
 • Localizare pozitie pe harta Batanii Mici
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Batanii Mici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Apa minerala Ercesi Mohas? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Pestera cu apa minerala Benedek Elek
  Pestera cu apa minerala Benedek Elek
  Pesterile cu apa minerala denumite dupa marele povestitor Benedek Elek, considerate ca raritati naturale ale Secuimii, se afla in apropiere de Batanii Mici, in valea afluentului de stanga a paraului Bradul Mare, paraul Erces.
  Cimitirul din Bodvaj
  Cimitirul din Bodvaj
  In cimitirul coloniei din Bodvaj, in anul 2011 s-a organizat o actiune de igienizare si restaurare a cimitirului, cand au fost restaurate 8 morminte din cele gasite.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.